درآمد ماهانه ۱۰ میلیون تومان لازمه زندگی عادی در تهران است/ برای معیشت مردم باید اقدام خاصی صورت گیرد
سید ناصر موسوی لارگانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، پیرامون اولویتهای اقتصادی دولت سیزدهم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب مشکلات موجود در کشور را احصاء کردند و فرمودند که مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها و مشکلات اقتصادی است.
وی ادامه داد: دولت منتخب باید یک کارگروه اقتصادی قوی متشکل از وزرای اقتصاد، کشاورزی، صمت و کار تشکیل بدهد و هر کدام از این وزارتخانهها، هلدینگهای بزرگی را در اختیار دارند؛ این هلدینگها نقش تعیینکنندهای در پیشرفت اقتصادی کشور دارند.
بیشتر بخوانید: نیمی از بیکاران تحصیلکرده هستند
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی افزود: تولید محصولات باغی و زراعی در کشور از مصرف داخلی بیشتر است و توسعه و یکپارچهسازی بخش کشاورزی میتواند برای کشور درآمدزایی داشته باشد.
موسوی تأکید کرد: ایران در صنعت فولاد دارای توانمندیهای بسیاری است اما متأسفانه مافیا مانند خوره به جان صنعت کشور افتاده است؛ صنعت بهجای آنکه برای کشور ارزآوری کند، به محل کسب رانت برای افراد خاص تبدیل شده است.
عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان بیان کرد: وزیر صمت با مجموعه فولاد مبارکه مراوداتی دارد و در همین راستا، باید اعمالی انجام بدهد که مدیران این مجموعه رضایت داشته باشند؛ زمانی که چنین افرادی در مسند قرار بگیرند، به نظر من اقتصاد آلوده شده است.
مردم دچار فقر غذایی شدهاند
وی با تأکید بر اهمیت رسیدگی فوری به معیشت مردم عنوان کرد: از سویی ارز ۴۲۰۰ به کالاهای اساسی پرداخت میشود اما در این بین، قیمت مرغ بهصورت رسمی ۳ برابر ماههای گذشته به فروش میرسد؛ برخی نیز به بهانه تکهتکه کردن مرغ، آن را چند برابر قیمت مجدداً به مردم میفروشند. متأسفانه واردات حمایتی به دست تولیدکنندگان محصولات پروتئینی و لبنی نمیرسد و هماکنون دامداران و مرغداران نیازمند نهاده هستند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم دچار فقر غذایی شدهاند، گفت: در گذشته میگفتند نان و ماستی تهیه میکنیم اما متأسفانه امروز مردم با این قیمتها قادر به تهیه همان نان و ماست هم نیستند. گوشت و لبنیات از سفره مردم حذف شده و دولت آتی باید یک اقدام جدی برای معیشت مردم انجام دهد.
موسوی تأکید کرد: در تهران با درآمد ماهی ۱۰ میلیون تومان میتوان یک زندگی ساده داشت؛ یعنی یک خانواده بتواند هزینه مسکن، ایاب و ذهاب و خوراک خود را تهیه کند. متأسفانه بخش از سرپرستان خانوار در تهران، ماهانه کمتر از یکمیلیون درآمد دارند و با یارانه و حمایتهای حداقلی زندگی خود را میچرخانند.
عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان افزود: با اجرای سهمیهبندی سوخت در ایران، هر لیتر بنزین سهمیهای با نرخ ۱۰۰ تومان و بنزین آزاد ۴۰۰ تومان عرضه شد و ۴۵ هزار تومان یارانه به هر ایرانی یارانه تعلق میگرفت اما حال حاضر بنزین معمولی با قیمت سهمیهای لیتری ۱۵۰۰ تومان و قیمت بنزین معمولی با قیمت لیتری ۳۰۰۰ تومان توزیع میشود و متأسفانه هنوز یارانه ۴۵ هزارتومانی بهحساب مردم واریز میشود.
وی ادامه داد: دولت روحانی هنگام افزایش بنزین گفت منابع حاصل از اصلاح قیمت بنزین، به خانوارها پرداخت میشود و هماکنون دولت فعلی باید این مسئله را شفافسازی کند. اصلاحطلبان در انتخابات گذشته ۲۴ میلیون رأی از مردم گرفتند اما در انتخابات ۱۴۰۰، به ۵/۲ میلیون رأی رسد؛ این یعنی که مردم از دروغها و ناکارآمدیهای دولت یازدهم و دوازدهم خسته شدهاند.
انتهای پیام/۴۱۶۳/
انتهای پیام/