دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در همایش «تکریم دختران شاهد و ایثارگر» عنوان شد؛

تهیه ۱۴ مستند درباره «ملازمان حرم» / ۴۰۰ فرزند شهید تجلیل شدند

معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران تهیه ۱۴ مستند درباره «ملازمان حرم» خبر داد.
کد خبر : 587841
بنیاد شهید



به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا از روابط عمومی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) اولین همایش «تکریم دختران شاهد و ایثارگر» با حضور سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران؛ حجت الاسلام یوسفعلی شکری، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید؛ سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید؛ فریده اولاد قبا، مشاور امور بانوان بنیاد شهید و دیگر معاونان این بنیاد و خانواده شهدا و ایثارگران یکشنبه ۲۳ خرداد ماه در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.


معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم با تبریک دهه کرامت اظهار داشت: این همایش برای اولین بار با تاکید ریاست بنیاد شهید به صورت سراسری با حضور فرزندان شهدای مدافع حرم در حال برگزاری است.


تکریم ۴۰۰ فرزند شهید در سراسر


وی افزود: امروز نزدیک به ۴۰۰ نفر از فرزندان شهدا در سراسر کشور تکریم می‌شوند. رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مقام شهدای مدافع حرم فرمودند «کسی که به عراق و سوریه می‌رود به عنوان دفاع از حریم اهل بیت (ع) و مقابل تکفیری‌ها می‌ایستد در واقع دارد از شهرهای خود دفاع می‌کند. البته نیت آن‌ها خداست، اما در حقیقت این دفاع از ایران است، شهدای مدافع حرم اگر نبودند باید با عناصر فتنه در شهرهای ایران می‌جنگیدیم. شهدای مدافع حرم در زمان خود از اولیای الهی محسوب می‌شوند».


سردار سلیمانی ادامه داد: جانباز بصیری می‌گفت اگر مدافع حرم داریم موافق حرم هم داریم؛ مادران شما دختران، پدرانتان را همراهی کردند. امروز به جهت رویکردی که بنیاد شهید دارد یکی از برنامه‌های محوری، توجه فراگیر به خانواده شهدای مدافع حرم است که اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفت.


وی در پایان گفت: امروز قرارداد تهیه ۱۴ مستند در خصوص «ملازمان حرم» بسته شد و کار ساخت آن در هفته‌های آتی کلید می‌خورد. پنج نماهنگ به برکت حضور دختران شهدا و فرا رسیدن دهه کرامت تهیه می‌شود تا بخشی از جانفشانی و اثرگذاری جهاد پدران شما به تصویر کشیده شود.


تهیه ۱۴ مستند درباره «ملازمان حرم» / ۴۰۰ فرزند شهید تجلیل شدند


ضرورت توانمندسازی همراه با بصیرت و آموزه‌های دینی برای ادامه دادن راه شهدا


فریده اولاد قبا مشاور امور بانوان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در سخنانی خطاب به دختران شهدای حاضر در مراسم بیان داشت: شما اسوه‌های ماندگار و یادگاران شهدا هستید. ما باید از الگوهای تاریخی مانند حضرت زهرا (س) و فاطمه معصومه (س) در رفتار، عمل، حجاب و زندگی استفاده کنیم. امام راحل فرمودند «از دامن زن مرد به معراج می‌رود»، لذا رسالت شما دختران شهدا که زنان و مادران آینده کشور هستید آینده‌سازی است. تربیت نسلی شجاع است که باید رهرو اهل بیت (ع) باشند.


وی افزود: در حفظ حجاب و عفت الگوی ما باید حضرت فاطمه معصومه (س) باشد. روز ملی دختر در سال ۱۳۸۵ مصوب شد. مهمترین رسالتی که همه دولت‌ها نسبت به خانواده شهدا دارند توانمندسازی همراه با بصیرت و آموزه‌های دینی برای ادامه دادن راه شهداست. پدران شما با بصیرت وارد جنگ شدند، هم در هشت سال دفاع مقدس و هم در دفاع از حریم اهل بیت (ع). زمانی که پدرم جبهه رفت، آخرین لحظات خداحافظی‌اش را به خاطر دارم. آخرین صحبتش این بود که ما در سنگر دفاع از حق علیه باطل هستیم و شما باید در سنگر آموزش تلاش کنید و بعد هم تاکید بر حفظ حجاب داشت.


اولاد قبا اظهار داشت: همانطور که پدران شهدا با بصیرت راه خود را انتخاب کردند، شما نیز باید با بصیرت راه پدران خود را ادامه دهید و این پرچم را تا زمانی که به دست صاحب اصلی خود برسد زمین نخواهیم گذاشت.


ابتکارات حضرت امام خمینی (ره) در نامگذاری مناسبت‌های تقویم کشور


همچنین سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از ابتکارات حضرت امام خمینی (ره) نامگذاری مناسبت‌هایی در تقویم کشور بود، از جمله روز قدس که شاهد هستیم در سطح بین‌المللی چه عظمتی پیدا کرد؛ لذا سه روز در تقدیم ایران اسلامی به نام روز زن نامگذاری شد که به یمن میلاد سه بانوی بزرگ اسلام است. روز زن، روز پرستار و روز دختر.
وی با اشاره به هدف از نامگذاری روز دختر گفت: ما و امثال ما که در گرداب مادی دنیا گرفتاریم اما شما دختران شهدا تحت توجه پدران خود هستید؛ شما نیازی به تجلیل ندارید. خداوند فرمود "وقتی شهید را از بین اهل خانه بردم خودم جانشین شهید در خانه او می‌شوم و اگر کسی دل فرزند شهیدی را به دست آورد دل خدا را به دست آورده."


تهیه ۱۴ مستند درباره «ملازمان حرم» / ۴۰۰ فرزند شهید تجلیل شدند


اوحدی افزود: تاریخ تمدن‌های بشری قبل از ظهور اسلام مملو از صفحات سیاه نسبت به جایگاه زن و دختر و مادر است. اگر پیامبر اسلام (ص) مبعوث شد تا ارزش‌های بشری را احیا کند باید در عالی‌ترین مراتب رشد نقش زن به درستی تبیین شود و چقدر زیباست که در دنیای جاهلیت عرب که زن به عنوان برده اثری در اتفاقات تاریخی نداشت، حضرت خدیجه (س) به همسری پیامبر گرامی اسلامی درآمد. اولین شهید اسلام حضرت سمیه (س) می‌شود و این عظمت زن را به تصویر می‌کشد.


وی با اشاره به اینکه تداوم راه حضرت زینب (س) به دوش شما دختران شهداست، بیان کرد: رسالتی تاریخی بر عهده شما گذاشته شده است. اگر نقش زن در تاریخ عاشورا نبود امروز واقعه عاشورا دچار تحریف می‌شد. رسالت تاریخی شما دختران شهدا نقل سینه به سینه حماسه پدران بزرگوارتان است. تاریخ سال‌ها بعد پشت پرده این فتنه بزرگ را نشان می‌دهد. دشمنان به دنبال این بودند غده چرکین دیگری را در منطقه ایجاد کنند. شبی که تکفیری‌ها نزدیک بغداد بودند سردار سلیمانی خود به میدان آمد، آمده بودند همه چیز را نابود کنند. امروز ما به شما نیاز داریم و آمده‌ایم از شما درس شجاعت، مقاومت و صبوری بگیریم.


در بخشی از برنامه با حضور زینب سلیمانی از ۱۰ دختر شهید مدافع حرم و دختر جانبازان و ایثارگران دارای مقام‌های ورزشی و علمی تجلیل به عمل آمد.


انتهای پیام/۴۱۰۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب