زندگینامه و سوابق اجرایی حمیدرضا سجادی + تصاویر
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، حجت الاسلام ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری کشورمان، حمید سجادی را بهعنوان وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرد. سجادی یک چهره کاملاً ورزشی است که سالهای زیادی بهعنوان مدیر ورزش و دوومیدانیکار در این عرصه فعالیت میکرده است.
در ادامه سوابق ورزشی سجادی را با هم بررسی میکنیم:
سید حمید سجادی هزاوه (متولد ۱ فروردین ۱۳۴۸ در تهران) دونده سابق دوهای استقامت است. سجادی موفقترین دونده استقامتی تاریخ ایران محسوب میشود که در دوران فعالیت خود رکورد تقریباً تمامی رشتههای دوهای نیمهاستقامت و استقامت ایران را در اختیار داشت. از این میان رکوردهای ایران در ۳۰۰۰ متر با مانع، ۵۰۰۰ متر و ۱۰۰۰۰ متر و دوهای داخل سالن ۱۵۰۰ متر و ۳۰۰۰ متر همچنان به نام حمید سجادی ثبت شده است.
رشته تخصصی حمید سجادی ۳۰۰۰ متر با مانع بود. وی در این رشته یک بار مدال طلای قهرمانی آسیا (۱۹۹۱ کوالالامپور)، چهار بار مدال برنز قهرمانی آسیا و یک مدال نقره در بازیهای آسیایی ۱۹۹۸ بانکوک را کسب کرد. مدال نقره وی در بازیهای آسیایی بانکوک در حالی به دست آمد که وی در اواسط مسابقه هنگام پرش از روی یکی از موانع به زمین افتاده بود اما در ادامه توانست عقب ماندگی خود را جبران کند.
سجادی در المپیک ۱۹۹۲ بارسلون یکی از دو نماینده (همراه با حسین شایان) و در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا تنها نماینده دو و میدانی ایران بود. او دارای درجه دکترا در رشته برنامهریزی در تربیت بدنی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی در اواخر خرداد ۱۳۹۰ از سوی محمود احمدینژاد به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان برای کسب رأی اعتماد به مجلس شورای اسلامی معرفی شد اما با ۱۳۷ رأی مخالف نتوانست رأی اعتماد مجلس را کسب کند.
سجادی برای دومین بار به مجلس شورای اسلامی معرفی شده است، او در سال ۹۰ نتوانست رأی اعتماد بگیرد و حالا پس از ۱۰ سال دوباره به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شده است و باید دید نمایندگان مجلس به او رأی اعتماد میدهند یا خیر. از زمان تشکیل وزارت ورزش تا به امروز، سه نفر در ادوار مختلف متصدی این وزارتخانه بودهاند، در این میان تنها رزومه محمود گودرزی فعالیت ورزشی داشته است و دو وزیر دیگر محمد عباسی و مسعود سلطانیفر هیچ پیشینه ورزشی در کارنامه خود نداشتند.البته گودرزی هم که بهعنوان وزیر ورزش معرفی شد و در رزومهاش هم فعالیت ورزشی وجود داشت گزینه مناسب و تمام عیار برای این وزارتخانه نبود که اگر بود، مجبور نمیشد پس از اتمام دوره چهارسالهاش استعفا بدهد.
حالا در وزارت ورزش و جوانان، برخلاف دورههای پیشین کسی قرار است سکان هدایت آن را برعهده بگیرد که از خانواده ورزش است و میتواند تصمیمات درست ورزشی را اتخاذ کند، البته باید از فیلتر نمایندگان مجلس بگذرد و باید دید میتواند رأی اعتماد بگیرد یا خیر.
کیومرث هاشمی، عبدالله ارجایی شیرازی، علیرضا فارسی، عبدالرضا ساور از گزینههایی بودند که در این مدت بهعنوان وزیر پیشنهادی ورزش اسامی آنها مطرح میشد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/