دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دبیر انجمن صنایع چوب کشور: بخش عمده قاچاق چوب کشف نمی‌شود/ کسری سالانه بیش از یک میلیون مترمکعب چوب در کشور

در حالی که رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیرداری کشوراز قاچاق 2700 مترمکعب چوب در6 ماهه نخست امسال خبر داده است، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنایع چوب کشور میزان قاچاق و برداشت غیرمجاز چوب از سطح جنگل‌ها را بسیار بیش از آمار اعلامی می‌داند.
کد خبر : 60362

عبدالعظیم آقاجانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه آمار اعلامی از قاچاق چوب آن میزان چوب کشف‌شده از سوی نیروی انتظامی و مراجع قضایی است، افزود: مشکل اینجاست که بخش عمده قاچاق چوب در کشور اصلا کشف و شناسایی نمی‌شود.


وی تصریح کرد: اکنون با بیش از یک میلیون متر مکعب کسری چوب در کشور مواجه هستیم که این آمار طی پنج سال آینده به شش میلیون مترمکعب می‌رسد.


آقاجانی میزان مصرف سالیانه چوب در کشور را حدود شش میلیون مترمکعب عنوان کرد و ادامه داد: برای تامین این میزان نیاز حدود 800 هزار مترمکعب واردات به کشور صورت می‌گیرد، 10 درصد نیز از منابع جنگلی برداشت می‌شود و بقیه به صورت زراعت چوب و سایر منابع درختی از جمله درختان مثمر و غیرمثمر مانند درختان پیر و... در داخل تامین می‌شود.


دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنایع چوب کشور با بیان اینکه در ایران همه نوع چوب تولید می‌شود، اظهار کرد: به جز چوب گردو، راش و ملش به علت رگه‌های موجود در بافت چوب جزو گران‌ترین‌های این محصول محسوب می‌شوند.


وی خاطر نشان کرد: هر مترمکعب چوب راش یک تا یک میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد. چوب گردو و راش نیز از این قیمت گران‌تر هستند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب