تربیت نیروی متخصص رسانه کمتر مورد توجه قرار گرفته است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، سعید شریفی در نشست با نمایندگان کانونها و تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) اظهار کرد: تربیت نیروی متخصص حوزه رسانه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کمتر مورد توجه قرار گرفته است و در این راستا، جای خالی راهاندازی یک دانشکده تخصصی رسانه با استادان مخصوص این رشته احساس میشود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با دعوت از دانشجویان برای حضور و مشارکت در فعالیتهای مختلف دانشگاه عنوان کرد: در مجموعه معاونت فرهنگی دانشجویی، بسترهای فعالیت دانشجویی در زمینههای مهارتی، علمی، هنری، ورزشی و خدماتی فراهم بوده و بهصورت مستمر، توانمندیها، جهتگیریها، اهداف و ظرفیت فعالیتهای دانشجویی سنجش میشود.
معاون فضای مجازی و شبکهسازی خبرگزاری ایسکانیوز نیز در این نشست از فراهمشدن بستر راهاندازی پایگاههای خبری این خبرگزاری در دانشگاههای آزاد سراسر کشور خبر داد.
علی صادقچه در جمع دانشجویان و نمایندگان کانونها و تشکلهای دانشجویی بیان کرد: ظرفیت عظیم و توانمند دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی، فرصتی ایدهآل را در شرایط کنونی فراهم کرده است تا با بهرهبرداری از این ظرفیت و علاقهمندی دانشجویان بتوانیم با تقویت خبرگزاری ایسکانیوز، این رسانه را به یکی از قویترین و روزآمدترین خبرگزاریهای کشور و حتی منطقه تبدیل کنیم.
وی با اشاره به سخن شهید بهشتی که دانشجو را مؤذن جامعه میخواند، بیان کرد: مؤذن جامعه برای ایفای نقش خود در جامعه نیازمند مأذنه و بلندگو بوده و این دو ابزار برای ایفای نقش دانشجوی آرمانگرا و مطالبهگر رسانه است که متأسفانه بستر این فعالیت در دانشگاههای ما آنچنان که بایسته بوده، فراهم نشده است.
معاون خبرگزاری ایسکانیوز یادآور شد: توجه به قدمت و فعالیت کشورهای غربی و اروپایی در حوزه رسانه و قبول این مسئله که ما خالق آن نیستیم و فقط میتوانیم از این ابزار به نفع خود بهرهبرداری کنیم، ما را به این سمت و سو سوق میدهد که با تقویت و چابکسازی ابزارهای اطلاعاتی و خبررسانی در دسترس اعم از رسانههای مکتوب، رسانههای دیداری و شنیداری و فضای مجازی، بهترین بهرهگیری را از این مقوله داشته باشیم.
صادقچه با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بر تقویت و توسعه فعالیت این خبرگزاری براساس رسالتها و مأموریتهای آن، اضافه کرد: یکی از شاخصهها و وجوه تمایز خبرگزاریها در عرصه اطلاعرسانی، عناصری مانند سرعت، صحت، روشنگری و سطح فراگیری آن است و با راهاندازی پایگاههای خبری ایسکانیوز در سراسر کشور، رسالت ایجاد بستر مناسب برای رقابت و هنرنمایی دانشجویان توانمند دانشگاه آزاد اسلامی در این میدان حساس فراهم خواهد شد.
وی ظرفیت بالقوه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای جبران عقبماندگی رسانهای در کشور را قابل توجه خواند و اضافه کرد: وجود امکانات و ابزار مناسب در حوزه رسانه و تولید خبر و بهرهگیری از استادان مجرب و میداندیده و دردستداشتن دانش راهاندازی خبرگزاری، مجموعه مدیریت این رسانه ملی را بر آن داشت تا با تشکیل باشگاه خبرنگاران دانشجویی در سطح عمومی و در سراسر کشور، گام بلندی در راستای جبران این عقبماندگی برداشته شود.
معاون خبرگزاری ایسکانیوز با بیان ویژگی و کارکرد رسانههای عمودی و افقی یادآور شد: در تمام مباحث و رقابتهای تجاری و همچنین در ارائه خدمات به مشتری، توجه به سه مقوله نخستین، بهترین و متفاوتترین نوع ارائه، از مهمترین عوامل موفقیت و ماندگاری آن فعالیت است و نوع نگاه دانشجو به جایگاه و مأموریت رسانه، خود و دانشگاه، میتواند ما را در دستیابی به خواستهها و کارکردهای مطلوب رسانه نزدیکتر کند.
به گزارش آنا، در این نشست نمایندگان کانونها و تشکلهای دانشجویی به بیان سوابق کاری، توانمندیها و حوزه فعالیت کانون یا تشکل مربوط پرداخته و در پایان، انتخابات مربوط به گزینش و معرفی نماینده استانی خبرگزاری ایسکانیوز با توجه به سوابق و تجربیات نامزدها در حوزه رسانه و خبر برگزار شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/