دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 خرداد 1400 - 16:05

گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم پیش از آغاز سومین مناظره در جمع خبرنگاران صحبت کردند.
کد خبر : 587591
مناظره



به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سومین مناظره ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با حضور ۷ کاندیدای احراز صلاحیت شده توسط شورای نگهبان امروز شنبه ساعت ۱۷ با موضوع "دغدغه‌های مردم" در محل سازمان صداو سیما برگزار می‌شود. نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم از ساعت ۱۵ وارد سازمان صدا و سیما شدند و پیش از آغاز مناظره پایانی در جمع خبرنگاران صحبت کردند.


علیرضا زاکانی: با نام زنان، اقوام و ایثارگران به دنبال کاسبی هستند


علیرضا زاکانی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری نخستین فردی بود که وارد صدا و سیما شد. وی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اطلاعات بنده از مشکلات مردم از راه های مختلف که به دستم می رسد و از ابعاد مختلف به دست می آوریم و از طریق گزارشات تخصصی و بازدید میدانی خودم در میان مردم است.


وی افزود: امروز روز آخر مناظرات است، مردم ما عزت دارند و اگر مردم نبودند ما به عنوان مسئول اینجا نبودیم. نامردی و ناجوانمردی است که عده ای نام مردم را به زبان می آوردند و داشته های مردم را راهزنی می کنند.


زاکانی گفت: با نام زنان، اقوام، ایثارگران و ... عده ای به دنبال کاسبی هستند؛ امروز رقابت میان غارت زدگان و غارت شدگان است و بنده خودم را صدای غارت شدگان می دانم. روزی به میدان رفتیم تا در مقابل متجاوزان خارجی قد علم کنیم؛ اما امروز در مقابل غارت کنندگانی قرار داریم که آبرو، جان و مال مردم را هدف قرار دادند؛ امروز بر خودم واجب می دانم با تمام وجود در مقابلشان بایستم و با حرف های جدید مشت کسانی که می‌خواهند مردم را فریب دهند باز کنم.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


محسن رضایی: با شعار و وعده نمی‌شود به کارها رسیدگی کرد


محسن رضایی دومین فردی بود که وارد رسانه ملی شد. رضایی در پاسخ به اینکه راهکارهایش برای رفع دغدغه‌های مردم چیست؟ گفت: تبریک به بانوان و دختران عزیز ما؛ کسانی که سهم آن‌ها در اقتصاد مشخص شده و ۱۳ درصد از اقتصاد ملی سهم دارند که باید افزایش پیدا کند؛ ما برنامه‌هایی که برای بانوان داریم که از خانه آغاز می‌شود تا کسب و کار و ورزش و هیئت دولت ادامه دارد و برنامه جامعی برای مشارکت دادن بانوان در امور داریم.


وی ادامه داد: با شعار و وعده نمی‌شود به کارها رسیدگی کرد؛ اولا دولت باید یک شناخت کامل از مشکلات داشته باشد و بداند چرا این مشکلات بوجود آمده است. دولت ما، هم راهبردی هم عملی به کارها رسیدگی کند و بداند علل اصلی مشکلات چیست؟ و باید پیش بینی برای آینده داشته باشد و و راهکار های عینی پژوهشی داشته و کارشناسی شده باشد.


رضایی افزود: مهم ترین مشکل این روزها بی اعتمادی است؛ یخ مردم هنوز آب نشده. انشالله در این ۷ روز تصممیم تاریخی می‌گیرند. مسئله این است اتفاقی که می‌افتد دولتمردان باید با مردم صحبت کنند، اما در برابر مشکلات می‌گویند همینی که هست، صبح مردم بیدار می‌شوند می‌بینند بنزین سه برابر شده است.


رضایی گفت: طرح ما که کفایت زندگی نام دارد، ۵ محو ر دارد؛ یارانه ۴۵۰ هزار تومانی که در مرحله اول به ۴۰ میلیون نفر و در مرحله دوم به ۶۰ میلیون نفر می‌دهیم, می‌گویند چگونه ما منابع آن را دارید؟ من هم می گویم اگر دزدی نکرده باشید امکان پذیر است.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


محسن مهرعلیزاده: اگر نگاه مسئولان به مردم از بالا به پایین نباشد کارها به صورت بهتری انجام می شود


محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری در زمان ورود به سازمان صدا و سیما در جمع خبرنگاران بیان کرد: به نظر من دغدغه های مردم در حالی شناخته می شود که دولت امکاناتی را فراهم کند که صدای مردم بدون سانسور به گوش مسئولان برسد.


او افزود: زمانی که نهادها بدون سانسور صدای مردم را برسانند، صدای آنها منتقل می شود.


مهرعلیزاده در پایان گفت: اگر نگاه مسئولان به مردم از بالا به پایین نباشد کارها به صورت بهتری انجام می شود. نماینده ها باید به نحوی انتخاب شوند که ربطی به جریان های سیاسی نداشته باشند. در مناظره ها از برنامه هایم دفاع می کنم تا دولت من بتواند عملکرد خوبی برای مردم داشته باشد.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


سید ابراهیم رئیسی: مدیر جمهوری اسلامی باید از مردم، در مردم و با مردم باشد


سید ابراهیم رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پیش از برگزاری مناظرات ریاست جمهوری درباره راهکارهای خود برای حل مشکلات مردم، گفت: از اولین شرایط برای مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی ارتباط با مردم است و باید از مردم، در مردم و با مردم بود.


وی با اشاره به این موضوع که باید از نزدیک با مردم سخن گفت افزود: من هم نامه هایی که مردم برایم می فرستند را می بینم و هم از فضای مجازی موارد مهم را پیگیری می کنم و بسیاری هم ارجاع می دهم به مسئولان مربوط. در سازمان اداری خودم علاوه بر مدیران عالی با سطوح میانی و بخش های اداری هم در ارتباطم و رصد می کنم. دغدغه های آنها را می دانم؛ معتقدم که از شروط موفقیت یک مدیر مردمی بودن در عمل است.


رئیسی در پایان خاطرنشان کرد: از مهم ترین ملاک‌های مدیرانی که می خواهم انتخاب کنم مردمی بودن و ضد فساد بودن و دارای روحیه انقلابی بودن است و اهل ما می توانیم بودن که برای مسائل پیش آمده مدام بهانه نیاورد که نشد و از این حرف ها.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


عبدالناصر همتی: رئیس جمهور نباید در اتاق شیشه‌ای باشد


عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری پیش از شروع مناظره سوم انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: قبل از اینکه بپرسیم رئیس جمهور چگونه رفتار می‌کند، باید بگوییم رئیس جمهور باید منتخب اکثر مردم باشد نه اقلیت. رئیس جمهوری که با رای اکثریت انتخاب شود درد مردم را می‌شناسد. رئیس جمهور نباید در اتاق شیشه‌ای باشد. باید به رفتار با مردم و ارتباط حاکمیت با مردم که کمی سست شده توجه کنیم.


همتی ادامه داد: برخی دوستان انتقاد کردند که برخی نامزدها دارند با نام زنان و اقلیت‌ها شعار می‌دهند. من همسرم را به تلویزیون فرستادم و سایر نامزدها هم تقلید کردند و دختران و فرزندان خود را به صدا و سیما فرستادند. خوشحالم که سایرین در تقلید از من این اقدام را کردند. امیدواریم بتوانیم جمهوریت را هر چه بیشتر تقویت کنیم.


وی افزود: می خواهم نشان دهم با تعامل هر کاری را می شود حل کرد و از جمله کسانی هستم که اگر رئیس جمهور شوم بین مردم خواهم رفت.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی: هر دولتی سرکار بیاید متعهد به قراردادهای بین المللی است


سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، پیش از سومین مناظره انتخاباتی در جمع خبرنگاران گفت: بعد از مناظره اول با سیل مراجعات مردمی مواجه شدم و امیدوارم همچنان حامی من و دوستانم باشند.


او در خصوص درک دغدغه های مردم توسط مسئولین گفت: دغدغه های مردم بدون حضور در بین مردم قابل درک نیست.


نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: هر دولتی سرکار بیاید متعهد به قراردادهای بین المللی است؛ کار آمریکایی ها کش دادن مذاکرات است و تنها زبان اقتدار را متوجه می شوند؛ نباید بگذاریم زمان به نفع طرف مقابل باشد و معتقدم خیلی زود نتایج عملی آن در دولت سلام، ظهور و بروز پیدا خواهد کرد.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


سعید جلیلی: رئیس‌جمهور فقط رئیس جمهور یک گروه نیست


سعید جلیلی آخرین فردی بود که وارد سازمان صدا و سیما شد. نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دغدغه مردم چیزی نیست که با یک گزارش و یک حضور در جمع مردم فهمیده شود، به ویژه برای کسی که رئیس جمهور است. رئیس جمهور باید تمام دغدغه های مردم را بداند، چرا که فقط رئیس جمهور یک گروه نیست.


وی افزود: در ۸ سال گذشته این قصد را داشتیم و در تمام استان ها، شهرک های صنعتی، دانشگاه ها و... حضور پیدا کردیم. ۱۲۰ سفر و هزاران ساعت جلسه با افراد مختلف داشتیم تا دغدغه مردم را در عرصه های مختلف بشناسیم؛ سپس برایشان راه حل و پاسخ داشته باشیم و بدانیم چه طور این مشکلات را حل کرد.


جلیلی گفت: بسیاری از مشکلات و دغدغه های مردم شاید سخت تر از کرونا باشد، اما مانند کرونا ناشناخته نیست. در این ۸ سال دغدغه ها را شناختیم و راه های آن مشخص شده است و فقط یک اراده جدی می‌خواهد که پاسخ ها به آنها داده شود.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


فرآیند مناظره با ورود نامزدهای ریاست جمهوری به رسانه ملی و پس از قرعه کشی صندلی‌ها، و پخش سرود ملی کشورمان و تلاوت قرآن کریم و قرائت بیانیه کمیسیون نظارت بر تبلیغات ریاست‌جمهوری توسط مرتضی حیدری مجری مناظره شروع شد.


مناظره سوم ۷ نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری نیز همانند مناظره اول و دوم از دو بخش ۹۰ دقیقه‌ای تشکیل شده که هر بخش هم حاوی قسمت‌های مختلف است. بین دو بخش نامزدها ۱۵ دقیقه وقت استراحت دارند.


ترتیب صندلی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برای آخرین مناظره


علیرضا زاکانی صندلی شماره ۲
محسن رضایی صندلی شماره ۷
محسن مهرعلیزاده صندلی شماره ۵
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صندلی شماره ۴
عبدالناصر همتی صندلی شماره ۳
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی صندلی شماره ۶
سعید جلیلی صندلی شماره ۱


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


قاضی‌زاده هاشمی: منابع کشور به صورت نادرست در حال توزیع است


سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نخستین فردی بود که طبق قرعه کشی هفت دقیقه خود را آغاز کرد. قاضی زاده در ابتدا اظهار کرد: امروز در پنجره‌ طلایی هستیم، ولی عقب افتادیم. دچار قفل و انسداد شده‌ایم. کلان‌روندها و موضوعات اساسی هنوز حل و فصل نشده، در مناظرات قبلی دوره‌های گذشته همین مشکلاتی را که الان ذکر می‌کنیم را بیان می‌کردند، چه بسا سطح دغدغه‌ها نیز افت کرده است. قبلا درباره‌ مفاهیم بلندی مثل آزادی نیز بحث می‌شد.


وی ادامه داد: لازم است مشکلات مردم ریشه یابی شود؛ نرخ بیکاری در حال افزایش است. منابع کشور به صورت نادرست در حال توزیع است؛ مردم این را از چشم مدیریت ناکارآمد مسئولان می‌بینند.


قاضی زاده هاشمی ادامه داد: خطاب به مسئولین مروبط به خصوص آقای روحانی عرض می‌کنم شما از دفتر خود خارج شوید، بنده حاضرم هم در موضوع کرونا و هم در تمام موضوعات با شما گفت‌وگو کنم. ساز وکار و طرز تفکر مدیران کشور باید تغییر کند. پیش بینی کرده ایم که دولت را به مردم واگذار کنیم و اختیار عزل و نصب مدیران را مدیران واگذار خواهیم کرد.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰




محسن رضایی: مدیران کشور در جنگ زرگری بین جناح‌ها درگیر هستند


محسن رضایی در سومین مناظره تلویزیونی اظهار کرد: امروز دغدغه‌های مردم بسیار زیاد است و منظومه‌ای بهم پیوسته تشکیل می‌دهند و باید ببینیم که چرا تاکنون این مشکلات حل نشده است.


رضایی گفت: ایران اقتدار از دست رفته خود را بعد از ۳۰۰ سال بدست آورده و در حوزه دفاعی پیشرفت کرده است.


وی با بیان اینکه چادر مشکی، ذرت، گوشت و ... در اختیار یک عده است و آن طرف‌تر نیز مافیاها و آقازاده‌ها را می‌بینیم، گفت: مدیران کشور چه کار می‌کنند؟ مدیران کشور در جنگ زرگری بین جناح‌ها درگیر هستند. گاهی می‌گویند فیلترینگ، دیوارکشی، حجاب، موشک. این مسائل جنگ‌های زرگری است که مدیران مشغول آن می‌شوند.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: تاخت و تازی که در سیاست ایجاد شده است، اجازه نمی‌دهد که انرژی مردم و دولت‌ها روی عدالت، گرانی و مشکلات متمرکز شود.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰



سید ابراهیم رئیسی هم در ابتدای صحبت‌های خود گفت: دغدغه هایی که اعلام کردید بخشی از دغدغه های مردم است. ما نشست های بسیاری داشتیم در همین دورانی که در دستگاه قضا بودم و در آستان قدس از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شدم و به دلیل ارتباط با مردم راهکار برای آنها پیدا کردم. برنامه اقتصادی را می توان در سه بخش تقسیم کنیم، اصلاح دولت، مسئله حمایت از خانواده ها و اقشار محروم، جهش تولید و تقویت کسب و کار. حتما باید سامانه جامعی ایجاد کرد که بتواند داده های اقتصاد را رصد کرد و همه قرار دادها در سامانه ای پشت ویترین برای مردم قرار بگیرد.


نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما این کار را در آستان قدس انجام دادیم. اولین مساله در قوه قضائیه برای مردم چرایی حساب خاص قوه قضائیه بود که ما این را شفاف کردیم. اگر مساله شفاف شود، قاچاق کالا و فرار مالیاتی کنترل خواهد شد. دولت‌های مختلف گفتند که تحول در بانک‌ها ایجاد می کنند، اما موفق نشدند. اصلاح نظام بانکی باید انجام و این موضوع باید با سامانه هوشمند حل شود. کاهش مالیات از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد از واحدهای تولیدی باید انجام شود.


رئیسی اظهار کرد: ادارات ما در طراز جمهوری اسلامی نیستند و باید بسترهای فساد زا ریشه کن شوند. ضابطه‌های دست و پاگیر و مجوزهای پیچیده باید برداشته شود. مجوزهای پیشینی کسب‌وکارها باید به مجوزهای پسینی تبدیل شود. فساد اداری قابل قبول نیست. در حمایت از معیشت خانوارها، اولین مسئله کنترل گرانی است. اقدامات ما باید به کاهش تورم منجر شود. ایجاد ۴ میلیون شغل در ۴ سال دولت امکان پذیر است و باید صورت بگیرد.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰




زاکانی: مسئله اصلی کشور تورم و گرانی است/ ریشه فساد را خشک می‌کنم


علیرضا زاکانی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری هم در مورد مشکلات مردم اظهار کرد: ام‌السائل کشور گرانی و تورم است که در حوزه مشکلات مردم در تامین خوراک و پوشاک بیشتر شده است. تورم در سال ۹۰، ۱۹ درصد و سال ۹۹، ۳۹ درصد و به صورت نقطه ای ۵۰ درصد است که این اقدامات دولت آقای روحانی است. نقدینگی به ۳ هزار و ۵۰۰ و پایه پولی به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و آقای همتی باید پاسخگو باشد.


زاکانی گفت: دولت عادت کرده که از جیب مردم خود را اداره کند. بنده در سال اول نرخ تورم را نصف تورم موجود خواهم کرد، امروز رقابت بین غارت‌گران و غارت‌شدگان است و بنده صدای غارت شدگان هستم. امروز مفاسد و بی عدالتی بالاست و سعی کردم با گردن کلفت ها درگیر شوم، مانند دادستان تهران، برادر رئیس جمهور و ... . بنده معتقدم که باید ریشه فساد خشک شود و قول می دم در دولت اقدام و اصلاح این کار را خواهم کرد.


وی ادامه داد: شبکه هایی که در دولت، مجلس، قوه قضائیه شکل گرفته بود می شناسم و با فساد برخورد می کنم، برخی از واگذاری ها صورت گرفته که ۲۵۰ میلیارد تومان فقط به ۳ برادر داده شده که از حلقوم آنها بیرون می کشم.


وی گفت: جهش تولید را ملاک قرار می دهم و مجوزها، مقررات زدایی، مالیات و بیمه، صادرات و... سامان خواهم داد و ناظر به شفافیت هستم و تمرکز دولت بنده بر استان ها استم و برنامه استان ها را نوشته ام و مشکلات شهرستان ها را با دولت الکترونیک حل خواهم کرد. رانت در دولت اقدام و اصلاح به هیچ وجه وجود ندارد، ساماندهی یارانه پیدا و پنهان را در دستور کار قرار دادم. یارانه پنهان چیزی نیست که به سادگی مهار کرد؛ بخشی از جامعه ۱۵ برابر بقیه انرژی مصرف می‌کند، یارانه آشکار را ساماندهی می کنیم. ۷۰ میلیون نفر بن کالا دریافت می‌کنند. ۳ دهک پایین جامعه پول نقد دریافت می کنند، دهک اول ۲۵۰ هزار تومان، دهک دوم ۲۰۰ هزار تومان و دهک سوم ۱۵۰ هزار تومان.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰




سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره مباحث مطرح شده گفت: موضوعات مطرح شده درست است‌؛ اما دغدغه مردم چیز دیگری است که چرا این مشکلات حل نمی شود؟ دغدغه مردم این است که چرا مشکلات فوق حل نشده است. تورم در دنیا ۲ و نیم درصد است؛ اما چرا در ایران این مشکل حل نشده است. دغدغه مردم این است که چرا دولت نسبت به موضوعات فوق عقب افتاده؛ مردم در زندگی این مشکلات را حس می کنند. مردم نگرانی دارند که آیا تورم سال آینده پایین است یا خیر؟ اگر شما می خواهید این مسائل را حل کنید باید برنامه ریزی و نقشه جامع داشته باشید تا مشکل حل شود.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: رئیس جمهور باید به برنامه‌ها اشراف داشته باشد و بداند که کدام وزارتخانه چه می کند؟ رئیس جمهور باید زمان را مقدم بشمارد تا بتواند مشکلات را حل کند. باید نقطه گذاری انجام شود تا بداند در پایان سال اول یا دوم در چه منطقه ای قرار دارد. رئیس جمهور ظرفیت های زیادی دارد و باید مصلحت مردم را پیگیری کند. مردم می خواهند بدانند رئیس جمهور چه برنامه ای دارد و چه کارهایی انجام می دهد.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰




همتی: تحریم مبادلات اقتصادی ما را بهم زده است


عبدالناصر همتی گفت: بدون رشد اقتصادی ۵ درصد نمی‌شود بیکاری را حل و رفاه را به کشور برگرداند. در یک دهه گذشته میانگین رشد اقتصادی نیم درصد بوده و بدون رشد اقتصادی نمی‌توان رفاه داشت. باید محیط سرمایه گذاری امن باشد تا بتوانیم به رشد اقتصادی برسیم. آقای رئیسی می‌گوید گرانی را برخی به وجود آورده اند، اصلا گرانی وجود ندارد. تحریم مبادلات اقتصادی اقتصاد ما را به هم زده و این شرایط را ایجاد کرده است، آقای رئیسی خودمان را به راه دیگر نزنیم. تحریم خیلی مهم است ولی آقای جلیلی مشکل ما بیش از این ۷ مورد است.


وی ادامه داد: دوستان می‌خواهند ما بدون دنیا زندگی کنیم. هزینه این بدون دنیا زندگی کردن از جیب مردم خارج می‌شود و رشد اقتصادی نداریم. یک کشتی در روی آب‌های آزاد نداریم و پرسپولیس و استقلال نمی‌توانند هدیه خود را از AFC بگیرند. آقای رئیسی به عنوان سر گروه این ۵ نفر بگوئید اگر رئیس جمهور شوید برای تحریم چه می‌کنید؟ من پاسخ می‌دهم اگر شما روی کار بیاید این تحریم بدتر می‌شود. این کاسبان تحریم اجازه ندادند سرمایه گذاری در کشور انجام شود و این گروه با همراهی ترامپ با هم زیر میز زدند. آقای رئیسی شما نمی‌خواهید اصلا سرمایه به کشور وارد شود.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: همین نامزدهای فعلی نگذاشتند FATF تصویب شود. من اقتصاد خوانده ام برای کشوهای همسایه برنامه دارم. در سیاست خارجی من عربستان دشمن نیست، امارات دشمن نیست. کسانی که با FATF مشکل دارند گل به خودی زده اند.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰





مهرعلیزاده: اقتصاد و معیشت ما دچار سیاست‌زدگی شده است


محسن مهرعلیزاده نامزد انتخابات ریاست جمهوری هم در ادامه بحث بیان کرد: موفقیت تیم‌های ورزشی را به مردم تبریک می‌گویم. برنامه دولت زندگی اقتصاد محور است که به معیشت مردم و مسائل اقتصادی مربوط است و به جوانان و جامعه ربط دارد. افزایش حقوق و بیمه تکمیلی از برنامه‌های من است و مردم می‌توانند آن‌ها را در سایت من ببینند.


مهرعلیزاده گفت: مردم در حال حاضر اعتمادی به مدیران ندارند و با آن‌ها همکاری نمی‌کنند. کم تر از ۱۰ درصد مردم اخبار را از صدا و سیما دنبال می‌کنند و حتی فیلم مستند من را سانسور می‌کنند. نگاه ارباب به رعیت باید تغییر کنند. برخی افراد همیشه دوست دارند همه‌ جا باشند. رخ دادن یک اتفاق در کم ترین زمان به بحران تبدیل می‌شود و مثال آن باران و سیل و اتفاقات آبان ۹۸ است.


وی گفت: ما می‌توانیم بحران‌ها را حل کنیم. مسئله شفافیت مهم است و این همه رانت و فساد به دلیل عدم شفافیت است. اگر شفافیت بود بحث عیسی شریفی که به شهردار وقت وصل بود پیش نمی‌آمد. یا پرونده بابک زنجانی و طبری‌ها که باید با شفافیت بیشتری همراه بود. اگر کرونا خطرناک است با این وضعیت قرمز آقای رئیسی شواف می‌کنند و هزاران نفر را در خوزستان جمع می‌کنند. آقای رئیسی اگر قرار بود سید محرومان باشند الان سید مرحومان می‌شوند.


گزارش لحظه به لحظه از مناظره پایانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰


انتهای پیام/





انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب