دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 شهريور 1400 - 09:47
رضوی‌پور عنوان کرد؛

رقابت دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های معتبر دنیا در عرصه‌ پژوهش و فناوری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب گفت: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی به جایگاهی رسیده که در عرصه‌های پژوهشی و فناوری به رقابت با دانشگاه‌های معتبر دنیا می‌پردازد.
کد خبر : 603991
جلسه



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بناب، سیدابوالفضل رضوی‌پور در جلسه هم‌اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون اتکا به هزینه‌های دولتی و صرفاً با تکیه بر هزینه‌های خود مردم توانسته به پیشرفت و تعالی برسد و اکنون به جایگاهی رسیده که در عرصه‌های پژوهشی و فناوری به رقابت با دانشگاه‌های معتبر دنیا می‌پردازد.


وی افزود: بنا به فرموده مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگ‌ترین و ماندگارترین دستاوردهای علمی و آموزشی کشور بوده و اکنون این دانشگاه در کنار رسالت آموزشی و پژوهشی به موضوع فناوری و حل مسئله روی آورده و با مدیریت جهادی هوشمندانه و مدبرانه در کشور و در سطح بین‌المللی در حوزه‌های پژوهشی و فناوری به استعدادیابی و هویت‌بخشی و ارتباط با صنعت پرداخته است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب گفت: این واحد دانشگاهی با بیش از ۱۴۰ رشته از زیباترین و بزرگ‌ترین دانشگاه‌های شمال غرب کشور بوده که در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی و کاردانی پذیرای دانشجویان از سراسر کشور است.


رقابت دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های معتبر دنیا در عرصه‌ پژوهش و فناوری


رضوی‌پور اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب سال ۱۳۶۴ به همت مسئولان و مردم شهرستان بناب تأسیس شد و اکنون به یکی از دانشگاه‌های برتر منطقه تبدیل شده که دارای ۲۷ باب کارگاه و آزمایشگاه، سالن‌های مجهز ورزشی و سایر امکانات است. در یک سال گذشته توانسته‌ایم در حوزه ارتباط با صنعت گام‌های مثبتی را برداریم، چنانچه سرای نوآوری فولاد را در این واحد دانشگاهی ایجاد کردیم و مجوز تأسیس آزمایشگاه مرکزی خاک و مصالح را گرفته‌ که هشت رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کاردانی به رشته‌های آن اضافه کرده‌ایم.


وی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب را از لحاظ رتبه علمی و پژوهشی و فرهنگی، یکی از بهترین دانشگاه‌های استان دانسته و عنوان کرد: اکنون به سبب فراهم شدن همه رشته‌ها و امکانات رفاهی و ورزشی در این واحد دانشگاهی، لزومی ندارد دانشجو کیلومترها راه را که همراه با خطرات و مستلزم هزینه‌های سنگین است را به خاطر تحصیل بپیماید. از دهیاران درخواست داریم تا امکانات و ظرفیت این واحد دانشگاهی را از قبیل اعضای هیئت علمی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و... را به داوطلبان کنکور و ادامه تحصیل در روستاها معرفی کنند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب