دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 خرداد 1400 - 21:54
کنعانی مقدم در گفت‌وگو با آنا:

کانون خانواده‌ مهم‌ترین عامل افزایش مشارکت در ساعات پایانی انتخابات است

امنیت، صلح و آرامش کشور بستگی به مشارکت حداکثری دارددبیر کل حزب سبز ایران گفت: کانون خانواده‌ مهم‌ترین عامل افزایش مشارکت در ساعات پایانی انتخابات است. خانواده‌ها هسته مرکزی مشارکت سیاسی هستند و اگر آن‌ها تصمیم بگیرند که در انتخابات شرکت کنند، ما شاهد حضور بیشتر مردم در این ساعات پایانی خواهیم بود.
کد خبر : 589068
کنعانی مقدم



حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با تأکید بر اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: یکی از مولفه‌های اقتدار هر کشوری در نظام بین‌الملل، داشتن پشتوانه مردمی و مشارکت مردم در انتخابات است. مشارکت در حال حاضر به مهم‌ترین شاخصه قدرت تبدیل شده و رده اهمیت بسیاری از شاخصه‌های قدرت مانند مسائل نظامی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و منطقه‌ای بعد از موضوع مشارکت قرار می‌گیرد.


وی افزود: قطعاً نظامی که دارای پشتوانه مردمی باشد در معادلات و چانه‌زنی‌های بین‌المللی با قدرت بیشتری حضور و تأثیرگذاری خواهد داشت. همانطور که مقام معظم رهبری به این مولفه قدرت اشاره داشتند، امنیت، صلح و آرامش کشور بستگی به مشارکت حداکثری دارد و اگر این مشارکت تضعیف شود، مشکلات کشور بیشتر خواهد شد.


کنعانی مقدم پیرامون ابعاد امنیتی موضوع مشارکت اظهار کرد: حمایت گروهک‌های تروریستی از سوی کشورهای بزرگ انجام می‌شود و اگر آن‌ها ببینند که در کشوری حضور مردم پرنگ باشد، بودجه این گروهک‌ها را کاهش خواهند داد. اگر مشارکت حداکثری صورت بگیرد، دشمنان از ناامن کردن کشور ناامید می‌شوند.


دبیر کل حزب سبز ایران در پاسخ به پرسشی مبنی بر راهکار افزایش مشارکت در ساعات پایانی انتخابات، تصریح کرد: به نظر من کانون خانواده‌ مهم‌ترین عامل افزایش مشارکت در ساعات پایانی انتخابات است. خانواده‌ها هسته مرکزی مشارکت سیاسی هستند و اگر آن‌ها تصمیم بگیرند که در انتخابات شرکت کنند، ما شاهد حضور بیشتر مردم در این ساعات پایانی خواهیم بود. من امروز صبح همراه با خانواده در انتخابات شرکت کردم و به مردم هم توصیه می‌کنم این کار را انجام دهند.


این فعال سیاسی اصولگرا درخصوص فعالیت شبکه‌های معاند پس از برگزاری انتخابات اذعان کرد: رسانه‌های معاند و اپوزیسیون در یک جنگ روانی به دنبال این هستند که بعد از برگزاری انتخابات و حضور پرشور مردم هم آن‌ را زیر سوال ببرند و شیرینی انتخابات را به کام مردم تلخ کنند. مردم باید از این دستاوردشان محافظت کنند و اجازه ایجاد جنگ روانی را به دشمنان ندهند.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب