دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1400 - 14:43

پیکر سرور رجایی در بهشت زهرا (س) آرام گرفت / همنشینی ابدی شاعر فقید افغانستانی با شهید آوینی

پیکر زنده‌یاد سرور رجایی ادیب برجسته فارسی‌زبان تشییع و در جوار مزار شهید آوینی و شهید صیاد شیرازی به خاک سپرده شد.
کد خبر : 597738
سرور رجایی

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، پیکر زنده‌یاد محمد سرور رجایی، ادیب برجسته افغانستانی پیش از طهر امروز امروز جمعه هشتم مرداد ۱۴۰۰ با حضور خانواده این فقید سعید، شاعران دوست‌داران ادب فارسی، جمعی از افغانستانی‌های مقیم تهران و همچنین برخی از مدیران فرهنگی کشور از غسالخانه بهشت زهرا (س) به سمت قطعه ۲۹ تشییع و در جوار مزار شهید آوینی و شهید صیاد شیرازی به خاک سپرده شد.


مهدی دادمان رئیس حوزه هنری، وحید جلیلی، علی محمد مودب، محسن مومنی‌شریف، میلاد عرفانپور، محمدمهدی عبدالهی و جمعی از شاعران و اعضای خانه ادبیات افغانستان در مراسم تشییع این مرحوم حضور داشتند.


محمد سرور رجایی، شاعر و نویسنده برجسته فارسی زبان معاصر که از مدتی پیش به دلیل ابتلا به' کرونا در بیمارستان میلاد تهران بستری بود، صبح دیروز پنجشنبه هفتم مرداد ۱۴۰۰ درگذشت. او متولد ۱۳۴۸ کابل بود. وی از سال ۱۳۷۳ به ایران مهاجرت کرده و مدیریت خانه ادبیات افغانستان و مدیریت دفتر شعر و داستان افغانستان در حوزه هنری را بر عهده گرفت.


پیکر سرور رجایی در بهشت زهرا (س) آرام گرفت / همنشینی ابدی شاعر فقید افغانستانی با شهید آوینی


از جمله آثار او می‌توان به این کتاب‌ها اشاره کرد: «در آغوش قلب‌ها: اشعار و خاطرات مردم افغانستان درباره امام خمینی»، «ماموریت خدا: هفت روایت از احمدرضا سعیدی، شهید ایرانی جهاد اسلامی افغانستان»، «گرگ‌های مهربان کوه تخت: داستانی از افغانستان» و «سفیدتر از آفتاب: گزیده‌ی شعرهای حیدری وجودی».


کتاب خاطرات «شهید دکتر سیدعلی شاه موسوی گردیزی» از فرماندهان جهادی افغانستان که بدست داعش ترور شد دیگر محصول تلاشهای محمدسرور رجایی‌ است که بزودی منتشر می‌شود
دبیری چند دوره جشنواره «قند پارسی»، جشنواره خانه ادبیات افغانستان و انتشار مجله باغ ویژه کودکان افغانستانی نیز از دیگر فعالیتهای وی در این سالها بود.مرحوم رجایی از اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و نیز عضو هیأت تحریریه مجله‌های سوره و راه بود و ده‌ها مقاله یادداشت و گزارش درباره روابط فرهنگی ایران و افغانستان از او به یادگار مانده است.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب