بازدید مسئولان علوم پزشکی از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد
شهرام مشهدیزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرکرد از بازدید مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از امکانات و ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد خبر داد و اظهار کرد: در راستای همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بهمنظور توسعه زمینههای همکاری مشترک و همهجانبه آموزشی، درمانی و پژوهشی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود دانشگاههای استان، سال ۱۳۹۹ تفاهمنامهای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرکرد منعقد شد.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در راستای اجراییشدن این تفاهمنامه، کارگروههای متعددی تشکیل شده است که بررسی زمینههای همکاری مشترک دو دانشگاه را برعهده داشتهاند.
مشهدیزاده اضافه کرد: در همین راستا، اکبر سلیمانی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به همراه جمعی از مسئولان کارگروههای اجرایی تفاهمنامه ازجمله معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی مجتمع رحمتیه، مدیرکل آموزش، مدیرکل بازرسی و نظارت، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و امکانات حوزه علوم پزشکی این واحد بازدید کردند.
وی یادآور شد: ازجمله قسمتهایی که مورد توجه ویژه بازدیدکنندگان قرار گرفت، مجموعه آزمایشگاهی، مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی و بهویژه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و نیز مزرعه آموزشی تحقیقاتی و کلکسیون منحصربهفرد گیان دارویی حوزه علوم پزشکی این واحد دانشگاهی بوده است.
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با توجه به امکانات منحصربهفرد تجهیزاتی مجموعه آزمایشگاهی واحد شهرکرد، مقرر شد پس از بررسی و تأیید این کارگروه، برخی از تستهای تشخیصی پزشکی که اکنون برای انجام به آزمایشگاههای استانهای اصفهان و تهران ارسال میشوند، در آینده در واحد شهرکرد و با هزینه تمامشده کمتر انجام شوند. این فرآیند علاوهبر کمک به توسعه خدمات در سطح استان، هزینه بیماران و نیز مدت زمان پاسخگویی به ایشان را کاهش خواهد داد.
مشهدیزاده بیان کرد: زمینه مشارکت در حوزه گیاهان دارویی ازجمله تولید، بستهبندی و عرضه محصولات از دیگر موارد مورد توجه بازدیدکنندگان بود. با توجه به ظرفیت بالای مرکز تحقیقات گیاهان دارویی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان، مقرر شد زمینه همکاری مشترک و همهجانبه این مرکز با مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی بهطور ویژه در کارگروه مربوط بررسی و اجرایی شود.
وی ابراز امیدواری کرد با همکاری میان دو دانشگاه و استفاده از امکانات مشترک بهویژه در حوزه خدمات تشخیص، درمان و ارتقای سلامت، بتوان در راستای کاهش ترددهای بین استانی بیماران و رفع نیازهای استان و کشور گامهای اساسی برداشت.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/