دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
غضنفری:

ارکان دولت‌ها درآمدزایی بلد نیستند

وزیر پیشین وزارت بازرگانی با بیان اینکه دولت فقط هزینه‌کردن بلد هستند، گفت: وقتی کمبود درآمد پیدا می‌کنند، ارکان دولت درآمدزایی بلد نیستند و اگر نگاهی به هرکدام از وزارت‌خانه‌ها نگاه بیندازیم، متوجه می‌شویم اساساً هیچ‌کدام از آن ها توانایی ایجاد درآمد را ندارند.
کد خبر : 601835
مهدی غضنفری



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، مهدی غضنفری، وزیر پیشین وزارت بازرگانی افزایش قیمت کالا و خدمات که شکل ثانویه‌ای از جریان سوء اقتصادی دانست که مردم آن را به شکل تورم مشاهده می‌کنند، گفت: گاهی تورم به دلیل کمبود کالا به وجود می‌آید که این مشکل خیلی راحت قابل‌درمان است و این کار را با وفور کالا می‌توان درمان کرد.

وی درعین‌حال درباره شکل دیگری از تورم و خطرات آن گفت و بیان کرد: تورمی که ناشی از پارامترهای اقتصادی از جمله کسری بودجه، چاپ پول و انتشار اوراق قبضه و ناتوانی دولت از پرداخت آن است، خیلی پیچیده و خطرناک‌تر از نوع دیگر تورم است.

غضنفری با بیان اینکه دولت به‌عنوان پدر خانواده هزینه‌ها و درآمدهایی در طول ماه و سال دارد، اظهار کرد: گاهاً شاهد بوده‌ایم دخل‌وخرج دولت با هم نمی‌خواند و هنگامی که کم می‌آورد، با دست بردن به بانک مرکزی آن را جبران می‌کند و این جریان همچنان ادامه دارد.

وی با تصریح بر اینکه منبع نامرئی که دولت دست در آن می‌کنند و پول برمی‌دارند تا هزینه‌هایشان جبران شود، همان جیب مردم است، عنوان کرد: نام این کار در پارامترهای اقتصادی گرانی و تورم است که نتیجه آن کاهش قدرت خرید مردم است.

غضنفری همچنین به کاهش ارزش پول ملی با افزایش قیمت اشاره و عنوان کرد: قیمت ارز افزایش می‌یابد زیرا دولت در تأمین ارز موردنیاز ناتوان است. وقتی همه این زنجیره‌ها را کنار هم قرار می‌دهیم، شاهد هستیم مشکلات به دولت بازمی‌گردد و بنابراین نباید فروشنده و تولیدکننده را محکوم کنیم زیرا آن‌ها چاره‌ای ندارند.

وی با بیان اینکه دولت فقط هزینه‌کردن بلد هستند، گفت: وقتی کمبود درآمد پیدا می‌کنند، ارکان دولت درآمدزایی بلد نیستند و اگر نگاهی به هرکدام از وزارت‌خانه‌ها نگاه بیندازیم، متوجه می‌شویم اساساً هیچ‌کدام از آن ها توانایی ایجاد درآمد را ندارند.

وزیر پیشین وزارت بازرگانی با تأکید بر اینکه برای رهایی از کمبود اعتبارات و تورم، دولت باید اقدام به درآمدزایی کند، بیان کرد: بیشتر ارکان دولت غالباً برای هزینه‌کردن ساخته شده‌اند زیرا صرفاً وابسته به بودجه هستند و نمی‌توانند درآمدزایی کنند.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب