دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 مرداد 1400 - 06:12

عرصه ورزش و افتخاری به نام ایرانی بودن

بر خلاف القائات مسموم و ایران‌ستیزانه رسانه‌های معاند در جریان بازی‌های المپیک توکیو، جمهوری اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی افتخارآفرینی در هر گوشه دنیا که به ملت خود پشت نکرده باشد را از خود می‌دانند، زیرا باور دارند که او خون ایرانی دارد و از امکانات همین کشور به آن نقاط رسیده است.
کد خبر : 597060
رژه المپیک



به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، همزمان با آغاز بازی‌های المپیک و دستاوردهای ورزشکاران ایرانی، شبکه‌های رسانه‌ای معاند همچون بی‌بی‌سی و سعودی اینترنشنال تلاش می‌کنند از فضای ورزش به عنوان ابزاری برای ایران‌ستیزی و ایران‌هراسی و حتی به حاشیه راندن دستاوردهای کاروان ایران در المپیک بهره گیرند.


حقیقت آن است که اصالت خون و ایرانی بودن چیزی نیست که با مهاجرت و جابه جایی محل سکونت تغییر کند. از نگاه نظام اسلامی و ملت ایران، هر ایرانی در سراسر جهان یک ایرانی است و هرگز اصالت آن تغییر نمی‌کند.


بر این اساس؛ دستاوردهای ایرانیان در عرصه‌های مختلف علمی و فنی تا هنری و ورزشی، همواره افتخار و غرور ملی را به همراه داشته و جمهوری اسلامی نیز همواره این افتخارات در سراسر جهان را ارج نهاده و تقدیر کرده است.


نکته مهم آنکه؛ بسیاری از این افتخارآفرینان جهانی به ویژه در عرصه ورزشی زیر ۴۰ سال سن دارند و پرورش یافته نظام جمهوری اسلامی هستند و این غرور ملی و افتخار جهانی برای جمهوری اسلامی است که زنان و مردان پرورش یافته در نظام اسلامی توانسته‌اند به چنین جایگاه جهانی دست یابند.


هر چند که برخی از این افراد بر اساس آزادی که جمهوری اسلامی برای تمام شهروندانش مبنی بر حق انتخاب برای محل سکونت و فعالیت حرفه‌ای قائل است، حضور در کشوری دیگر را انتخاب کرده‌اند.


آنچه مسلم است اینکه یک ایرانی در هر جای جهان یک ایرانی است و تا زمانی که خلاف مصالح ملت بزرگ ایران رفتار نکند، هیچ چیز ماهیت ایرانی او را تغییر نمی‌دهد.


رسانه‌های معاند اما؛ در حالی به دنبال القاء نبود آزادی و شرایط لازم برای زنان و مردان در ایران برای فعالیت‌های ورزشی هستند که آمارها به خوبی نشان می‌دهند پس از انقلاب حضور ورزشکاران زن و مرد ایرانی در عرصه جهانی و مدال‌آوری رشدی قابل توجه داشته است.


به عنوان مثال کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۰ توکیو ۶۶ نفر است. بیشتر ورزشکاران کاروان ایران متولد دهه‌های ۶۰ و ۷۰ هستند یعنی همان نسلی که در جمهوری اسلامی توانسته‌اند پله‌های موفقیت را طی نموده و در بزرگترین عرصه ورزش جهانی یعنی المپیک حضور یابند.
در همین حال در ۸ دوره المپیکی که ورزشکاران ایران قبل از انقلاب در آن حضور داشتند کلا ۴ مدال طلا سهم ایران بوده اما طی ۸ دوره المپیک بعد از انقلاب تا قبل از المپیک توکیو، ۱۳ مدال طلا کسب شده است.
از سویی؛ در دنیای امروز کشورها برآنند تا خلاءها و کاستی‌های خود در عرصه‌های مختلف را با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر کشورها رفع نمایند، بر همین اساس، جابه‌جایی ورزشکاران در عرصه جهانی و حتی تغییر تابعیت آنها به امری طبیعی مبدل شده است که این امر را حتی در تیم‌های ملی کشورهای اروپایی و آمریکا نیز به کرات می‌توان مشاهده کرد.


بر این اساس القاء این تصویر که حضور مدال آوران ایرانی در تیم‌های ملی سایر کشورها نشانه‌ای از بریدن آنها از ایران و نظام اسلامی است، القایی به دور از حقیقت جاری در عرصه ورزش حرفه‌ای است که صرفا با هدف سیاه‌نمایی علیه ایران صورت می‌گیرد.


این دوگانگی رفتاری را در عملکرد این رسانه‌های در بازی‌های المپیک اخیر می‌توان مشاهده کرد. فتحی نورین جودوکار الجزایر و مربی‌اش در حمایت از ملت فلسطین از حاضر شدن در برابر نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کردند که با محرومیت از سوی فدراسیون بین المللی جودو مواجه شدند. سوال اینجاست که رسانه‌های مذکور چگونه ادعای حمایت از ورزشکاران را سر داده در حالی که حمایتی از آزادی عقیده این ورزشکار نکرده‌اند؟


این نکته قابل ذکر است که ملت ایران و نظام اسلامی در کنار احترام به حق هر ایرانی از جمله ورزشکاران برای انتخاب محل سکونت و زندگی حرفه‌ای، با آغوش باز از یکایک ایرانیان خارج از کشور برای حضور در وطن استقبال می‌کنند.


منبع: نورنیوز


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب