اولویت قرار دادن مبارزه با فساد توسط آیتالله رئیسی، مبتنی با مبانی قرآنی است
احمد سالک در گفتوگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه در آیه ۱۴۲ سوره اعراف به اهمیت مبارزه و فساد و مفسدین اشاره شده است، گفت: برای اداره کشور باید به دو مسئولیت سنگینِ اصلاح جامعه اسلامی و مبارزه با فساد و جریانات فسادانگیز توجه کرد.
وی افزود: این دستور قرآنی است، بنابراین اگر آیتالله رئیسی اولویت خود را مقابله با فساد قرار داده، مبتنی با مبانی ارزشی قرآنی عمل کرده است. در این زمینه باید به سه مورد توجه کرد؛ اول مبارزه با فساد، دوم مبارزه با مفسد و سوم مبارزه با ساختارهای فساد انگیز که در کشور وجود دارد.
بیتشر بخوانید: چاهی که برای دولت سیزدهم کنده میشود
نماینده ادوار مجلس اظهار کرد: رئیسی باید ضوابط، قوانین، دستوالعملها و آییننامهها را بررسی کرده و نواقصی که موجب رانت و فساد میشود را شناسایی کند. در وهله دوم وی باید با عوامل فساد مبارزه کند. بخشی از فساد در دستگاههای اجرایی و دولتی کشور وجود دارد به عنوان مثال بانکها به جای اینکه سرمایه مردم را در جریان رشد تولید ملی در جریان بیاندازند و از رشد نقدینگی جلوگیری کنند، بنگاهداری میکنند؛ یعنی کسانی که وام گرفتند اگر نتوانند اقساط آن را پرداخت کنند، اموالشان به مصادره بانک در میآید.
سالک ادامه داد: در نتیجه این امر ۲۵۰۰ کارخانه در بنگاهداری بانکها تصاحب و غارت شده و ماشینآلاتشان به فروش میرسد، ولی آیتالله رئیسی در مقام ریاست قوه قضائیه، ۱۵۰۰ کارخانه را رشد میدهد؛ این یعنی دولت روحانی به رشد بیکاری دامن زده و رئیسی در قوه قضائیه برای رشد اشتغال تلاش کرده است.
وی با بیان اینکه طبیعی است که رئیسی با تجربیاتی که دارد، اولویت اول خودش را در قوه مجریه «مبارزه با فساد» قرار میدهد، اذعان کرد: پروندههای فساد در قوه مجریه ایجاد میشود و قوه قضائیه باید به آن رسیدگی کند؛ بنابراین آیتالله رئیسی در دولت آینده، اولویت خودش را از بین برد عوامل فساد قرار داده است. البته بررسی این نکته به یک ارزیابی دقیق نیاز دارد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/