امکان فروش مستقیم صنایع دستی برای تولیدکنندگان خانگی فراهم شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمان، سومین نشست دانشجویان عضو سرای نوآوری نوآوری خودرو و مرکز نوآوری شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان همزمان با روز جهانی صنایعدستی در این برگزار و از اپلیکیشن اورنگ (مربوط به بازار فروش صنایع دستی که با حذف واسطهها امکان فروش مستقیم برای تولیدکنندگان خانگی را فراهم میکند) رونمایی شد.
عضو انجمن صنایعدستی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این نشست به تحلیل فضای کسب و کار حوزه صنایع دستی پرداخت و با بیان اینکه ایران سومین تولیدکننده صنایع دستی بعد از چین و هندوستان است، گفت: استان کرمان با توجه به اشتغال مستقیم بیش از ۷۰ هزار نفر دارای مجوز در تولید صنایع دستی از لحاظ وزنی رتبه نخست را دارد.
علی شجاع، ارزبرنبودن صنایع دستی را مزیت بزرگ برشمرد و تأکید کرد: با توجه به تنوع اقلیمی، وفور و ارزانی مواد اولیه، ارزش افزوده حاصل از تولیدات صنایع دستی بسیار بالاست و با هیچ حوزهای قابل قیاس نیست، به گونهای که با مواد اولیه طبیعی که به صورت رایگان در دسترس است میتوان هزار درصد ارزش افزوده ایجاد کرد که ارزآوری مناسبی برای کشور دربردارد.
این فعال اقتصادی متذکر شد: هزینه ایجاد یک شغل پایدار در حوزه صنایع دستی بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان بوده که کمترین میزان است، در حالی که این رقم در سایر حوزهها ۲۰۰ میلیون تومان و گاهی بسیار بیشتر است، از این رو اشتغال در حوزه صنایع دستی از طریق ایجاد و توسعه کسب و کارهای خانگی و کوچک باید جزء برنامههای دولت سیزدهم قرار گیرد.
عضو انجمن صنایعدستی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، خلّاقیت را شرط اساسی موفقیت محصولات صنایع دستی دانست و مطرح کرد: با توجه به وجود جوانان خلّاق و نوآور، چشمانداز روشنی از آینده این حوزه به چشم میخورد، بنابراین باید از حضور پررنگ و فعالیت دانشجویان علاقهمند در این عرصه استقبال کرد.
ایجاد زیستبوم نوآوری و بسترسازی برای ورود دانشجویان به عرصه کسب و کار
رئیس سرای نوآوری خودرو و مرکز نوآوری شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان هم برگزاری چنین برنامههایی را در راستای مأموریت سرای نوآوری در ایجاد زیست بوم نوآوری و بسترسازی برای آشنایی و ورود دانشجویان به عرصههای کسب و کار عنوان کرد.
امیررضا زریسفی مطرح کرد: تعامل بیشتر با اتاق بازرگانی بهعنوان پارلمان بخش خصوصی همواره از راهبردهای سرای نوآوری بوده و تسهیل ارتباط دانشجویان با کسب و کارها از مهمترین اهداف این سراست.
وی ابراز امیدواری کرد که برنامههای مشترک دانشگاه آزاد اسلامی کرمان با انجمن صنایع دستی اتاق بازرگانی برای ارتقای فضای کسب و کار در صنایع دستی بیشتر شود.
رئیس سرای نوآوری خودرو و مرکز نوآوری شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان در ادامه توضیح داد: برگزاری دورههای آموزشی، رویدادها و نشستهای انتقال تجربه، تسهیل شرکت در نمایشگاهها، کمک به تجاریسازی، برندسازی، بازاریابی و فروش صنایع دستی از جمله زمینههای همکاری مشترک است که با توجه به وجود دانشجویان خلّاق و نوآور گام مهمی در توسعه کارآفرینی در میان دانشجویان خواهد بود.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/