گشایش کتابخانه شهید فخار با ۵ هزار جلد کتاب در کاشان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کاشان، شانزدهمین کتابخانه عمومی شهرستان کاشان با حضور خانواده شهیدپرور احمد فخار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان به بهرهبرداری رسید.
آیتالله عباسعلی سلیمانی امامجمعه کاشان در این مراسم اظهار کرد: شهید فخار قبل از اینکه شهید باشد معلم بود؛ بنابراین نقش معلمی این شهید بزرگوار باید در نگهداری این پایگاه علم ایفای نقش کرده و نظم و انضباط خاصی به این مکان بدهد.
امامجمعه و نماینده ولیفقیه در منطقه کاشان افزود: مردم منطقه موظفند بهطور شیفتی در نگهداری این کتابخانه اهتمام بورزند و باید نظم کامل بر این مجموعه حاکم باشد؛ زیرا معلمان نظم و انضباط را به ما آموزش دادند.
سلیمانی با بیان اینکه کتابخانه در منطقه کاشان فراوان است؛ اما کتابخانهای که آثار شهادت با خود داشته باشد، کم است، افزود: جهاد و علم دو بال توسعه بوده و این دو بال علم و جهاد را باید پاس داشت.
وی با بیان اینکه ساعات کتابخوانی را برای عموم فراهم کنید، گفت: کتابخانه باید در فرصت آزاد و وقت فراغت مردم پوشش خدماتی داشته و در فرصت آزمون مأمن دانشآموزان و جایگاه وصل حلقه مباحثه آنان شود تا سطح علمی منطقه را افزایش دهد.
نماینه ولیفقیه در کاشان افزود: کاشان شهری فرهنگی است و خانهها انباشته از کتاب است باید با خانهتکانی کاری کرد تا همه از این کتابها استفاده کنند و کتابهایی که در خانهها حبس است نجات داد؛ زیرا کتاب اگر بلااستفاده بماند از ما شکایت میکند.
در این مراسم دفتر قرارگاه شهید فخار، صندوق قرضالحسنه و دفتر فرهنگی حضور مدیا نیز بهدست امامجمعه منطقه کاشان به بهرهبرداری رسید.
قرارگاه جهادی شهید فخار تاکنون در زمینه کمکهای مردمی و مواسات همدلانه تقریبا ۱۶ مرحله هر مرحله ۱۰۰ بسته به ارزش ریالی ۳۰۰ هزار تومان و پخش بستههای بهداشتی برای نیازمندان شهرستان توزیع کرده است.
به گزارش آنا، احمد فخار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان نیز در حاشیه این مراسم با بیان خاطراتی از برادر شهیدش اصغر فخار گفت: رسالتی جز حرکت در مسیر امام عزیز و شهیدان نداریم.
اکنون به همت خانواده شهیدپرور اصغر فخار، مسجد و مجتمعی فرهنگی قرآنی به بزرگی حدود ۵ هزار متر مربع، مدرسهای به وسعت حدود ۳ هزار متر مربع در میدان حضرت ولیعصر (عج) شهرستان کاشان ساخته شده است.
معلم شهید اصغر فخار ۱۹ دی ۱۳۳۷ در خانوادهای مذهبی در کاشان به دنیا آمد. پدرش کورهدار بود و مادرش خانهدار بود. دوران ابتدایی را در مدرسه یثربی گذراند
سال ۱۳۵۶ در رشته برق از هنرستان فارغالتحصیل شد و همان سال در کنکور شرکت کرده و در انستیتو تربیت دبیر فنی رشت قبول شد و به تحصیلات خود ادامه داد. اول اسفند ۱۳۶۰ در عملیات تنگه چزابه به شهادت رسید و در گلزار شهدای دارالسلام کاشان به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/