دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دغدغه های یک آقای خاص!/ موضوعاتی که محور چشم و همچشمی‌های مردانه است

آیا چشم و هم چشمی و خود برتر خواهی فقط مختص خانم هاست؟ صنعت خودروسازی، معاملات ملکی، مد و فشن، وسایل ورزشی، شرکت های تولیدکننده عطر و ادکلن، لوازم تزئینی و ... سالانه هزینه های هنگفتی برای جلب نظر مردان به محصولات خود می کنند.
کد خبر : 59605
به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، روزنامه خراسان در این رابطه نوشت: دقایقی دنیا را بدون مردها تصور کنید! احتمالا دیگر خبری از بنگاه های خودرو، ورزشگاه های بزرگ و پر سر و صدا، قیل و قال مسابقات ریس و موتورسواری های پرهیجان و حتی خبری از کت شلوار، ساعت های گران قیمت یا خواستگاری های عجیب و غریب نیست! دنیای مردها می تواند، دنیایی پر از رویاهایی شبیه شاهان و سپه سالاران فیلم های کلاسیک باشد. وقتی مردها خود را جای قهرمان قصه های عاشقانه و حتی جنایی می گذارند و دوست دارند منحصر به فرد باشند: یک آقای خاص!

اما مردها برای تبدیل شدن به شخصیتی که در ذهن دارند، چه می کنند؟


ساعتی دارم بهتر از برگ درخت!
وقتی اولین ساعت مچی در سال 1524 توسط یک آلمانی اختراع شد، شاید کسی گمان نمی کرد چند قرن بعد صنعت ساعت سازی مولد مدی همه گیر در میان مردان خواهد شد. ساعت مچی به عنوان یک وسیله کاربردی و البته تزئینی، به نوعی بین جوامع مختلف به هویت مردان مبدل شده است. برندهای ژاپنی، سوئیسی، اسپانیایی، کره ای و آلمانی در این زمینه پرستیژ بالایی برای صاحبانشان به ارمغان می آوردند. به تعداد موقعیت هایی که فرد می تواند در آن قرار بگیرد، در بازار ساعت موجود است مثل: کلاسیک، روزمره، ورزشی، لوکس، رسمی و ... ؛ ساعت های ضد آب، الماس نشان یا الکترونیکی از جمله گزینه های متفاوت و خاص در انتخاب های آقایان است برخی افراد مجموعه ساعت دارند و برخی به یکی دو عدد اکتفا می کنند. درصد قابل توجهی از آقایان که قشر متوسط جامعه را تشکیل می دهند، مبلغی حدود صد هزار تومان تا 3 میلیون تومان خرج ساعت خود می کنند. اما با گشتی در پاساژهای لوکس تهران به ساعت های بیست، پنجاه و صد میلیون تومانی و گاه بیشتر نیز بر می خوریم.
خودنمایی و کل کل آقایان در زمینه ساعت بیشتر در مهمانی ها یا جلسات کاری بروز پیدا می کند! ساعت مچی تنی چند از میلیاردرهای ایرانی نیز گاه در صدر خبرها قرار می گیرد به طور مثال گفته می شود ساعت سوپر لوکسی که بر مچ دست متهم نفتی خود نمایی می کرد 500 میلیون تومان ارزش دارد.
بکُش و سیکس پک دارم کن!
تصاویر هرکول افسانه ای و آرنولد، رونی کلمن، بیت ا... عباس پور و چندین اسطوره دیگر در حوزه پرورش اندام، یک انگیزه بزرگ برای مردان به وجود می آورد به نام : خوش اندام شدن! شکم صاف و تخت و به اصطلاح شش تکه، تقویت عضلات سرشانه، زیر بغل و برجسته کردن آنها، و افزایش قطر بازو از مهم ترین بخش های رقابتی مردان محسوب می شود. تب پرورش اندام در میان آقایان تا جایی پیش می رود که افرادی که ریز و ظریف اندام هستند به نوعی خود را از قافله عقب می دانند و در سنین نوجوانی و اوایل جوانی برای رسیدن به اندام ایده آل دست به هر کاری می زنند. مصرف قرص ها و پودرهای نیروزا تا به حال افراد زیادی را به کام مرگ کشانده است. کلاس های پرورش اندام با هزینه های مختلف در شهرها در حال فعالیت است که از جلسه ای 40 هزار تومان شروع می شود و گاه تا جلسه ای 700 هزار تومان می رسد.
برخی پسران جوان با تی شرت های آستین کوتاه در سرمای زمستان در خیابان رژه می روند و قطر بازو و عضلات ورزیده را به رخ یکدیگر می کشند.
ما همه استیو جابز هستیم!
زمانی که گوشی تلفن همراه ، لپ تاپ و دیگر ابداعات الکترونیک برای نخستین بار به بازار عرضه می شد، مهم تر از هر چیزی کارایی این وسایل مدنظر بود. تلفن همراه فقط برای مهندسان و تجارت پیشگان معنا داشت و لپ تاپ برای استادان و دانشمندان. اما دیری نگذشت که این وسایل به گزینه ای مهم در زمینه چشم و هم چشمی تبدیل شد. هر هفته و هر ماه تعداد زیادی گوشی تلفن همراه، ساعت های الکترونیکی، تبلت و لپ تاپ، دوربین های دیجیتال گران قیمت، سیستم های صوتی، هدفون و هدست به بازار معرفی می شوند که از نظر زیبایی، ارزش پولی و کارایی تفاوت های قابل ملاحظه دارند. این روزها برندهایی مثل اپل، سونی و سامسونگ حکم آب حیات را برای کلاس گذاشتن افراد نزد یکدیگر دارند! از آنجا که در همه دنیا، مردان در عرصه های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حضور پررنگ تری دارند، استفاده و به کارگیری وسایل الکترونیکی توسط آنها نمود بیرونی بیشتری دارد. گاهی استفاده یک شخص مشهور از یک برند خاص، آن برند را عمومی می کند. مردان برای داشتن یک وسیله هوشمند بی نظیر هزینه های میلیونی پرداخت می کنند. جلسه های کاری ، همایش ها و دور هم نشینی های مردانه ، محل اصلی جولان دادن با این لوازم است.
کفش های بسکتبال خفنم کو؟
ورزش به خودی خود مفید ترین فعالیت یک انسان برای حفظ سلامت است. اما گاهی اوقات حواشی آن بر کاربردش می چربد. ورزش های گران قیمت برای آقایان یکی دیگر از ابزار پز دادن محسوب می شود. گلف، اسکی، قایقرانی، اسب دوانی، بسکتبال، تنیس، چتربازی، پاراگلایدر، غواصی و موتورکراس، گران قیمت ترین ورزش ها چه در ایران و چه در دنیا هستند. قیمت یک کفش بسکتبال برند برتر، یک راکت تنیس مرغوب، یک اسکیت برد یا هزینه کرایه و خرید ملزومات مربوط به اسب سواری، چتر بازی و ...گاه نمی تواند کمتر از یک میلیون تومان باشد.
تفریحات آخر هفته، سفرهای درون شهری و برون شهری در کنار همسفران یا اقوام و فامیل محلی برای مطرح کردن آخرین مدل وسایل ورزشی خریداری شده توسط آقایان است!


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته