دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 شهريور 1400 - 15:18

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با هدف ارتقای کمّی و کیفی آموزش و پرورش در راستای اداره علمی امور کشور و اعتلای نام جمهوری اسلامی ۲۵ بهمن ۱۳۶۶ راه‌اندازی شد.
کد خبر : 604635
سردر واحد ساوه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با هدف ارتقای کمّی و کیفی آموزش و پرورش در راستای اداره علمی امور کشور و اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران ۲۵ بهمن ۱۳۶۶ راه‌اندازی شد و به همت مسئولان نظام اسلامی و کمک‌های خالصانه مردمی به جمع مجامع علمی و فرهنگی کشور پیوست.


تصاویر بیشتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه را اینجا ببینید.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه طیف وسیعی از برنامه‌های آموزشی را در مقاطع کاردانی و کارشناسی، کارشناسی‌ ارشد و دکتری به‌خصوص در تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان فراهم کرده است.


واحد دانشگاهی ساوه مشوق فعالیت‌های تحقیقاتی، توسعه مرزهای دانش و طراحی فعالیت‌های خلّاقانه بوده و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در کشور تسهیل می‌کند. شرایط حاکم بر فضای دانشگاه مبتنی بر هدایت دانشجویان و مشارکت و تعامل مستمر دانشجویان با کارکنان و استادان و تکیه بر ارزش‌هایی مانند خدامحوری، وجدان کاری، ارج نهادن به حقوق و کرامت انسانی، صداقت، از خودگذشتگی، خلّاقیت و نوآوری، قانون‌مداری، عدالت‌گستری و شایسته‌سالاری است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با در اختیار داشتن امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مناسب و استفاده از فناوری‌های نوین، امکان توسعه و تکامل توانمندی‌های بالقوه کارکنان، دانشجویان و اعضای هیئت علمی را به‌عنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی فراهم و از این طریق به ارتقای سطح رفاه عمومی جامعه و توسعه پایدار کمک فراوانی می‌کند.


وسعت سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ۱۱ هکتار و شهرک دانشگاهی آن حدود ۲۰۰ هکتار بوده که شامل ۵۵ هزار متر مربع فضای آموزشی و ۳۵ هزار متر مربع فضاهای رفاهی است. رتبه واحد جامع و تعداد رشته‌های موجود آن بیش از ۱۵۶ رشته تحصیلی (۳۲ رشته کاردانی پیوسته و ناپیوسته، ۵۸ رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، ۵۰ رشته کارشناسی ارشد و ۱۶ رشته دکتری تخصصی) در شاخه‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و علوم انسانی است. تعداد ۱۴۴ عضو هیئت علمی با مرتبه‌های علمی استادیاری و دانشیاری و ۱۹۵ کارمند در آن مشغول به فعالیت هستند.


دفتر معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری


نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با عنایت و دستور آیت‌الله خامنه‌ای با هدف متعالی و در راستای ایجاد دانشگاه مؤمن و متعبد به هدایت الهی و در راستای تبیین ارزش‌های اسلامی و تعمیق آگاهی‌های دینی و اعتقادی دانشجویان و دانشگاهیان و براساس مصوبه نهایی اسفند سال ۱۳۷۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر ایجاد سازمانی جدید برای تحقق منویات معظم‌له براساس اهداف و وظایف معین تشکیل شد که در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی به انجام وظایف مصرح در اساسنامه می‌پردازد.


نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای نیل به این اهداف و وظایف الهی دو اصل مهم و اساسی را فراروی خود قرار داده است:


۱ـ تأکید و تلاش جدی بر حرکت‌های زیربنایی و عمیق فرهنگی در راستای رشد و توسعه اندیشه‌ها و آگاهی‌های دینی و اسلامی دانشجویان و دانشگاهیان.


۲ـ ایجاد و تقویت روحیه تحرک و مشارکت فعال دانشجویان و دانشگاهیان در عرصه فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در سطح جامعه و دانشگاه‌ها.


بر همین اساس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اهتمام و جدیت تمام نسبت به برنامه‌ریزی و ایجاد هماهنگی و ارتباط با نهادها و تشکل‌های دانشجویی اقدام کرده و در راستای ایجاد ارتباط با استادان و نیروهای فرهنگی و مذهبی گام‌های مؤثری برداشته است.


دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شمال استان مرکزی از اول مهر ۱۳۹۹ با استقرار در واحد ساوه آعاز به کار کرد و واحدهای تفرش، آشتیان، فراهان و زرندیه را نیز پوشش می‌دهد.


دانشکده فنی و مهندسی واحد ساوه


دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با دو رشته مهندسی برق قدرت، مهندسی مواد و ریخته‌گری در مقطع کارشناسی سال ۱۳۸۴ تأسیس شده و با جذب هیئت علمی مناسب و توسعه کمّی و کیفی موفق شد سال ۱۳۸۵ در مقطع کارشناسی ارشد سه رشته‌ مهندسی کامپیوتر، مکانیک و شیمی را در مقاطع کارشناسی ارشد راه‌اندازی کند و به این وسیله رویکرد توسعه تحصیلات تکمیلی را در دستور کار خود قرار دهد، به‌طوری‌که سال ۹۳ موفق به راه‌اندازی رشته‌های دکتری برق-قدرت، الکترونیک و مخابرات و معماری شد.


اکنون دانشکده فنی و مهندسی واحد ساوه با ۳۰ رشته گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و با حدود یک‌هزار و ۸۰۰ دانشجو و ۷۷ عضو هیئت علمی که ۵۰ نفر آنها دارای درجه استادیاری به بالا هستند در ساختمانی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع و مجتمع کارگاهی عمران و مکانیک به متراژ ۲ هزار و ۷۴۰ متر مربع و مجتمع مواد و شیمی به متراژ ۳ هزار و ۹۶۰ متر مربع و با کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و پیشرفته و سایت‌های کامپیوتر مشغول فعالیت است.


از دستاوردهای مهم این دانشکده ثبت اختراع، کسب مقام قهرمانی تیم روباتیک در مسابقات بین‌المللی و چاپ و نشر کتب درسی و علمی و چاپ مقاله علمی در ژورنال‌های مختلف بین المللی و داخلی است.


ساختمان سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (دانشکده علوم انسانی و کشاورزی)


ساختمان سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (دانشکده علوم انسانی و کشاورزی) در راستای رسالت تربیت سرمایه انسانی کارآمد، اندیشمند، کارآفرین در چارچوب مقررات سازمان مرکزی و برنامه‌های مبتنی بر آموزش، پژوهش دانشگاه فعالیت دارد. این دانشکده در سال ۱۳۶۶ فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد و اکنون دارای ۲۰ گروه آموزشی و پژوهشی و در مجموع ۴۲ عضو هیئت علمی تمام‌وقت است که ۲۵ نفر آنان دارای درجه استادیاری و بالاتر هستند.


دانشکده سردار شهید سلیمانی دارای ۵۲ رشته با گرایش متعدد بوده و با داشتن یک‌هزار و ۹۵۰ دانشجو در رشته‌های پرطرفدار در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در کنار اعضای هیئت علمی و کارکنان قابل توجهی مشغول فعالیت است.


دانشکده علوم انسانی دارای مساحت تقریبی ۱۰ هزار متر مترمربع در چهار طبقه با ۵۵ کلاس درس و مساحت عرصه تقریبی ۲ هزار و ۵۰۰ متر شامل کتابخانه تخصصی با قابلیت سالن مطالعه خواهران و برادران با ظرفیت یکصد نفر و دارای دو سایت رایانه‌ای و آزمایشگاهی است، همچنین دارای سایت مشاوره، مشاوره درسی، مشاوره شغلی، مشاوره خانواده که با برگزاری انواع وبینار، سمینار، کنفرانس و آموزش‌های کوتاه‌مدت که غالباً زیر نظر استادان روانشناسی، مدیریت و با همکاری استادان گروه معارف اسلامی صورت می‌گیرد در پیشبرد اهداف دانشگاه نقش مؤثری دارد.


شورای تحصیلات تکمیلی


در حوزه پژوهش دانشکده فعالیت‌های اداری مربوط به برگزاری شوراهای پژوهشی و تشکیل پرونده‌های پژوهشی به صورت هفته‌ای انجام شده و در این حوزه جلسات دفاعیه پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی در دو بخش دفاع از پروپزال و رساله زیرنظر دانشکده و با حضور استادان مجرب انجام می‌شود.


نشریات دانشکده علوم انسانی


فصلنامه پژوهشی پژوهش‌های اعتقادی کلامی براساس نامه کمیسیون نشریات علمی کشور (وزارت علوم، تحقیقات وفناوری) فصلنامه علمی پژوهشی پژوهش‌های اعتقادی کلامی درجه علمی پژوهشی دریافت کرده به‌منظور تولید و توسعه علم در حوزه اعتقادی و کلامی ارائه و نقد تحقیقات و مطالعات نظام‌مند پژوهشگران ارجمند و نوآوری در حوزه دین پژوهشی و کلامی نشریه پژوهش‌های اعتقادی کلامی انتشار می‌یابد و مقاله‌های علمی پژوهشی در حوزه کلام و زمینه‌های اعتقادی مانند کلام، فلسفه دین، عرفان و معنویت دینی، فلسفه و حکمت اسلامی و سایر زمینه‌های متناسب پذیرش می‌شود.


دانشکده کشاورزی


یکی از نخستین رشته‌هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه فعال شد، رشته زراعت، اصلاح نباتات و علوم دامی بود که تا اوایل دهه ۸۰، این دو رشته از پرجمعیت‌ترین رشته‌های دانشگاه محسوب می‌شدند، به طوری که نخستین دانشکده مصوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه دانشکده کشاورزی بود که با وجود استادان مختلف با تنوع رشته، به‌تدریج رشته‌های دامپزشکی و برخی رشته‌های علوم پایه مانند زیست‌شناسی نیز به این مجموعه اضافه و با کسب رشته باغبانی، مجموعه کاملی برای تربیت دانشجویان در گرایش‌های مختلف کشاورزی را شامل شد.


نخستین و دومین رشته‌های کارشناسی ارشد در سطح واحد ساوه به ترتیب زراعت و علوم دامی بودند که در توسعه و تعالی کشاورزی منطقه، و تربیت متخصص کشاورزی بسیار نقش بزرگی داشته و دارند. امروزه تکنسین‌های دامپزشکی، کشاورزی و فارغ‌التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد کشاورزی در گرایش‌های مختلف در بخش‌های دولتی و خصوصی منطقه فعال بوده و بخش بزرگی از بار کشاورزی منطقه را بر دوش دارند.


مزرعه آموزشی و پژوهشی


مزرعه آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با مدیریت دانشکده کشاورزی و زیر نظر معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه فعال است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها




گروه پرستاری


دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه دارای یک رشته (کارشناسی پیوسته پرستاری) و بیش از ۸۶ دانشجو و تعداد یک‌هزار و ۱۴۸ فارغ‌التحصیل است.


امکانات و فضاهای بخش پرستاری


- کتابخانه با کتاب‌های تخصصی علوم پزشکی به زبان‌های فارسی و لاتین.


- سایت کامپیوتر با امکان دسترسی به شبکه جهانی اینترنت در دو بخش دانشجویی و اساتید.


- سالن مولاژ دارای امکانات مولاژ برای گذراندن واحدهای عملی.


- اتاق پراتیک و تشریح با داشتن ماکت‌های CPR، تزریق در بدن، تزریق وریدی تزریق عضلانی، دستگاه EGC


- انواع کیت‌های پانسمان و کیت‌های بخیه


دانشکده مهارت و کارآفرینی


دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه فعالیت خود را در سال ۱۳۷۴ با تأسیس پیش‌دبستان و دبستان پسرانه آغاز کرد و اکنون دارای یک دانشکده و هفت مدرسه (پیش‌دبستانی و دبستان پسرانه، پیش‌دبستانی و دبستان دخترانه، دبیرستان دوره اول پسرانه، دبیرستان دوره اول دخترانه، دبیرستان دوره دوم دخترانه و پسرانه و هنرستان پسرانه با جمعیتی بالغ بر ۹۰۹ دانش‌آموز) است.


دانشکده مهارت و کارآفرینی به‌عنوان یکی از مجموعه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون با حدود ۵۲۰ دانشجو، هفت عضو هیئت علمی تمام‌وقت، ۶۵ نفر عضو هیئت علمی مدعو و ۳۲ کارمند در ۲۰ رشته مشغول ارائه خدمات است.


این دانشکده مجهز به پنج سایت کامپیوتر و اینترنت و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های رشته‌های تحصیلی شامل آزمایشگاه‌های رباتیک، فیزیک حرارت، فیزیک مکانیک، ماشین‌های الکتریکی، عملیات حرارتی، متالوگرافی، کارگاه‌های تراشکاری، ورق‌کاری، برشکاری، هیدرولیک، پنوماتیک، مدار فرمان، سیم‌پیچی، سفال و سرامیک، قالب‌بندی، تأسیسات مکانیکی، جوشکاری با برق و گاز، اتلیه معماری و نقشه‌برداری و کتابخانه مکانیزه با بیش از ۶ هزار جلد کتاب تخصصی است.


دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در زمینی به مساحت ۱۴ هزار و ۶۱۶ متر مربع احداث شده که در سال تحصیلی ۱۳۸۴ حدود ۴ هزار و ۲۰۰ متر مربع از آن به عنوان فاز ۱ (در حال حاضر مجتمع آموزشی پسرانه شامل دبستان و دبیرستان دوره اول) و در سال ۱۳۸۶ مجتمع کارگاهی دانشکده با زیربنای حدود ۸۰۰ مترمربع (در حال حاضر هنرستان پسرانه) و در سال ۱۳۸۹ ساختمان فاز ۲ آموزشی (دانشکده مهارت و کارآفرینی) و سالن غذاخوری با بیش از ۶ هزار و ۱۰۰ متر مربع مورد بهره‌برداری قرار گرفته است و هم‌اکنون بیش از ۱۱ هزار مترمربع فضای آموزشی در اختیار دارد.


حوزه فرهنگی و دانشجویی


حوزه امور فرهنگی


-شناسایی توانمندی‌ها و استعدادیابی دانشجویان،‌ کارکنان و استفاده در برنامه‌های فرهنگی


- برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، علمی ترویجی و نظریه‌پردازی با موضوعات مختلف


- برگزاری جلسات پرسش و پاسخ ویژه استادان و دانشجویان


- برگزاری جلسات هم‌اندیشی استادان، بصیرت‌افزایی، معرفتی


- برگزاری مراسم تجلیل از نخبگان علمی فرهنگی


- مزین شدن دانشگاه به عطر مزار شهید گمنام


کانون قرآن و عترت (ع) زیر نظر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری انجام می‌شود.


- برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت


- برگزاری محفل انس با قرآن در سطح واحد ساوه و شهرستان


- برگزاری کارگاه آموزشی تفسیر سوره‌های قرآن کریم


- شناسایی و تربیت علاقه‌مندان به قرآن


ستاد اقامه نماز


- برگزاری مسابقات فرهنگی در زمینه نماز


- برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه مرکزی


- نشست‌های دانشجویی، گفتمان فرهنگی و نماز در فضای مجاز (کانال اینستاگرام و واتساپ)


- تهیه و تدوین نشریه دانشجویی نماز با عنوان طریق وصال


نشریات دانشجویی


نشریه دانشجویی طریق وصال با محور نماز


نشریه دانشجویی عطر ظهور با محور مهدویت


نشریه منشور زیرنظر دفتر مشاوره حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی


کانون‌های دانشجویی


راه‌اندازی و فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری دانشجویی با موضوع کانون مهدویت، کانون جرعه نور، کانون حجاب و عفاف،‌ کانون هلال احمر، کانون ‌معرفت رضوی، کانون هنرهای تجسمی، کانون ‌تئاتر،‌ کانون همیاران روان


حوزه دانشجویی


- فضاها، امکانات و تجهیزات ورزشی


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


تعداد پنج سالن ورزشی سرپوشیده به مساحت ۱۰ هزار متر مربع


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


سالن‌های جانبی: کشتی، بدنسازی، ورزش‌های رزمی، تنیس روی میز


سالن‌ها مجهز به حلقه‌های بسکتبال سقفی و متحرک، اسکوربورد، سیستم‌های گرمایش و سرمایش، تخته تشک کشتی استاندارد، تخته تاتامی رزمی


خوابگاه پسران فرهیختگان


خوابگاه‌های دانشجویی مجهز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه دارای ظرفیت پذیرش ۷۰۰ نفر بوده و امکانات رفاهی هر طبقه شامل سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه است. همچنین خوابگاه دارای نمازخانه، سایت اینترنت و سالن مطالعه است.


رستوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه


مجموعه رستوران‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ظرفیت پخت روزانه ۴ هزار پرس غذا را دارد و سالن‌های غذاخوری مجموعاً ظرفیت پذیرش یک‌هزار و ۱۰۰ نفر را دارد.


مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه


مرکز مشاوره روانشناختی دانشگاه آزاد اسلامی با مجوز سازمان مرکزی ایجاد و با استفاده از استادان مجرب هیئت علمی به ارائه خدمات می‌پردازد.


برخی از فعالیت‌ها شامل موارد زیر است:


- ارائه مشاوره‌های فردی در زمینه‌های مختلف تحصیلی، شغلی، پیش از ازدواج، خانوادگی، تربیتی، و بین فردی، مذهبی و ...


- ارائه مشاوره حضوری به دانشگاهیان(اساتید، کارکنان، دانشجویان) و همچنین متقاضیان شهرستان، مراجعان مدارس و سایر دانشگاه‌ها.


- اجرای تست و آزمون‌های روانشناختی به مراجعان توسط استادان مرکز مشاوره از جمله تست وکسلر کودکان و بزرگسالان، کانرز، تست ازدواج میلون و شخصیت و ...


- تهیه و ارائه گواهینامه آموزشی کارگاه‌های برگزار شده به دانشجویان حاضر در جلسات مورد نظر.


- تهیه و توزیع بروشورها و جزوات آموزشی روانشناسی و مشاوره به دانشجویان و مراجعین.


- برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی در هر نیمسال تحصیلی با محور رفع آسیب‌های اجتماعی


- انجام مشاوره و تکمیل فرم‌های سلامت تعدادی از دانشجویان پرستاری ورودی جدید


- ارائه کتاب‌ها روانشناسی به دانشجویان و مطالعه کتاب‌های مورد نظر از کتابخانه مرکز مشاوره


- ارائه مشاوره، هدایت تحصیلی، شغلی و انتخاب رشته همراه با انجام تست استعدادیابی ویژه داوطلبان کنکور سراسری


- ارزشیابی میزان رضایت مراجعه‌کننده از عملکرد مشاوران و تشکیل پرونده در خصوص هریک از مراجعان


- ارائه مشاوره الکترونیکی در سایت مشاوره دانشگاه


حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی ساوه


حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه شهرستان و دومین دانشگاه استان در بخش کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها دارای تجهیزاتی با تکنولوژی بالا بوده و امکان ارائه خدمات پیشرفته به صنایع موجود در شهر صنعتی ساوه فعالیت می‌کند و امکاناتی از قبیل دستگاه‌های GC, HPLC ,XRD و تجهیزات آزمایشگاه میکروبیولوژی دارد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در بخش کتابخانه با داشتن بزرگ‌ترین کتابخانه شهرستان ساوه امکان استفاده دانشجویان و عموم مردم از این کتابخانه را فراهم کرده است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


بخش دیگری از فعالیت‌های فعالیت‌های پژوهش شامل حمایت از طرح‌های فناورانه بوده که از طریق مرکز رشد از ایده‌های نو حمایت کرده و امکان تبدیل ایده به محصول را فراهم می‌آورد که می‌توان به وجود چندین شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اشاره کرد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


حوزه پژوهش ضمن ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان در بخش تولید هم نقش داشته و توانسته از طریق کارگاه تراشکاری به صنایع شهرستان خدمات تخصصی ارائه کند.


چاپ نزدیک به ۷۰۰ مقاله ISI و علمی و پژوهشی، چاپ ۹۰ جلد کتاب، ارائه نزدیک به یک‌هزار مقاله در همایش‌های علمی توسط استادان و دانشجویان، ارائه ۲۵۰ طرح پژوهشی درون‌دانشگاهی و برون‌دانشگاهی و برگزاری وبینارهای آموزشی در دوران کرونا، کسب چند مقام ملی و بین‌المللی توسط تیم‌های روباتیک، عملیات حرارتی و تیم بتن دانشگاه بخش دیگری از دستاوردهای حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه است.


نحوه دسترسی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه


نشانی و نحوه تماس با دانشگاه:


ساوه ، بلوار شهید بهشتی ، بلوار شهید فهمیده ، کیلومتر ۴ جاده نورعلیبیک شهرک دانشگاهی خاتم الانبیاء (ص)


تلفن: ۰۸۶-۴۲۴۳۳۳۴۲-۹


دورنگار: ۴۲۴۳۳۳۰۰۸-۰۸۶


کد پستی: ۳۹۱۹۷۱۵۱۷۹


صندوق پستی: ۳۹۱۸۷۳۶۶


ساعات پاسخگویی: روزهای شنبه الی چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ الی۱۴:۳۰


آدرس وب سایت: iau-saveh.ac.ir


دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه | رشته‌ها، امکانات، دانشکده‌ها


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب