دانشگاههای هنر باید رشتههای جدید هنری را مد نظر قرار دهند
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سهیل حسینی، طراح و گرافیست موسیقی با اشاره به تفاوت نتاسیون موسیقی کلاسیک و مدرن، توضیح داد: امروزه شکل ن تنگاری در تمام کشورها عوض شده و بسیاری از آهنگسازان معاصر به الفبای موسیقی کلاسیک اهمیت چندانی قائل نمیشوند.
حسینی ادامه داد: پیوند موسیقی و گر افیک از مرحلهی پیش تولید قطعه موسیقیایی – نگارش نت – شروع میشود.
وی افزود: نتهای موسیقی با بهرهگیری از اصول گرافیکی نوشته میشوند.
این گرافیست با اشاره به تفاوت نتاسیون موسیقی کلاسیک و مدرن، توضیح داد: امروزه شکل نتنگاری در تمام کشورها عوض شده و بسیاری از آهنگسازان معاصر به ال فبای موسیقی کلاسیک اهمیت چندانی قائل نمیشوند.
وی با اشاره به این که بسیاری از اساتید هنر های تجسمی زمینههای نو در طراحی گرافیک را نمیپذیرند، عنوان کرد: اکثر افرادی که در موسیقی و گرافیک عرصههای جدید را تجربه میکنند، در خارج از ایران درس تخصصی خواندهاند.
سهیل حسینی اضافه کرد: با به وجود آمدن بسیاری از ه نرهای بین رشتهای در چند دههی اخیر اتفاقهای تازهای در هنر پدید میآیند.
وی با اشاره به این که جوانها باید اتفاقهای جدید دنیای هنر را پیگیری کنند، تصریح کرد: دانش گاههای هنر باید رشتههای جدید هنری را مد نظر قرار دهند و برای هر یک از زمینهها رشته و یا سرفصلهای جدید آکادمیک را طراحی و تدریس کنند.
این طراح در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که امروزه ابعاد طراحی برای آلبومهای موسیقی کوچکتر از قبل شدهاند، عنوان کرد: اکثر طراحان تلاش میکنند تا با وجود سایزهای کوچک برای آلبومهای مختلف همچنان آثار موثر و خوبی تولید کنند.
وی با بیان این که در عرصه هنر سرعت تغییرات بسیار زیاد شده است، اظهار داشت: بسیاری از تعاریف پایهی طراحی گرافیک دیگر معنای ثابت و درستی ندارند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/