غیرت ایرانی در انتخابات ۲۸ خرداد خود را نشان میدهد
عبدالرضا باقی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرضا با عنوان «سرنوشت ایران را میتوان از سر نوشت» با طرح این سؤال که چرا باید رأی بدهیم؟ اظهار کرد: اگر صحبت از آزادی انتخاب، انتخاب آزاد، مردمسالاری و دموکراسی میزنیم و خواهان داشتن رفتار دموکراتیک هستیم با شرکت در انتخابات میتوانیم به خواستههای خود جامه عمل بپوشانیم، هرچند که در رأی دادن یا ندادن هیچگونه اجباری نیست.
وی، رأی دادن را نماد تفکر، انتخاب، تصمیم، بیتفاوت نبودن، احساس مسئولیت کردن، نارضایتی از وضع و شرایط موجود، امید و تلاش برای رسیدن به وضعیت مطلوب و نشانه سهیم دانستن خود در سرنوشت جامعه و کشور عنوان کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با بیان اینکه رأی دادن حق ماست، عنوان کرد: هر استعداد طبیعی که خداوند در وجود انسان قرار داده، نمایانگر برخورداری انسان از یک حق طبیعی است، انسان استعداد انتخاب دارد؛ بنابراین حق انتخاب دارد و شرکت در انتخابات به نمایش گذاشتن این حق است و چه بسا در بسیاری از نقاط دنیا مردمی هستند که از این حق محرومند.
رأی دادن چه تأثیری در کشور دارد؟
باقی درباره اینکه رأی دادن چه تأثیری در کشور دارد؟ بیان کرد: اگر رأی دادن نتواند تغییر مثبتی ایجاد کند و ما را از یک وضعیت نامطلوب به وضعیت مطلوب ناموجود سوق دهد، قطعاً رای ندادن وضعیت را از آنچه که هست بدتر خواهد کرد یا با قهرکردن با صندوقهای رأی از آنچه مطلوب من و شماست، دورتر خواهیم شد.
وی توضیح داد: هر رأی خاموش آهنگ بلوغ سیاسی و رشد و توسعه را کُندتر و پشتوانه اقتدار، امنیت کشور و نظام را ضعیفتر میکند و هرچه این ضعف درونی شدت یابد، دستهای زورگویی و تسلط از دستکشهای مخملین بیرون خواهد آمد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با بیان اینکه کاهش میزان رأی یعنی نظام ضعیف، کاهش اقتدار، شکنندگی، مغلوب شدن و در یک کلام زور دیدن و زور شنیدن از زورگویان عالم، این شعر را قرائت کرد که همه سر به سر تن به کشتن دهیم؛ از آن به که ایران به دشمن دهیم.
باقی تبیین کرد: با شرکت و حضور حداکثری پای صندوقهای رأی اجازه نخواهیم داد که ایران ویران و کنام پلنگان، شیران درنده و خونخوار شود و این هدف غیرت ایرانی، معرفت ایمانی، بصیرت سیاسی و زمانشناسی را میطلبد که این موضوع را در انتخابات ۲۸ خرداد خواهیم دید.
وی با بیان اینکه در انتخابات سخن از رأی به شخص نیست؛ بلکه از یک انتخاب در همه ایران و برای همه ایران است، تأکید کرد: برای انتخاب یک نفر در یک جایگاه شغلی، انتخابات سراسری برگزار نمیشود، رأی دادن یا رأی ندادن، یعنی حمایت کردن یا نکردن از مدیریت کلان اجرایی کشور.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با طرح این سؤال که آیا جایگاه اجرایی کشور مدیر میخواهد یا خیر؟ متذکر شد: برخی تصور میکنند بهترین گزینه برای اعلام اعتراض خود به وضع و شرایط موجود رأی ندادن است. آیا با رأی ندادن، خدمات و امکانات بیشتر و بهتری دریافت میکنند؟ یک ماه پس از رأیگیری دیگر کسی از تعداد رأی سخن نمیگوید، اما تأثیر این آرا تا چهار سال و شاید برای سالها ماندگار باشد.
انتخابات مهمترین شاخصه برای به نمایش گذاشتن جمهوریت نظام است
باقی مطرح کرد: به قول پرفسور منیکو (استاد دانشگاه هاروارد) شرکت در انتخابات، عاقلانهتر است؛ چراکه اثر و دوام بیشتری دارد.
وی این سؤال را مطرح کرد که آیا برای رأی دادن به صندوقها استدلال میکنیم، تشریح کرد: انتخابات مهمترین نماد و شاخصه برای به نمایش گذاشتن جمهوریت نظام است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا یادآور شد: باید به دستاوردها و رشد کشور توجه کرد و وقتی درباره دستاوردهای نظام سخن گفته میشود باید به همه دستاوردها توجه داشت تا داوری ما منصفانه و واقعبینانه باشد. رشد کشور فقط منوط به رشد اقتصادی، سیاسی، صنعتی و ... نیست، بلکه برای داوری باید رشد کشور در همه جهات منظور شود.
باقی با برشمردن دستاوردهای انقلاب اسلامی مطرح کرد: سال ۱۹۷۹ میلادی سهم ایران در تولید علم در دنیا ۱۲ درصد بوده است؛ اما پس از انقلاب پایگاههای علمی معتبر بینالمللی (گزارش پایگاه علمی نیوساینتیست) در سال ۲۰۱۰ رشد علمی ایران را بالاتر از همه کشورها اعلام کردهاند.
وی عنوان کرد: طبق این گزارش براساس اطلاعات پایگاه علمی (کلاریویت آنالیتیکس) یا ISI سرعت رشد علمی ایران ۱۱ برابر متوسط جهانی بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با تأکید بر اینکه سهم ایران از تولید علم دنیا به ۲ درصد در سال ۲۰۱۹ رسیده است. (نزدیک به دو برابر سهم ما از جمعیت دنیا) اضافه کرد: براساس نتایج پایگاه استنادی اسکوپوس تعداد مدارک علمی مثبت شده از ایران در سال ۱۹۹۶ میلادی ۸۵۰ مورد بوده و رتبه ۵۴ جهان را کسب کرده و این رقم در سال ۲۰۱۹ به ۶۴ هزار و ۷۴۴ مورد افزایش یافته و رتبه ایران با این پیشرفت در تولیدات علمی جهان از ۵۳ به ۱۵ ارتقا یافته است.
وی با بیان اینکه رتبه ایران در علوم نانو از ۵۹ در سال ۱۹۹۶ به ۱۶ در سال ۲۰۱۹ رسیده، یعنی رتبه چهارم جهان طبق دادههای پایگاه استنادی ISI خاطرنشان کرد: ایران در داروسازی از رتبه ۴۹ در سال ۱۹۹۶ به رتبه هشت در جهان، در علوم هستهای از رتبه ۸۶ به ۱۲، در علوم هوافضا از ۴۶ به ۱۲، در علوم فیزیک از ۵۶ به ۱۴ و در ریاضی از ۴۷ به ۱۲ ارتقا یافته است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/