مسیر همکاری کانونهای دانشجویی با سازمانهای دولتی و غیردولتی هموار شود
گروه استانهای خبرگزاری آنا؛ فعالسازی کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی یکی از چند برنامه اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی است، کانونهایی که با کار تیمی دانشجویان علاقهمند در حوزههای مختلف فعال هستند و حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه را فعال و پویا نگهداشتهاند و بخشهایی از جامعه نیز از خدمات آنها بهرهمند میشوند.
کانونهای دانشجویی یکی از قالبهای مهم و اثرگذار فعالیتهای دانشجویی بوده که با هدف ایجاد بستر و زمینه مناسب مشارکت دانشجویان در اجرای برنامههای دینی، انقلابی، فرهنگی و هنری دانشگاه ایجاد شده است و هرقدر زمینههای فعالیت، وسعت جذب و پاسخگویی به نیاز فرهنگی مخاطب دانشگاهی در کانونها بیشتر دیده شود، طبیعتاً میتواند منتج به فعالیت کیفی بهتر و پاسخگویی بیشتر به سلایق گوناگون باشد.
بیشتر بخوانید:
تقویت کانونهای دانشجویی با ایجاد ارتباط متقابل بین رشتهها
شکلگیری کار تیمی در کانونهای دانشجویی
هزار و ۲۶۰ کانون در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند
درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سمنان در جشنواره رشد
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارشها و گفتوگوهایی با دبیران کانونهای فرهنگی اجتماعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، عملکرد، فعالیتها و مأموریتهای این کانونها را در قالب پرونده خبری «کانونهای دانشجومحور» بررسی میکند. در این شماره گفتوگو با پریسا جهانبین دانشجو و دبیر کانون فرهنگی اجتماعی «یاریگران زندگی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج را میخوانیم.
جهانبین در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره نوع، حیطه و کارکرد کانون فرهنگی اجتماعی یاریگران زندگی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج فعالیت دارد، اظهار کرد: این کانون فعالیت خود را با پنج عضو اصلی، پاییز سال ۱۳۹۹ پس از برگزاری انتخابات آغاز کرد.
نداشتن مجوز برای همکاری با سازمانهای دولتی و غیردولتی مانند بنیادهای خیریه از مشکلاتی است که با آن روبهرو بودهایم.وی افزود: با رأی پنج عضو اصلی یک نفر به عنوان دبیر کانون و دو نفر به عنوان عضو علیالبدل انتخاب شدند و در واقع دانشجویانی که دغدغه مشکلات فرهنگی و اجتماعی داشته و با جان و دل و بدون هیچ چشمداشتی گام در عرصه تغییر و اصلاح گذاشتهاند و داوطلبانه فعالیت میکنند به عضویت این کانون درآمدند.
دبیر کانون فرهنگی اجتماعی یاریگران زندگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج درباره ارزیابی خود از جایگاه و وظایف کانونها دانشجویی در دانشگاهها بیان کرد: کانونها از جایگاه بالایی برخوردارند؛ چراکه افراد و اعضای این کانونها از میان دانشجویان دانشگاه برگزیده میشوند و پس از برگزاری انتخابات داوطلبانه خواستار فعالیت، ایجاد تغییر و رفع مشکلات دیگر دانشجویان هستند و دانشگاه هم باید به آنان توجه بیشتری داشته باشد.
جهانبین درباره نقش کانونهای فرهنگی اجتماعی بهعنوان هستههای فعال تخصصی در دانشگاه که در پیشبرد اهداف فرهنگی دانشجویی و توسعه فرهنگی نقش پررنگی دارند، گفت: کانونهای دانشجویی باعث ارتباط بیشتر و نزدیکتر میان دانشگاه و دانشجویان میشوند.
این فعال دانشجویی درباره ارزیابی خود از حمایتهایی که از کانونهای فرهنگی اجتماعی میشود و مشکلاتی که بر سر راه فعالیت این کانونها وجود دارد، اظهار کرد: نبود آییننامه و مجوز برای همکاری با سازمانهای دولتی و غیردولتی مانند بنیادهای خیریه از مشکلاتی است که با آن روبهرو بودهایم که این امر باید تسهیل و همکاریها میسر شود.
وسیله نقلیه برای خدمترسانی دانشجویان به مناطق محروم فراهم شود
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج بیان کرد: برای اجرای برخی از طرحهایمان در کانون مانند کتابخوانی و آموزشهای فرهنگی بهداشتی و.... نیاز به وسیله نقلیه برای خدمترسانی به مناطق محروم داریم که امیدوارم با حل مشکل این امر محقق شود و با فراهمشدن وسیله ایاب و ذهاب بتوانیم فعالیتهایمان را گسترش دهیم.
دبیر کانون فرهنگی اجتماعی یاریگران زندگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج درباره نحوه همکاری مسئولان مربوط(حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه) با کانون یاریگران زندگی مطرح کرد: مسئولان در حوزه فرهنگی دانشجویی دانشگاه تاکنون همکاری خوبی صورت داده و مشکلات و موانع دانشجویان در کانون را برطرف کردهاند.
وی درباره فعالیتهای اجتماعی، علمی، فرهنگی، افتخارات، موفقیتها و دستاوردهای کانون متبوع خود اظهار کرد: با توجه به اینکه از فعالیت کانون یاریگران زندگی واحد یاسوج مدت زمان زیادی نمیگذرد و فعالیتها با روزهای کرونایی همزمان شده است در نخستین اقدام جلساتی برای آشنایی اعضا و ارائه راهکارها و ایدهها برگزار شد و در کنار آن فعالیتهایی در قالب کمک به دیگر کانونها و واکسیناسیون استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و سما همکاری کردهایم.
به گزارش آنا، اکنون بیش از هزار و ۲۶۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور فعال و دارای مجوز، اساسنامه، دبیر و اعضای مشخص هستند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/