دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1400 - 13:05
رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع:

دوران مهندسی معکوس به پایان رسیده‌ است

امیر شاهرخ شهرام گفت: ما از دوران مهندسی معکوس گذر کرده‌ایم و وارد تولید و توسعه حوزه صنایع الکترونیک شده‌ایم.
کد خبر : 602210
امیر شاهرخ شهرام



به گزارش گروه سیاست خبرگزار آنا، امیر شاهرخ شهرام مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک با حضور در برنامه صبح بخیر ایران به مناسبت ۳۱ مرداد روز بزرگداشت صنعت دفاعی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه الکترونیک، گفت: زمانی که آمریکایی‌ها ایران را ترک کردند خیلی‌ها فکر می‌کردند ارتش و نظامیان ایران نمی‌توانند به کار خود ادامه دهند اما با تلاش و مجاهدت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس انجام شد توانستیم نه‌تنها تهدیدات را در دفاع مقدس در مرزها متوقف کرده بلکه این تهدیدات را به فرصت برای شکوفایی و خودکفایی تبدیل کنیم.


وی با اشاره به اهمیت خودکفایی در تولید قطعات الکترونیک و تجهیزات راداری و ارتباطی گفت: تجربه دفاع مقدس به ما نشان داد که در حوزه رزمی و تجهیزات باید خودکفا باشیم زیرا در هیچ کشوری این تجهیزات را در اختیار ما قرار نمی‌دهد.


مدیرعامل صنایع الکترونیک در ادامه به پیشرفت‌های صنایع الکترونیک وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در تولید تجهیزات ارتباطی اشاره و افزود: امروز به توان و جایگاهی رسیده‌ایم که در ماه هزاران بی‌سیم را برای نیروهای مسلح تولید می‌کنیم.




بیشتر بخوانید:


وحیدی چه برنامه‌هایی برای وزارت کشور به مجلس ارائه کرده است؟




وی بر توان بالای کشور در حوزه الکترونیک تأکید کرد و گفت: از مهندسی معکوس و کپی کردن درگذشته به تولید و طراحی فناوری و قطعات الکترونیک بسیار پیشرفته رسیده‌ایم و به یکی از پنج کشور پیشرفته در این حوزه تبدیل‌شده‌ایم.


امیر شهرام در بخش دیگری از سخنان خود به همکاری این سازمان با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: با بیش از ۶۰۰ دانشگاه و ۹۰۰ شرکت دانش‌بنیان ارتباط داریم و با همکاری و همراهی هم توانسته‌ایم مطالبات نیروهای مسلح و کشور را تأمین می‌کنیم.


وی تحریم‌ها را در حوزه دفاع، محرک و عامل پیشرفت دانست و گفت: پیش از انقلاب، قبل از تحویل فناوری‌ها انبارهای قطعات ما را پر می‌کردند شاید این در ظاهر امر کار خوبی باشد، اما با این اقدام خلاقیت و نوآوری را در جامعه ما می‌کشتند. اما با پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی دیگر این امکان وجود نداشت و صنایع دفاعی کشور برای تأمین نیاز نیروهای مسلح وارد عرصه طراحی و تولید تجهیزات ارتباطی شد و به برکت انقلاب اسلامی و خودباوری توانستیم به جایگاهی بسیار خوبی در این عرصه برسیم و امروز یکی از پنج کشور پیشرفته در این حوزه هستیم.


امیر شهرام شبکه‌سازی ارتباطی را عامل قدرت در جنگ‌های نوین دانست و گفت: ما شبکه‌های ارتباطی کشور را بومی کرده‌ایم و توانسته‌ایم با رمزگذاری ارتباطات، ارتباط امن را ایجاد کنیم، به شکلی که امکان شنود و نفوذ را از دشمن گرفته‌ایم.


رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع بابیان اینکه امروز دشمن از فواصل دور اهداف خود را مورد اصابت قرار می‌دهند گفت: برای مقابل با این تهدیدات نیازمند تجهیزات رصد و راداری بسیار پیشرفته بودیم که بتواند از فواصل دور این تهدیدات را کشف و برای مقابله با آن‌ها اقدام کند؛ این فناوری تنها در اختیار ۵ کشور است و ما به این فناوری دست‌یافته‌ایم.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب