دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 خرداد 1400 - 07:57
حجت‌الاسلام محمدی:

حضرت معصومه(س) پیام مظلومیت امام رضا(ع) را به مردم مؤمن رساند

آخرین وصیت حضرت معصومه (س) چه بود؟مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر عنوان کرد: حضرت معصومه(س) در طول مسیر هجرت پیام مظلومیت و غربت برادر را به مردم مؤمن و مسلمان می‌رساند.
کد خبر : 587682
محمدجعفر محمدی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اسلامشهر، ویژه‌برنامه گرامیداشت دهه کرامت و ولادت حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) به همت ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم به تبیین جایگاه والای ائمه معصومین(علیهم‌السلام) و تأثیر بهره‌گیری از سیره ائمه اطهار (علیهم‌السلام) در زندگی پرداخت.


حجت‌الاسلام محمدجعفر محمدی به زندگانی حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) و نقش ایشان در آگاهی مردم در برابر نیرنگ‌های مأمون‌های زمان اشاره و هجرت این بانوی بزرگ اسلام را مأموریتی در راستای روشنگری و ارتقای بصیرت جامعه و مردم زمان خود مقابل ظلم و ستمگری دانست.


اهمیت و جایگاه شهر قم در نگاه پیامبر گرامی اسلام(ص)


وی اضافه کرد: از آنجا که هجرت و حرکت برای آگاهی‌بخشی و رسوا کردن مأمون‌های زمان، بخشی از حرکت اسلامی است، حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) نیز با تأسی از رسول اکرم (صلی‌الله و علیه و آله و سلم) و دیگر ائمه معصوم (علیهم‌السلام) مانند عمه بزرگوارشان حضرت زینب (سلام‌الله علیها) در طول مسیر هجرت پیام مظلومیت و غربت برادر گرامی‌شان را به مردم مؤمن و مسلمان می‌رساند و مخالفت خود و اهل‌بیت (علیهم‌السلام) را با حکومت حیله‌گر بنی‌عباس اظهار می‌کرد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تأکید کرد: حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) در طول مسیر حرکت (برای دیدار برادر بزرگوارشان امام رضا علیه‌السلام) در شهرهای مختلف توقف و مردم را جمع کرده و برایشان سخنرانی و آنان را از نیرنگ‌های حاکمان ظلم و بیداد آگاه می‌ساختند.


محمدی تشریح کرد: مسیرهایی که حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله علیها) برای سفر انتخاب کردند مسیرهایی بود که امام رضا (علیه‌السلام) از آنها منع شده بودند؛ این یعنی دقت و آگاهی و ایشان هدف از سفر برادرشان را تبلیغ و تبیین و فرهنگ ناب و اصیل اسلامی را بیان می‌کردند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به روایاتی به اهمیت ویژه شهر قم، حتی قبل از ولادت و هجرت حضرت معصومه (سلام‌الله علیها) اشاره کرد و گفت: در روایاتی از پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله و علیه و آله و سلم)، ایشان به اهمیت و جایگاه شهر قم اشاره فرموده و شیطان را از این شهر بیرون کردند.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر مطرح کرد: در روایتی از امام صادق (علیه‌السلام) اشاره شده که ایشان فرمودند: خداوند حرمی دارد در مکه، پیغمبر نیز در مدینه و حضرت امیرالمؤمنین نیز در کوفه و ما امامان (از امام حسن علیه‌السلام تا حضرت صاحب‌الزمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف نیز حرمی داریم و آن قم است، حرم امامان و شیعیان امامان دوازده‌گانه در شهر مقدس قم است.


جایگاه حضرت معصومه (س) در نیابت خاص از حضرت زهرا (س)


محمدی در ادامه توضیح داد: اینها نشان از اهمیت قم (حتی قبل از تولد، ورود و دفن حضرت معصومه سلام‌الله علیها) دارد و حضرت معصومه (سلام‌الله علیها) نیز که دیدار برادر برایشان حاصل نشد، در روزهای پایانی عمرشان فرمودند: مرا به شهر قم ببرید، چراکه از پدرم شنیدم که می‌فرمود شهر قم مرکز شیعیان ما است.


وی در ادامه با اشاره به روایات و احادیث دیگر به جایگاه ویژه حضرت معصومه (سلام‌الله علیها) اشاره و گفت: علاوه بر جایگاه حضرت معصومه (سلام‌الله علیها) به‌عنوان خواهر امام، دختر امام و عمه امام، جایگاه خاص ایشان در نیابت خاص از حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) است.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بیان کرد: همانگونه که در قرآن کریم بیان شده، بهشتیان بر شیعیان وارد شده و اول سلام می‌گویند و آخرین کلام آنها الحمدالله رب العالمین و ستایش است، همچون زیارت حضرت معصومه (سلام‌الله علیها) که در آخر آن الحمدالله است، بنابراین قم قطعه‌ای از بهشت بوده و زیارت آن حضرت دارای جایگاه ویژه‌ای است.


محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر حضور حماسه‌آفرین ایرانیان در انتخابات پیش رو، بر ضرورت حضور پرشور مردمی و انتخاب اصلح در انتخابات برای ساختن ایرانی اسلامی و باشکوه تأکید کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب