مقایسه خودرو گونو G۵ و ام جی RX۵
به گزارش خبرنگار حوزه کشاورزی، صنعت و تعاون گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، شرکت مرتب خودرو پس از همکاری با شرکت سانگ یانگ با اعلام تمایل همکاری خودرو سازهای داخلی با خودرو سازهای چینی، این شرکت همکاری خودرو را با شرکت گگ گونو آغاز کرده است، خودروی گونو در سال ۲۰۱۰ رونمایی و به بازار روانه شد.
این خودرو در رده خودرویهای SUV قرار گرفته است. ابعاد خارجی این خودرو ۴۶۴۰ میلیمتر طول، ۱۸۱۵ میلیمتر عرض و ۱۸۰۰ میلیمتر ارتفاع دارد. فاصله دو محور نیز ۲۷۴۵ میلیمتر است و در سال ۲۰۱۳-۲۰۱۴ بود شرکت گک گونو نمونه فیس لیفت این خودرو را به بازار عرضه کرد. همراه با ارائه این خودرو شرکت مرتب خودرو GX۵ را به بازار ایران عرضه کرد. GX۵ از نظر ظاهری تفاوت زیادی با G۵ ندارد اما در قسمت فنی کمی بهینه شده است.
پیشرانه شرکت گک گونو برای این خودرو ۳ مدل مختلف موتور در نظر گرفته است. دو موتور ۲.۴ لیتری و ۲.۰ لیتری بنزینی ویک موتور ۲.۵ لیتری دیزلی گزینههایی است که گک گونو برای این خودرو عرضه کرده است.
بیشتر بخوانید:
قدرتنمایی فناوری در صنعت خودرو/ چاره ارتقای کیفیت «بیامدبلیو» در دستان هوش مصنوعی
دو نوع جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک و ۵ سرعته دستی وظیفه انتقال قدرت را به چرخها بر عهده دارند، شرکت مرتب خودرو موتور ۲.۴ لیتری را به همراه جعبه دنده اتوماتیک تیپ ترونیگ را برای عرضه در بازار ایران انتخاب کرده که کاملا هوشمندانه و منطقی است، پیشرانه ۲.۴ لیتری این خودرو قدرتی معادل ۱۳۷ اسب بخار و گشتاور ۱۹۶ نیوتن بر متر در دور ۲۵۰۰ را تولید میکند، این موتور مانند دیگر خودرو های چینی موجود در ایران از تکنولوژی میتسوبیشی استفاده میکند.
قدرت این موتور توسط یک جعبه دنده تیپ ترونیک اتوماتیک ۶ سرعته هیوندای به چرخها منتقل میکند، مکانسیم تغییر از حالت نرمال به چهار چرخ بهصورت الکترونیکی است. مصرف سوخت این پیشرانه در سیکل شهری برابر با ۱۰.۵ لیتر است که برای این حجم کمی بالا به نظر میرسد.
در مقابل ام جی RX۵ یک کراس اوور از کشور چین است که توسط خودرو سازی فردا وارد بازار شده است، طراحی ام جی RX۵ با استفاده از زبان طراحی جدید این شرکت صورت گرفته و یک قدم رو به جلو در مقایسه با GX محسوب میشود.
در نمای جلو، یک جلو پنجره بزرگ و کشیده دیده میشود که چراغهای جلو هم به آن متصل شدهاند. استفاده از خطوط افقی در جلو پنجره و چراغها نکته مثبتی به شمار میرود و باعث ایجاد نظر در ظاهر شده است.
در نمای عقب، چراغهای کشیدهای دیده میشود که به وسیله یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شدهاند. به علاوه در زیر دیفیوزر نقرهای رنگ، دو خروجی اگزوز تعبیه شده است. طراحی کابین ام جی RX۵ در نسخه اصلی با تنظیم نمایشگر بزرگ شباهتهای فراوانی به خودروهای کلاس جهانی دارد اما در نسخه ایرانی آن این نمایشگر ابعاد کوچکی دارد و کلیدهای کنترلی در زیر آن قرار دارند.
ام جی RX۵ از نظر تجهیزات رفاهی هم عملکرد مناسبی دارد و ویژگیهایی همچون ورود و استارت بدون کلید، سانروف پانوراما، آینه وسط الکتروکرومیک، سنسور باران، دوربین دید عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم هشدار تغییر مسیر، هشدار پیشگیری از تصادف از جلو، کروز کنترل، چراغهای جلو با تنظیم ارتفاع اتوماتیک، نمایشگر ۱۰.۴ اینچی و سیستم صوتی مجهز به ۸ بلندگو، سنسور پارک جلو و عقب، تنظیم برقی صندلیهای جلو، گرمکن صندلیهای جلو و بسیاری موارد دیگر را در اختیار شما قرار خواهد داد.
موتور به کار رفته در ام جی RX۵ حجمی برابر با ۲.۰ لیتر و ۴ سیلندر دارد و به پرخوران توربوشارژر مجهز شده است. این موتور میتواند ۲۲۰ اسب بخار قدرت و ۳۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. برای انتقال این قدرت یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه در نظر گرفته شده است. استفاده از این قوای محرکه به ام جی RX۵ کمک میکند تا در مدت ۸.۲ ثانیه پس از حرکت از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. این قدرت کافی است و میتوان به عملکرد فنی RX۵ امیدوار بود، در نهایت باید گفت این ۲ خودرو چین را می توان در میان خودروهای های میان رده قرار داد.
برخی از ویژگیهای دیگر این ۲ خودرو به شرح ذیل است:
انتهای پیام/
انتهای پیام/