مشارکت مردم به رئیسجمهور قدرت اصلاحات فرهنگی میدهد
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا مهدی جمشیدی، عضو هیئت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی درباره تاثیر مشارکت مردم در انتخابات بر پیشبرد اهداف و برنامه های فرهنگی در جامعه اظهار کرد: هرچقدر یک رئیس جمهور و رئیس دولت، بدنه اجتماعی محکمتری داشته باشد، قدرت او برای تحقق وعدههای خود در هر زمینهای حتی فرهنگ، بیشتر خواهد بود.
وی در ادامه افزود: بهعنوان مثال تغییرات اساسی در حوزه فرهنگ اگرچه زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی صورت میگیرد، اما رئیس جمهور بهعنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در کشور نقش مهم و موثری خواهد داشت.
عضو هیئت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی همچنین گفت: در حقیقت قدرت اجتماعی، قدرت سیاسی به دنبال میآورد و رئیس جمهوری که قدرت اجتماعی بالاتری دارد، دست برتر در حوزه سیاست هم خواهد داشت؛ بنابراین تنها روی کار آمدن یک دولت جوان و حزب الهی کافی نیست، مشارکت حداکثری و رای حداکثری میتواند به رئیس جمهور قدرت و توان تغییرات مهم در حوزه فرهنگ را بدهد.
جمشیدی همچنین عنوان کرد: دولت ضعیف، یعنی دولتی که بدنه اجتماعی کمی را با خود همراه کرده باشد، قدرت چانه زنی و پیشبرد برنامههای محدودی را دارد؛ پس مقوبلیت و بدنه اجتماعی یک دولت، نیروی پیشران بدنه دولت خواهد بود؛ تغییرات اساسی و همچنین پیش برد بسیاری از برنامههای فرهنگی نیازمند یک دولت قوی با بدنه اجتماعی محکم است.
وی عنوان کرد: در نهایت یک رئیسجمهور انتخاب می شود اما مسئله این است که تشکیل دولت قوی نیازمند یک پشتوانه عظیم مردمی است؛ برنامهها و طرحهایی اجرا میشوند که از سوی مردم پذیرفته شوند، برنامههای فرهنگی هم از این مسئله مستثنی نیست و اجرای آنها وابسته به قدرت اشخاصی است که میخواهند آنها را اجرا کنند.
عضو هیئت علمی گروه فرهنگپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصریح کرد: اگر دولت که از یک جهت قابلیت و توانمندی داشته و از سوی دیگر بدنه اجتماعی و گسترده مردمی داشته باشد، می توانیم امیدوار باشیم، برنامهها و اهداف آن دولت با اقتدار و سرعت و با همراهی مردم به مرحله اجرا در بیاید.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/