دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
تقی‌زاده:

خاموشی‌ها نتیجه عدم تمایل به سرمایه‌گذاری در صنعت برق است

عضو هیئت مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق کاهش تمایل به سرمایه گذاری در صنعت برق و نوسانات قیمت ارز را از عوامل موثر بر کمبود تولید برق دانست.
کد خبر : 593335
شبکه برق آمریکا



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، حسنعلی تقی‌زاده عضو هیئت‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق در برنامه تیتر امشب با اشاره به پیش‌بینی سه سال گذشته خود درباره قطعی‌های این روزهای برق گفت: توجه به ۴ محور این پیش‌بینی را تسهیل می‌کند.


او افزود: افزایش هرساله تعداد مشترکان خانگی و صنعتی به دلیل افزایش جمعیت و سطح رفاه عمومی و نیز فرسوده شدن سالیانه شبکه‌های انتقال و توزیع و نیروگاه‌ها از جمله این دلایل است.


او با بیان اینکه سالانه به افزایش ۵ درصدی ظرفیت نیروگاه‌ها نیاز است گفت: طبق برنامه توسعه ششم باید ۲۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده شود، اما در اجرای برنامه توسعه، حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار مگاوات افزایش تولید داشته‌ایم.


عضو هیئت‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان برق کاهش تمایل به سرمایه‌گذاری در صنعت برق و نوسانات قیمت ارز را از عوامل مؤثر بر کمبود تولید برق دانست.


تقی زاده اضافه کرد: تعدیل در نظر گرفته شده در قراردادها زمانی مفید است که تغییرات نرخ ارز جهشی و ناگهانی نباشد.


مصطفی رجبی مشهدی در ادامه در خصوص خاموشی‌های ۲۴ ساعت گذشته گفت: با همکاری بخش صنعت و جابجایی بار در ساعات اوج مصرف با ساعات پایانی شب باعث شد که بخشی از حجم بار کاهش پیدا کند.


سخنگوی صنعت برق گفت: عمدتاً در بخش اداری صرفه‌جویی که انجام شده است ۵۰۰ تا ۶۰۰ مگاوات بیشتر نیست و باید برای حل مشکل، راهکاری برای اصلاح ساعت کار اعمال شود که این تأثیرگذارتر خواهد بود.


رجبی مشهدی ادامه داد: تا برطرف شدن مشکل مردم مناطق تهرانپارس و قیطریه و دیگر بخش‌های شرق تهران دچار محدودیت‌هایی خواهند بود که امیدواریم به‌زودی برطرف شود.


او افزود: در روزهای آینده با تداوم دمای بالای هوا نیاز به استفاده از وسایل سرمایشی به خصوص در مناطق گرم بیشتر می‌شود. بر این اساس همکاری بیشتر مردم می‌تواند کمک کند تا از این شرایط عبور کنیم.


سخنگوی صنعت برق درباره اجرای جداول خاموشی هم گفت: اگر حادثه خاصی پیش نیاید همان جداول برنامه‌ریزی شده خاموشی‌ها اعمال خواهد شد.


عظیمی، معاون توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی هم در ادامه برنامه اعلام کرد: در افزایش ظرفیت تولید برق، از برنامه ششم توسعه نیز جلوتر بوده‌ایم.


او در تعریف ظرفیت جدید تولید برق توضیح داد: منظور از ایجاد ظرفیت جدید تولید برق، احداث نیروگاه است که در این مورد ما به رقم مورد نظر برنامه ششم رسیده‌ایم.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب