دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 خرداد 1400 - 12:58
چهری در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

شناسایی و معرفی زنان توانمند و نخبه در زمینه‌های علمی، فرهنگی و هنری

مسئول دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، شناسایی و معرفی زنان توانمند و نخبه در زمینه‌های علمی، فرهنگی و هنری در حوزه زنان و خانواده را از اهداف این دفتر عنوان کرد.
کد خبر : 588575
کلثوم چهری



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، چهارمین نشست هم‌اندیشی مسئولان استانی امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به‌صورت مجازی برگزار و در این نشست کلثوم چهری مسئول دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه به عنوان یکی از هشت مسئول برتر استانی امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد.


چهری به همین مناسبت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کرمانشاه به تشریح فعالیت دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه پرداخت و توضیح داد: این دفتر از اردیبهشت ۹۹ فعالیت خود را آغاز و با توجه به توانمندی‌های موجود در واحد دانشگاهی کرمانشاه در زمینه خدمت‌رسانی به جامعه زنان دانشگاهی فعالیت و انجام وظیفه کرده است.


نماینده امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بیان کرد: دفتر امور زنان و خانواده در راستای هم‌اندیشی و فراهم کردن بستر مناسب برای خدمت به جامعه زنان دانشگاهی شامل استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده‌ آنها فعالیت می‌کند.


مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مطرح کرد: از مهم‌ترین اهداف فعالیت دفتر امور زنان و خانواده تهیه بانک اطلاعاتی از جامعه زنان دانشگاهی بوده و از دیگر اهداف کاری؛ پیگیری، اجرا و تهیه گزارش از طرح‌ها، برنامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه زنان و خانواده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، هم‌اندیشی و هم‌فکری جامعه زنان دانشگاهی از طریق برگزاری جلسات، کارگاه‌ها، تشکیل گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی، شناخت نقاط قوت و ضعف در استان و دانشگاه در راستای ارتقای فعالیت در این زمینه، شرکت در جلسات و نشست‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و.... در سطح دانشگاه، استان و کشور، شناسایی و معرفی زنان توانمند و نخبه در زمینه‌های علمی، فرهنگی و هنری در حوزه زنان و خانواده را از دیگر اهداف دفتر امور زنان و خانواده عنوان کرد.


چهری بررسی و تعیین راهکارهای عملی برای توسعه مشارکت زنان در همه عرصه‌ها و در نهایت پیگیری و اجرای سایر امور محوله در این حوزه با توجه به نیاز و ضرورت را نیز از دیگر اهداف و وظایف کاری دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برشمرد.


وی در مورد اهمیت جایگاه خانواده به آنا گفت: امام صادق(ع)می‌فرماید «هرکه به خانواده‌اش نیکی کند، خداوند بر عمرش می‌افزاید» و جایگاه زنان در خانواده از دیدگاه مقام معظم رهبری نیز بسیار مهم است؛ چراکه زن سلول اصلی جامعه محسوب می‌شود به گونه ای که بدون بهره‌مندی از خانواده سالم، سرزنده و با نشاط امکان پیشرفت جامعه به خصوص پیشرفت فرهنگی وجود ندارد و این خانواده‌ها نیز بدون حضور زنان مؤمن و فهیم شکل نمی‌گیرند و استمرار نمی‌یابند.


مدیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ادامه داد: زن در محیط خانواده نخستین عرصه رشد و بهره‌وری زندگی را می‌پیماید و یکی از اساسی‌ترین و ارزشمندترین راه‌کارهای پایداری و استمرار ارزش‌های اخلاقی و دینی در جامعه تقویت و تحکیم بنیان خانواده است.


نماینده امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه عنوان کرد: از سوی دیگر زن به عنوان الگوی همسرانه و مادرانه در خانواده مطرح است و اوست که راهبرنده، تنظیم‌کننده و جهت‌دهنده حرکت خانواده در کسب و مدل زندگی و اخلاق، عملکرد و حتی نگرش او سایه‌گستر بر همسر و فرزندان خویش است، پس اگر خانواده‌های یک جامعه به صورت متعادل و سالم باشند جامعه نیز از سلامت روانی برخوردار است.


چهری تأکید کرد: فضایی که فرد در آن زندگی می‌کند با دو عامل اصلی در رشد شخصیتی تاثیرگذار است که آن دو عامل اصلی پدر و مادر هستند، اسلام مانع مشارکت زنان در فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نمی‌شود؛ بلکه در این زمینه ارزش قائل شده و زن از نگاه قرآن عضوی مؤثر در اجتماع است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب