دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 تير 1400 - 13:03
نجفی تأکید کرد؛

احیای پایتخت فرهنگ و تمدن با تعامل سازنده دانشگاه و شورای اسلامی شهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بر لزوم ارتباط و تعامل بیشتر دو نهاد دانشگاه و شورای اسلامی شهر برای احیای دوباره پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تأکید کرد.
کد خبر : 593678
پیام نجفی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی در نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان بر لزوم ارتباط و تعامل بیشتر دو نهاد برای احیای دوباره پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی تأکید کرد.


وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با وجود ظرفیت‌های علمی و تخصص‌های مورد نیاز شهر مانند رشته‌های معماری، مدیریت فرهنگی، روانشناسی، عمران، محیط‌زیست، آب، کشاورزی و فضای سبز و بسیاری از تخصص‌های دیگر می‌تواند به‌عنوان بازوی فکری و راهگشای مجموعه مدیریت شهری ایفای نقش کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با انتقاد از کم‌توجهی مدیران شهری به نقش تأثیرگذار و مشکل‌گشای دانشگاه در معضلات و بحران‌های شهری عنوان کرد: متأسفانه سال‌های گذشته رابطه سازمان‌یافته و اثربخشی میان دانشگاه و بدنه مدیریت شهری رخ نداده و این نشست می‌تواند منشأ اثرات و اتفاقات مثبتی برای رفع مشکلات شهری و دستیابی به شهر ایده‌آل مدیران و ساکنان آن باشد.


نجفی بیان کرد: دانشگاه مرکز تجمع نخبگان هر شهر است و در سراسر دنیا، اهتمام مسئولان برای ایده‌خواهی و ارتباط بیشتر با دانشگاه‌ها موجب ترقی جوامع و رضایت بیشتر شهروندان می‌شود و شهر اصفهان با سابقه تمدن و فرهنگ غنی و انتظاراتی که از این شهر و ظرفیت‌های آن می‌رود، از این قاعده مستثنی نیست.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان وزنه علمی کشور


وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان با بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی متخصص و وجود بیش از ۲۳ هزار دانشجو، وزنه علمی و تحقیقاتی قابل توجهی برای استان و حتی کشور محسوب می‌شود و استفاده از ظرفیت‌های این پایگاه علمی در رونق اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی مشهود خواهد بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، فعالیت قدرتمند رشته‌ها و دانشکده‌های پرسابقه‌ای همچون دانشکده معماری و شهرسازی به‌عنوان نخستین دانشکده معماری اصفهان یا رشته حقوق با بهره‌گیری از متخصصان، نخبگان و فارغ‌التحصیلان حقوقی در کنار سایر دانشکده‌ها را متذکر شد و افزود: این دانشگاه با بهره‌گیری از ۹۰ درصد دانشجوی بومی استان، فارغ‌التحصیلان بسیاری در رشته‌های مختلف داشته و مدیران شهری، جزء فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان این واحد دانشگاهی هستند، اما تاکنون بستری مناسب برای عجین شدن و همکاری فکری و عملی میان دانشگاه و دیگر دستگاه‌ها فراهم نشده است.


نجفی با اشاره به اجرای طرح «پایش»، «پویش» و «رویش» در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح کرد: در حال حاضر برای مشکل وجود مسائل و بحران‌های بخش صنعت و اقتصاد، مشکل کمبود اشتغال و عدم تخصص و همچنین تقویت طرح‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها طرح «پایش»، «پویش» و «رویش» اجرایی شده که نتایج و فواید این طرح ملی در سال‌های آینده قابل مشاهده خواهد بود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب