دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کسی از حمله قلبی کاوه گوهرین خبر دارد؟

نویسنده،‌ شاعر و پژوهشگر به دلیل حمله قلبی، نزدیک به یک هفته است که در بیمارستان بستری شده و منتظر نظر پزشکان و نتایج آزمایشات است.
کد خبر : 60429

کاوه گوهرین که چندی‌ است به دلیل مشکلات قلبی راهی بیمارستان شده، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا گفت: «هفت یا هشت روز قبل به دلیل حمله قلبی در قسمت مراقبت‌های ویژه بیمارستان ابن‌سینا بستری شدم. البته شرایطم بهتر شده و فعلا در بخش بستری هستم.»


وی ضمن بیان این مطلب که تا کنون آزمایشهای متعددی همراه با اکو و آنژیو را پشت سر گذاشته، خاطر نشان کرد: «هنوز پزشکان نظر به مرخصی نداده‌اند و باید همچنان زیر نظر باشم.»


این پژوهشگر همچنین به مشکل تیروئید خود نیز اشاره کرد و آلودگی هوا را نیز در حمله قلبی خود مزید بر علت خواند.


کاوه گوهرین زاده 1 مهر ۱۳۳۴ خورشیدی در اهواز است. وی در دهه ۵۰ با سیاوش کسرایی آشنا می‌شود و به توصیه او، پس از اعدام خسرو گلسرخی در ۲۹ بهمن ۱۳۵۲، برای پیشگیری از پراکنده شدن آثار او اقدام به جمع‌آوری سروده‌ها و مقالات وی از میان اوراق مجلات و روزنامه‌های آن دوره می‌کند. در سال ۲۰۰۰ میلادی، به دعوت «پارلمان جهانی نویسندگان» که مقرّ آن در بروکسل است و با میزبانی بنیاد هنر آمستردام (Amsterdams fonds voor de kunst) راهی هلند شد و همچنین در هلند، بلژیک و آلمان سخنرانی‌هایی پیرامون ادبیات معاصر ایران ایراد کرد. مجموعه‌ای از هایکوهای او با عنوان «هایکوهای ایرانی» نخستین بار در تیراژی محدود در آمستردام منتشر شد و پس از آن یک محقق و ادیب ایرانی به نام رضا خالصی این هایکوها را به انگلیسی ترجمه کرد و براساس ترجمه انگلیسی، یک شاعر هلندی این هایکوها را به هلندی برگرداند. چاپ دوم این کتاب در ایران با طرح‌های درخشان یک طراح وگرافیست عراقی به سال ۱۳۸۱ منتشر شد.


« پروانه خواب آلود» مجموعه هایکو ۱۳۸۸، « داستان دوستان» ۱۳۸۹، «در سرزمین وینسنت» ۱۳۸۰، «بی گزند از باد و باران؛ داستان‌ها و حماسه‌های شاهنامه» ۱۳۹۲، «شرح سودی برحافظ، ۴جلد» ویرایش کاوه گوهرین ۱۳۸۹، «قصه‌های بهرنگ» ویرایش کاوه گوهرین ۱۳۹۲ و «ماغ گوزن در جنگل خاموش؛ دفترسوم هایکوها» ۱۳۹۰ از جمله آثار منتشر شده از کاوه گوهرین است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب