دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 خرداد 1400 - 13:03
قائمی در گفت‌وگو با آنا:

اقتدار و عزت ایران اسلامی متکی بر انتخاب مردم است

نامه ۵۳ نهج‌البلاغه منشور حکومتی استرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، انتخابات را پدیده‌ای تأثیرگذار بر سرنوشت ملت و مملکت دانست و گفت: اقتدار و عزت ملی ما در گروی مشارکت حداکثری مردم و انتخاب اصلح است.
کد خبر : 588779
مرتضی قائمی



مرتضی قائمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در همدان انتخابات را رویداد تاریخی بسیار مهم، جریانی فوق‌العاده حساس و واقعه‌ای بسیار تأثیرگذار در سرنوشت جامعه ایرانی اسلامی دانست و گفت: اقتدار و عزت ملی ما در ارتباط مستقیم با یکدیگر قرار دارند و مشارکت حداکثری آحاد ملت در انتخابات، اقتدار بیشتر و امنیت بالاتری را در پی دارد.


وی با تشریح سازوکار تأثیر مشارکت حداکثری در آینده کشور اظهار کرد: مشارکت حداکثری مردم موقعیت بین‌المللی کشور ما را در دنیا برجسته می‌سازد، از این رو که نظام ما بر مردم‌سالاری دینی ابتنا داشته و پشتوانه نظام آحاد ملت هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به تأثیر رأی مردم در چانه‌زنی‌های بین المللی دولتمردان اضافه کرد: روابط خارجی مبتنی بر پشتوانه ملی است و هرچه پشتوانه ملی و حضور مردم در صحنه قوی‌تر باشد دولتمردان قادر هستند در ارتباطات بین‌المللی قوی‌تر و از موضع اقتدار عمل کنند.


این استاد دانشگاه، عزت و امنیت را نیاز بنیادین کشور معرفی و بیان کرد: عزت بر توانمندی دفاعی متکی است و حفظ موقعیت، تثبیت جایگاه و توسعه و پیشرفت کشور نیازمند گونه‌ای از آرامش است که در سایه امنیت تولید می‌شود.


قائمی افزود: امنیت به نوبه خود در سایه اقتدار تولید و حفظ می‌شود و آرامش مردم مبتنی بر مشارکت حداکثری‌شان در انتخابات به‌عنوان یک صحنه و رویداد بزرگ اجتماعی بوده و چشم جهانیان به این خطه از جهان دوخته شده تا میزان حمایت مردم نسبت به نظام و انقلاب و مشارکت و احساس مسئولیت مردم را بسنجند.


انتخاب اصلح؛ ملاک‌ها و معیارها


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان درباره انتخاب اصلح توضیح داد: در نظام جمهوری اسلامی مردم هستند که انتخاب می‌کنند و به فرموده مقام معظم رهبری نتیجه این انتخاب را مشاهده خواهند کرد.


وی تشریح کرد: تحول خواسته اساسی ملت است، اما نمی‌توان احساسی و آنی و جناحی رأی داد و آنگاه انتظار تحول داشت، بنابراین دقت در برنامه‌ها و کارنامه نامزدها حائز اهمیت است و باید بررسی کنیم کدامیک سابقه قوی‌تر، غنی‌تر و توان بالاتری در اداره امور دارد.


قائمی، ملاک‌های اصلی انتخاب اصلح را برشمرد و متذکر شد: صداقت، سلامت، دوندگی، مبارزه با فساد کارنامه قوی و برنامه قوی تعیین‌کننده انتخاب اصلح و تأثیرگذار در سرنوشت مردم است، بنابراین باید دقت کنیم و در انتخابات ریاست جمهوری، فردی را بر مسند مدیریت جمهور مردم و مصدر مصادرات و مطلوبات امت مسلمان بنشانیم که حائز این صفات است.


وی تأکید کرد: مردم امروز شرایط اقتصادی خوبی ندارند و این مسئله در اقتصاد و فرهنگ نیز موثر است و طبیعتاً مدیری می‌خواهیم که در پیچیدگی‌های موجود توان اجرای برنامه‌هایش را داشته باشد، تورم را مهار، اشتغال را پربار، بیکاری را زوال و نرخ ارز را در اختیار داشته و تلاشگری، اراده، همت، صداقت و سلامت را پیشه خود سازد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان یادآور شد: مدیری که همتی برای مبارزه با فساد و جهادی در راستای زوال باندبازی و مسائل جناحی ندارد، نمی‌تواند مشکلات جامعه را رفع کند و شایسته ریاست بر جمهور مردم نیست.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان ابراز امیدواری کرد که مردم با دقت در کارنامه و برنامه نامزدها بهترین و موثرترین شخص را برای ریاست جمهوری انتخاب کنند و ۲۸ خرداد با حضور در شعب اخذ رأی انتخاب اصلح را برای مدیریت مملکت انجام دهند.


شاخص‌های انتخاب اصلح در کلام مولا علی(ع)


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان به شاخص‌های انتخاب اصلح در کلام مولا علی(علیه‌السلام) در نهج‌البلاغه اشاره و خاطرنشان کرد: در نامه ۴۵ به عثمان بن حنیف انصاری و نامه ۵۳ به مالک اشتر به طور تخصصی و نامه‌های متعدد دیگر به طور عام شاخص‌های حکومتی و حقوق و وظایف حاکمان و مردمان تشریح شده است.


قائمی اضافه کرد: ملاک‌ها و شاخص‌های متعددی در نهج‌البلاغه ذکر شده که مشارکت مردم، محبت، احترام، عنایت و تکیه بر آراء مردم از وظایف حاکم است.


این استاد دانشگاه و مدرس نهج‌البلاغه بیان کرد: ساده‌زیستی مدیر و حاکم، رأی و نظر مردم، توجه به ضعفا و محرومان، مشورت با مردم، اخلاق‌مداری، قانون‌محوری، مسئولیت‌پذیری، تقوای مدیریتی، تقوای دینی، تقوای اداری و تقوای مالی در نامه ۵۳ که منشور و شیوه حکومتی امام علی(علیه‌السلام) است به تفصیل مورد توجه قرار گرفته است.


وی با اشاره به حقوق متقابل مردم بر حاکم و مدیر بر مردم گفت: حاکم باید سالم، صالح و باتقوا عمل کرده و وقت بگذارد، به حرف مردم گوش دهد، عادلانه رفتار کند و حافظ اموال و منافع مردم باشد.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان مطرح کرد: حاکم هم بر مردم حقی دارد که از آن جمله حمایت و پشتیبانی مردم، نقش مشورت‌دهی در مسائل مملکتی، پشتیبانی‌های مالی و نظامی و حمایت همه‌جانبه در راستای ایفای نقش مدیریت است تا مدیر در سایه حمایت مردم بتواند وظایف خود را انجام دهد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب