دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایجاد ۵ هزار صندوق کسب و کار خُرد روستایی در کشور

مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید گفت: ۵ هزار صندوق کسب و کار خُرد روستایی در کشور ایجاد شده است که تا پایان سال به ۱۰ هزار صندوق افزایش می‌یابد.
کد خبر : 597756
نوراله زاده



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، اصغر نوراله زاده، مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید بیان اینکه در طی ۸ سال گذشته یک میلیون و ۵۰ هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است افزود: در طی ۸ سال گذشته بیش از ۱۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بیش از ۸۰۰ هزار طرح در حوزه کارآفرینی پرداخت شده است.


وی ادامه داد: برای حمایت از کسب و کارها، اصلاح اساسنامه صندوق کارآفرینی در هیات دولت تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید بر این اساس صندوق کارآفرینی به عنوان نماد توسعه‌ای عمل می‌کند و به لایه‌های بالاتر از کسب و کارها می‌پردازد.


نوراله زاده با بیان اینکه صندوق چند منظوره ذیل صندوق کارآفرینی امید ایجاد شده است تا از این به بعد بحث‌های تامین مالی از این صندوق چند شعبه‌ای انجام شود، اضافه کرد: برای کسب و کارهای خانگی متولی خاصی در کشور وجود نداشت بر این اساس با اجازه دولت، این صندوق متولی کمک به این کسب و کارها شد تا خدماتی، چون کمک به بازاررسانی محصولات، تامین مواد اولیه و اتصال این کارها با یکدیگر صورت گیرد و جهش خوبی در حوزه کسب و کارهای خانگی و روستایی در کشور ایجاد شود.


وی ادامه داد: با اصلاح اساسنامه، صندوق کارآفرینی می‌تواند به مراکز شتاب دهی، نوآوری و کارآفرینی برای سرمایه گذاری و تامین مالی وارد شود و با مشارکت واحدها و بخش‌های خصوصی موتور محرک توسعه کارآفرینی در مناطق مختلف روشن شود.


نوراله زاده افزود: اصلاح اساسنامه می‌تواند فعالیت‌های تکمیلی در حوزه کارآفرینی و کسب و کارهای خرد و کوچک را ایجاد کند بطوریکه با هماهنگی دانشگاه‌ها و مراکز نوآوری صندوق‌های محصولی ایجاد و سرمایه گذاری می‌کنیم بطور مثال در حوزه چرم ما مزیت‌های رقابتی خوبی داریم و در این حوزه با هماهنگی ذینفعان اقدام به ایجاد صندوق محصولی چرم کردیم تا تامین مالی از این صندوق صورت گیرد. همچنین در حوزه‌های کشاورزی نیز قابلیت ایجاد صندوق‌های محصولی وجود دارد تا محصول از ابتدای کشت تا انتها برای تامین مالی از این صندوق استفاده کنند.


نوراله زاده گفت: ۵ هزار صندوق خرد روستایی در کشور ایجاد کرده ایم که تا پایان سال به ۱۰ هزار صندوق افزایش می‌دهیم.


وی افزود: در تلاش هستیم تا برای محصولات استراتژیکی، چون صنایع دستی و فرش صندوق‌های تامین مالی ایجاد کنیم تا تامین مالی این محصولات از تولید تا توزیع در این صندوق‌ها انجام شود.


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: بنیاد خیریه‌ای با مجوز وزارت کشور ذیل صندوق کارآفرینی امید تشکیل شده است که اقدام به کار آفرینی و توانمندسازی افراد در مناطق مختلف کشور را انجام می‌دهد و با آموزش‌ها و مهارت‌های که نیاز است روستاییان فرا بگیرند آن‌ها را توانمند کنند.


اعطای کارت اعتباری خرید


نوراله زاده درباره طرح کارت اعتباری خرید گفت: برای حمایت از تولید داخل و به منظور توانمند سازی قشر حقوق بگیران، تفاهم نامه‌ای با شرکت‌های دولتی و خصوصی بسته ایم تا کارت اعتباری خرید به کارمندان این شرکت‌ها تعلق بگیرد.


وی ادامه داد: اعتبار کارت از ۵ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان است و اگر تا پایان ۳۰ روز مبلغ پرداخت شود بدون کارمزد است، اما بعد از ۳۰ روز ماهانه با کارمزد تسهیلات قرض الحسنه باید مبلغ تسهیلات پرداخت شود.


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: مشمولان با کارت اعتباری می‌توانند از فروشگاه‌ها و مراکز خرید، مواد غذایی و یا هر کالای ایرانی خریداری کنند.


وی افزود:در مرحله اول پرداخت کارت‌های اعتباری با هزار میلیارد تومان اعتبار آغاز شد و اگر تقاضا وجود داشته باشد برای پرسنل‌ها اعتبارمجدد شارژ می‌کنیم.


نوراله زاده ادامه داد: تفاهم نامه‌ای در استان خوزستان در حوزه مسئولیت اجتماعی با کارخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ امضا کردیم و قرار شد شرکت‌های بزرگ ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار و ما نیز ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار دهیم تا در مجموع با ۶۰۰ میلیارد تومان در شهرهای استان خوزستان کسب و کار راه اندازی شود و یا اگر افرادی نیاز به رونق کسب و کارشان دارند از آن‌ها حمایت شود.


وی افزود: این اقدام با شهر ماهشهر آغاز شده است و امیدواریم تا پایان سال ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه کسب و کار در مناطق کمتر برخوردار پرداخت شود.


انتهای پیام/۴۱۲۹/ر



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب