دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 تير 1400 - 11:43
با هدف تربیت مربیان و مدیران فرهنگی صورت گرفت؛

آغاز دوره بینش مطهر در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان

نخستین دوره تربیت مدرس بینش مطهر در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان فعالیت خود را آغاز کرد.
کد خبر : 591370
افتتاحیه بینش مطهر



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از همدان، نخستین دوره بینش مطهر در دانشگاه آزاد اسلامی همدان با هدف تربیت مربیان و مدیران فرهنگی در تراز انقلاب اسلامی و اشاعه تفکر ناب اسلامی به دیگر مراکز علمی و فرهنگی با تکیه بر اندیشه‌های ناب استاد شهید مرتضی مطهری در بستر وبینار افتتاح شد.


مسئول مؤسسه بینش مطهر استان همدان با بیان اینکه بسط و گسترش اندیشه اسلامی در داخل و خارج کشور و ترویج اندیشه پویای اسلامی از اهم اهداف این دوره است، گفت: شهید مرتضی مطهری که حضرت امام‌خمینی (ره) او را پاره تن خویش معرفی کرد، بینشی مطهر و جهانی داشت و بسط و تعمیق تفکر اسلامی در همه سطوح اجتماعی و فردی را پیگیری می‌کرد.


ابوالفضل یداللهی‌اصلان افزود: شکل‌گیری نظام فکری صحیح و منسجم از مزایای شرکت در دوره بینش مطهر است و افرادی که به‌طور منظم و پیوسته در دوره شرکت می‌کنند با کسب توانمندی و زمینه لازم برای رشد و تربیت معرفتی و عملی، یک نظام فکری مناسب، پاسخگو و راهگشای زندگی فردی و اجتماعی را به دست‌ می‌آورند.


نظام فکری منسجم با انسجام مطالعاتی


حجت‌الاسلام سیدمجتبی حسینی‌یمین مدرس دوره بینش مطهر نیز با تأکید بر ضرورت وجودی نظام فکری منسجم در میان استادان و اقشار تحصیل کرده اجتماع، ابراز کرد: انسجام مطالعاتی موجب حصول یک نظام فکری منسجم می‌شود که محصول نهایی آن توانایی فهم درست مسائل مختلف و یافتن راه‌حل‌های مناسب درباره آن مسائل است.


وی افزود: اهمیت وجود یک نظام فکری منسجم از دیدگاه اسلام تا به آنجاست که خداوند متعال در آیه ۱۰۸ سوره مبارکه یوسف بر ضرورت تحقیق در اصول دینی با تکیه بر رویکرد فردی تأکید می‌کند، ضمن آنکه برای دفع شبهات نیز یک مسلمان معتقد نیازمند نیل به یک نظام فکری منسجم است.


این مدرس حوزه و دانشگاه به نقل از مقام معظم رهبری مطرح کرد: امروزه هزینه‌های فراوانی صرف انحراف جوانان از نظام جمهوری اسلامی، ولایت‌فقیه و اصل دین و تعبد می‌شود و جامعه علمی و مذهبی نخستین وظیفه‌اش ممانعت از این اقدام دشمن است.


آغاز دوره بینش مطهر در دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان


مدرس دوره بینش مطهر به رواج مفاهیم غربی نظیر سکولاریسم، امانیسم، لیبرالیسم و نظایر آن پرداخت و اظهار کرد: در رویارویی با مفاهیم غربی و نیز مواجهه با کسانی که ایران قبل از اسلام را ترویج می‌دهند دو رویکرد التقاط و تحجر وجود دارد که هر دوی آنها نامناسب و فاقد امکانات لازم برای مقابله با آن گونه تفکرات است.


حسینی‌یمین اضافه کرد: برای مواجهه با اندیشه‌های انحرافی یک راه حل اینست که فرد به درجه اجتهاد برسد که البته مسیری طولانی و نیازمند استعداد فردی فراوان است و ای بسا که فرد به سرمنزل مقصود راه نبرد.


وی رجوع به متخصص را راهکار دیگر مقابله با اندیشه‌های انحرافی دانست و اظهار کرد: مراجعه مستمر و علمی و عمیق به متخصص موجب حصول نظام فکری منسجم می‌شود و این سریع‌ترین و بهترین روش در این مسیر است.


حسینی یمین بیان کرد: استاد شهید مرتضی مطهری، اسلام شناس متخصص در زمینه فقه است و شناخت صحیحی از زمانه خویش دارد، این در حالی است که بیان ساده و عمیق این متفکر بزرگ حائز اهمیت بوده و کمک شایانی به درک بهتر مخاطب می‌کند.


وی سایر شاخص‌های استاد مطهری را برشمرد و تأکید کرد: بیان استدلالی، تنوع و جامعیت لازم در دیدگاه، انصاف و منطق علمی و وارستگی از دیگر مشخصه‌های استاد شهید مرتضی مطهری بوده که او را از سایر متفکرین ممتاز می‌سازد و انتخاب این استاد جلیل‌القدر به عنوان مرجع فکری، کاملا به‌جا و صحیح است.


به گزارش آنا، تفاهم‌نامه تربیت مدرس میان دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان و مؤسسه بینش مطهر به‌تازگی منعقد شد که محور اصلی آن تربیت مربیان و مدیران فرهنگی متعهد و دغدغه‌مند برای انتقال مباحث تربیتی مبتنی بر اندیشه‌های اسلامی است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب