دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1400 - 16:23
ابوترابی در گفت‌وگو با آنا:

نزدیک به ۵۰ میلیون نفر در بورس زیان‌ دیدند/ دولت روحانی قدمی برای تولید برق هسته‌ای برنداشت

عضو کمیسیون امور داخلی کشور گفت: دولت روحانی تحت عنوان برجام، تمام زیرساخت‌های اتمی کشور را معطل کرد و پیگیری‌های لازم برای افزایش ظرفیت تولید برق هسته‌ای انجام نشد.
کد خبر : 587861
ابوترابی

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، پیرامون موانع پیش‌رو دولت آینده اظهار کرد: دولت روحانی در سال‌های اخیر حجم زیادی اوراق مالی منتشر کرده که سررسید بخش اعظم آن‌ها از سال ۱۴۰۰ به بعد، یعنی بر عهده دولت آینده است و متأسفانه مجلس دهم در همراهی دولت روحانی نقش ویژه‌ای داشت.


وی ادامه داد: دعوت مردم به بورس توسط رئیس‌جمهور و مالباختگی بخش اعظمی از جامعه باعث شده است که امروز نزدیک به ۵۰ میلیون نفر در بورس زیان‌ ببینند. بورس به یک بحران تبدیل‌شده و باید فوراً به آن رسیدگی شود.


عضو کمیسیون امور داخلی کشور با بیان اینکه در حال حاضر پرونده‌های مفتوحی پیرامون ایران در هیئت‌های داوری بین‌المللی در جریان است، گفت: دولت روحانی به دنبال ارتباط با غرب بود و متأسفانه بر همین مبنای سیاست‌گذاری، روابطمان با کشورهای همسایه به حداقل رسید. هم‌اکنون ایران به علت عدم تعامل زنگنه «وزیر نفت» با برخی از کشورهای اطراف دچار مشکلاتی شده و اختلافاتی با کشورهای پاکستان، ترکیه و ارمنستان بر سر انتقال گاز به وجود آمده است.


ابوترابی افزود: کرونا و خشک‌سالی تأثیر منفی در آینده خواهد داشت؛ متأسفانه مسئله کمبود آب جدی بوده و در ۵۰ سال اخیر این خشک‌سالی بی‌سابقه است. بخشی از ظرفیت برق کشور به روش برق‌آبی تأمین می‌شود و اگر پشت سدها آب نباشد، تولید برق هم نخواهیم داشت.


وی اضافه کرد: برای جبران این کسری‌ها باید به سمت برق خورشیدی و اتمی حرکت کنیم و متأسفانه به علت ضعف دولت فعلی، اقدامات تأثیرگذاری در زمینه تولید برق اتمی شکل نگرفته است.


عضو کمیسیون امور داخلی کشور بیان کرد: دولت روحانی تحت عنوان برجام، تمام زیرساخت‌های اتمی کشور را معطل کرد و پیگیری‌های لازم برای افزایش ظرفیت تولید برق هسته‌ای انجام نشد.


ابوترابی اضافه کرد: یکی از بحران‌های موجود عدم تنوع در تولید برق است و برای تولید برق مجبور هستیم از دو منبع آب و گاز استفاده کنیم؛ تولید برق‌آبی به علت کمبود آب در پشت سدها به مشکل خورده و به علت مصرف زیاد گاز نیز، به‌اجبار نیروگاه‌ها مازوت می‌سوزانند که آلودگی زیست‌محیطی ایجاد می‌کند. بر اساس قانون باید بالای ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در کشور تولید شود اما دولت حتی یک‌قدم هم در این راستا برنداشت.


انتهای پیام/۴۱۶۳/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب