دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی:

سامانه علم‌سنجی مقدمه‌ حضور سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سامانه علم‌سنجی را مقدمه‌ای برای حضور مؤثر سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه آزاد اسلامی برشمرد.
کد خبر : 594434
دکتر طهرانچی



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم رونمایی از سامانه علم‌سنجی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


دکتر طهرانچی در این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد فضایی بود تا سرآمدان علمی آن دیده و حمایت شوند که بحمدالله امروز با رونمایی از سامانه علم‎‌سنجی، این هدف محقق و در آینده اثرات آن بیشتر نمایان خواهد شد.


وی با تأکید بر اینکه کیفیت و توجه به کار کیفی‌محور، برای دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: معتقدیم دانشگاه را باید با نگاه سیاست‌گذاری علم اداره کرد. از آنجا که دانشگاه کانون دانشمندان است، حضور دانشمندان، سرآمدان و فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی باعث افتخار و منشأ اثر خواهد بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سامانه علم‌سنجی محلی برای معرفی و دیده شدن سرآمدان علمی این دانشگاه و حمایت از آنان است، گفت: اثرگذاری افراد در حوزه‌های دانشی از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل این افراد باید به جامعه معرفی شوند.


دکتر طهرانچی از طراحی «سامانه داشبورد اطلاعات دانشی دانشگاه» (داده) در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: هدف از ایجاد سامانه علم‌سنجی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سامانه «داده»، در مرحله اول، نمایش توانمندی و ظرفیت‌های اعضای هیئت علمی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی و در مرحله دوم رقابت استان‌ها برای کسب جایگاه برتر در نظام رتبه‌بندی دانشگاه است. همچنین ترغیب واحدها به فعالیت و اثرگذاری در حوزه‌های علمی و پژوهشی نیز مدنظر است. تشکیل شبکه علم به عنوان یک شبکه فراسیستمی در دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از مهم‌ترین اهداف ایجاد این سامانه است.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی این فرصت را فراهم می‌کند تا مدیران دانشگاه بتوانند کنشگران و سرآمدان را شناسایی و از توانمندی‌های آنها در تدوین برنامه‌های علمی، داوری جلسات پیش دفاع متمرکز و راهبری دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. تشکیل چنین شبکه‌ای از سرآمدان علمی و همکاران اداری علمی، در آینده دانشگاه تأثیرگذار خواهد بود.


وی با تأکید بر اینکه سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی مقدمه‌ای برای حضور مؤثر سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه است، گفت: سرآمدان علمی و همچنین توانمندی‌های دانشگاه در عرصه‌های علمی و پژوهشی، تاکنون به خوبی به جامعه معرفی نشده است. خوشحالیم که امروز با رونمایی از سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی، می‌توانیم اطلاعات جامع و متمرکزی از سرآمدان علمی داشته باشیم و آنها را به جامعه معرفی کنیم.


دکتر طهرانچی «تربیت نیروی انسانی»، «پژوهش و تولید علم»، «حل مسئله» و «تعالی فرهنگی و اجتماعی» را چهار رسالت دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید در هر کدام از این مباحث، سرآمد داشته باشد. بنابراین در عین حال که نیازمند اساتیدی هستیم که مقالات خوب و قابل استناد ارائه دهند، استادی می‌خواهیم که خوب درس بدهد و عضو هیئت علمی می‌خواهیم که بتواند حل مسئله کرده و اثرات فرهنگی و اجتماعی داشته باشد. تمامی این خصوصیات مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی است و همه این افراد باید در سامانه‌های داده‌ای دانشگاه دیده شوند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با تأکید بر حمایت از سرآمدان علمی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: معتقدیم هر پژوهشی لزوماً نباید به حل مسئله بیانجامد بلکه می‌تواند مقدمه‌ای برای حل مسئله شود. از این رو سرآمدان علمی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و باید جهت‌گیری علمی دقیق داشته باشند تا در صورت بروز مسئله، اقدام به حل مسئله کنند؛ مانند آنچه در تولید واکسن کرونا اتفاق افتاد.


انتهای پیام/۴۱۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب