چرا آب و کربلا بههم گره خورده است؟
به گزارش فرهنگ خبرگزاری آنا، حجتالاسلام غلامرضا عادل یکی از مسائل مورد نظر در کربلا را ناظر بر آب و عطش دانست و گفت: کربلا و عطش با هم ممزوج شدهاند. مشکلات زیادی وجود داشت اما اینکه آب پر رنگ تر شده است بدین دلیل است که در روایاتِ بسیاری قبل از شهادت سیدالشهدا(ع) به عطش اشاره شده است.
وی افزود: وقتی جبرئیل توبه را به حضرت آدم(ع) یاد داد و توسل به اسماء خمسه را آموخت، به وجود مقدس سیدالشهدا(ع) و عاشورا اشاره کرد و گفت این فرزندِ شما، عطشان کشته خواهد شد.
حجتالاسلام عادل ادامه داد: وقتی وجود امام سجاد(ع) بدن پاره پاره و خون آلود پدرشان را با بوریا دفن کردند، واژه عطشان را بر قبر ایشان نوشتند و خود حضرت سیدالشهدا(ع) نیز فرمودند ای شیعیان من هرگاه آب گوارا نوشیدید، مرا یاد کنید.
وی همچنین به وجود مقدس قمر بنی هاشم(ع) در شریعه فرات اشاره کرد [که وقتی با آب گفتگویی داشتند]، یادی از عطش حسین(ع) کردند و ادامه داد: همواره به ما یاد دادهاند که هنگام نوشیدنِ آب سلام بر حسین(ع) را فراموش نکنیم.
حجتالاسلام عادل اضافه کرد: بستن آب به روی افراد همواره نکوهش شده است.
وی خاطرنشان کرد: کم ترین پذیرایی از یک مهمان این است که آب در اختیارِ او بگذاریم حتی اگر کافر باشد ولی مگر حضرت امام حسین(ع) مهمان نبود؟
حجتالاسلام عادل ادامه داد: مهریه حضرت زهرا(س) ۴ رود آب در زمین و ۴ رود در بهشت قرار گرفته است که یکی از آنها فرات است.
معاون فرهنگی سازمان اوقاف گفت: آب بسیار اهمیت یافته است چون سیدالشهدا(ع) و یارانشان را تشنه شهید کردند حتی طفل کوچک ایشان که به خاطر تشنگی بال و پر میزد و تشنه به شهادت رسید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/