علمای اهل سنت به سیره علمی و اخلاقی امام رضا(ع) ارادت دارند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مینودشت، حجتالاسلام محمد ذوالفقاری در مراسم گرامیداشت میلاد امام رضا(ع) در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مینودشت گفت: علمای اهل سنت نگاهشان نسبت به امام رضا(ع) نگاه ویژهای بوده و از زمانی که این امام همام به ایران تشریف آوردند، علمای تسنن به ایشان ارادت دارند و این ارادت از دو جنبه سیره علمی و اخلاقی است.
وی افزود: از حیث سیره علمی، روایات متعددی وجود دارد که علمای اهل سنت بهطور ویژه به آن پرداختهاند و حبّ امام رضا(ع) مختص شیعه نیست، سیره اخلاقی امام هشتم برای همگان درس است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، بیان کرد: برای شیعه علاوه بر سیره علمی و اخلاقی حضرت، سیره سیاسی حضرت هم الگوست و موضوعی که در تاریخ بسیار مطرحشده ولایتعهدی آن امام رئوف است.
ذوالفقاری پیام امام رضا(ع) از قبول ولایتعهدی را بودن دین و دنیا در کنار هم عنوان کرد و افزود: دین در دنیا دخالت دارد و رسالتش این است که رابطه انسان را با خدا و رابطه مردم را با مردم و رابطه فرد را با حاکم تنظیم کند.
وی اظهار کرد: در اندیشه اهل بیت و امام رضا(ع) دین با سیاست پیوند داشته و در سیاست دخالت دارد و امام معصوم زعامت دین و دنیای مردم را با همدیگر بر عهده دارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان عنوان کرد: سیاست بر اساس فرمایش امامخمینی(ره) به سه دسته شیطانی، حیوانی و الهی تقسیم میشود و بهترین آن سیاست الهی است که هم نیازهای دنیوی و هم نیازهای اخروی انسان را در نظر دارد و هدف آن رساندن آدمی به سعادت و قرب الهی است.
ذوالفقاری پیام دیگر امام رضا(ع) را از قبول ولایتعهدی استخدام دستگاه برای اهداف نیک عنوان کرد و گفت: با این رویکرد دخالت در سیاست عبادت محسوب میشود.
وی مهمترین ویژگی امام رضا(ع) را سخاوت عنوان کرد و افزود: اینکه امام رضا (ع) با عنوان و صفت رضا مطرح شدهاند به این دلیل است که دیگران را به این مقام رسانده و هر نوع رضایتی که برای انسان اتفاق میافتد به برکت امام رضا(ع) بوده و ما اگر در زندگی خود راضی بودیم و رضایتهایی اتفاق افتاده این به برکت وساطت آن امام همام بوده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: مردم ایران در انتخابات رضایت خود را به نظام اسلامی ابراز کردند و شرکت مردم در انتخابات رأی اعتماد به نظام بود و مردم سخاوت نشان دادند و با این که گلایهمندی داشتند، نشان دادند که اهل سخاوت و نجابت بوده و رأی خود را با اراده سخاوتمندانه به انقلاب هدیه کردند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/