ورود جدی دانشگاه به حوزه صنعت ظرفیتهای دیار ۱۵ خرداد را بالفعل میکند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ورامین، حجتالاسلام سیدمحسن محمودی در جلسه همافزایی و همگرایی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا با شرکتهای صنعتی، کشاورزی و دامپروری با اشاره به تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: انگیزه و ورود جدی دانشگاه به حوزه صنعت، گام مبارک و بزرگی است که ظرفیتهای دیار ۱۵ خرداد را بالفعل خواهد کرد.
وی ادامه داد: باید از همه ظرفیتها و توانمندیها برای کاهش مشکلات اقتصادی و رفع موانع تولید بهره گرفت و برنامهها و اهداف را بر این اساس تنظیم و اجرا کرد.
امام جمعه موقت ورامین تأکید کرد: برگزاری جلسات مشترک با فعالان عرصه صنعت، شنیدن مشکلات و ارائه طرحها و ایدههای مختلف، برای انتفاع اقتصادی آنان و شهرستان میتواند اثرات مثبتی را در حوزه تولید، اشتغال و اقتصاد منطقه داشته باشد.
اتصال دانشگاه با صنعت میتواند موجب ارتقای وضعیت منطقه در حوزه تولید و اشتغال شود
فرماندار شهرستان پیشوا هم با اعلام اینکه خوشبختانه مسؤلان شهرستانهای دیار ۱۵ خرداد بهدلیل نیازها و ظرفیتهای منطقهای به یک گفتمان مشترک رسیدهاند، بیان کرد: اتصال دانشگاه با صنعت میتواند موجب ارتقای وضعیت منطقه در حوزه تولید و اشتغال شود و فعالان حوزه کشاورزی باید علاوهبر استفاده از تجارب کسبشده سالهای گذشته، علم، پژوهش و تحقیق را در دستورکار خود قرار دهند.
حسین عباسی با توجه به ضعیفبودن پایههای صنعت در پیشوا، ورود دانشگاه را عامل تقویتکننده این بخش برشمرد و اضافه کرد: لازم است آموزشهای مورد نیاز ارائه و نیروی انسانی مورد صنعتگران تأمین شود.
تقویت صنعت و تولید به درآمد ناخالص ملی و منطقهای منجر میشود
فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران نیز با استقبال از برگزاری این جلسه به برکات این نشست تعاملی برای منطقه اشاره کرد و توضیح داد: با احصای مشکلات و مسئلهیابی در این زمینه، باید به مسائل کارگاههای تولیدی اشراف پیدا کرد.
سردار کیومرث عزیزی به اثرگذاری مشاوران متخصص و دانشگاهی در کنار سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی اشاره کرد و ادامه داد: برخی شرکتهای صنعتی دچار بیماری شدهاند که با مشاوره فنی و تخصصی به چرخه اقتصادی بازمیگردند و شکوفایی و بالندگی را رقم میزنند.
وی با تأکید بر اینکه هر منطقهای که دارای کسب و کار فعال و کشاورزی پویا بوده است به همان نسبت از میزان آسیبها و چالشهای اجتماعی با کاهش روبهرو بوده است، یادآور شد: تقویت صنعت و تولید به درآمد ناخالص ملی و منطقهای منجر شده و اسباب رفاه مردم را منجر میشود.
در بخش دیگری از این نشست، هرکدام از مسؤلان و مدیران شهرکهای صنعتی و کارخانجات تولیدی با بیان دیدگاهها و نظر خود، راههای مشارکت و همکاری مؤثر با دانشگاه را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش آنا، جلسه همافزایی و همگرایی دانشگاه با شرکتهای صنعتی، کشاورزی و دامپروری با هدف حل مسائل و مشکلات صنعت و افزایش بهرهوری در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا برگزار شد.
در این نشست تعاملی که حجتالاسلام سیدمحسن محمودی امام جمعه موقت شهرستان ورامین، سردار کیومرث عزیزی فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران، حسین عباسی فرماندار پیشوا و مدیران بخش صنایع، کشاورزی و دامپروری جنوب شرق استان تهران حضور داشتند، راههای مشارکت و همکاری مؤثر طرفین بررسی و بر استفاده از ظرفیتهای دانشگاهی تأکید شد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/