دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مؤذنی‌نژاد در گفت‌وگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز دانشگاه‌های کشور در کرسی‌های آزاداندیشی است

عضو تیم برگزیده محور اجتماعی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پیشتازی دانشگاه آزاد اسلامی در کرسی‌های آزاداندیشی، بار دیگر این دانشگاه را به جمع دانشگاه‌های برتر آورد.
کد خبر : 586710
کرسی ها اجتماعی

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب رویداد ملی برگزار شد و توانست در مدت تنها ۴ ماه ۶ هزار دانشجو را در ۲ هزار کرسی درگیر کند. برگزیدگان نخستین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاداندیشی از فراز و فرود این کرسی‌ها می‌گویند.


یاسمن مؤذنی‌نژاد، عضو تیم برگزیده محور اجتماعی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی و از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز درباره نحوه ورود خود به کرسی‌های آزاداندیشی به خبرنگار آنا گفت: به موضوعات اجتماعی علاقه داشتم و تیمی را هم که انتخاب کردم می‌شناختم و می‌دانستم بچه‌های قدری هستند. در ابتدا موضوع انتخابی بود و هر کسی می‌توانست موضوعی را انتخاب کند که در مشورت و همکاری با دوستان هم‌دانشکده‌ای، موضوع را انتخاب کردیم و موفق به صعود شدیم. زمانی که وارد مسابقات کشوری شدیم، افکار و نظرات خودمان را باید بر اساس چارچوب و قوانینی دنبال می‌کردیم.


این فعال دانشجویی ادامه داد: از آنجایی که رشته من حقوق است، با توجه به چارچوب و قوانین مسابقات در مرحله کشوری، اولویت‌بندی را صورت دادیم و بر اساس قرعه‌ای که می‌افتاد، تیم‌ها با هم مسابقه می‌دادند. یک هفته‌ای که برای مسابقات فرصت داشتیم از بستگانم که دکترای حقوق داشتند مشاوره و کمک می‌گرفتم. این مورد در کنار تلاش‌ها و زحماتی بود که پژوهشگران گروه انجام می‌دادند و سعی داشتیم در طول کرسی‌ها، مباحث را به قوانین کشور ربط دهیم. ساعت‌ها صحبت‌های رهبر و مقامات کشوری و اساتید دانشگاهی را در رابطه با آن موضوع خاص گوش می‌دادیم و از نکات آنها استفاده می‌کردیم و سعی می‌کردیم این گفته‌ها را همراه با تحلیل‌های خودمان در کرسی‌ها ارائه دهیم.


وی درباره کیفیت کرسی‌های آزاداندیشی گفت: چون این کرسی‌ها برای اولین بار در سطح ملی برگزار می‌شدند، طبیعتاً دارای خلأهایی بود اما در جاهایی آیین‌نامه تغییر می‌کرد، به طوری که در آن بازه زمانی دچار بحران می‌شدیم که برای ما قابل پیش‌بینی نبود. در صورتی که یک آیین‌نامه باید با توجه به اعتراضاتی که ممکن است در طول کرسی‌ها توسط تیم‌ها مطرح شود، تنظیم می‌شدند. از آنجایی که مرحله نیمه‌نهایی و نهایی به صورت نیمه‌حضوری برگزار می‌شد، مدت زمان یک روز به نظر کم می‌رسید، چرا که دانشجویان به مطالب و داده‌های بیشتری نیاز داشتند تا بتوانند توانمند در کرسی حضور پیدا کنند.


عضو تیم برگزیده محور اجتماعی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: کرسی‌های آزاداندیشی سبب شد تا دانشجویان شهرها و استان‌های مختلف در کنار هم حضور داشته باشند و همدلی را به شکل واقعی عملیاتی کنند. روز اول که باختیم، بسیار ناراحت بودیم اما موضوع کرسی بعدی که تعیین شد، تیم دانشگاه آزاد واحد تهران غرب اولین کسانی بودند که به کمک ما آمدند. حتی گروهی که قرار بود روز بعد با ما مسابقه دهد، به ما کمک کرد و این همدلی در این سطح از رقابت، دور از انتظار به نظر می‌رسید و دوستی‌های جدیدی بین دانشجویان با قومیت و زبان‌های مختلف شکل گرفت که زیباترین بخش کرسی‌ها به نظر می‌رسد.


دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز دانشگاه‌های کشور در کرسی‌های آزاداندیشی است


مؤذنی‌نژاد افزود: در این کرسی‌ها علاوه بر اینکه توانستیم آزادانه صحبت کنیم، فرصت قوی کردن روابط بین استان‌ها هم پیش آمد. بعد از صحبت‌های دکتر طهرانچی در افتتاحیه مرحله کشوری، تعداد زیادی از دانشجویان بین واحدی با ما برای داشتن ارتباط و تبادل اطلاعات گفت‌وگو کردند و ایده‌هایی چون ملی کردن کانون‌های دانشگاه‌ها در این گفت‌وگوها شکل گرفت.


عضو تیم برگزیده محور اجتماعی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: مورد خطاب قرار گرفتن کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی توسط رهبر معظم انقلاب بار دیگر دانشگاه آزاد اسلامی را از حاشیه به متن دانشگاه‌های کشور آورد و قطعاً در آینده نگاه مردم نسبت به دانشگاه آزاد تغییر خواهد کرد چون همیشه اگر صحبتی از پیشتازی بود، دانشگاه‌های دولتی مطرح بودند اما با این رویداد ملی در دانشگاه آزاد اسلامی ثابت شد که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بسیار قوی هستند.


وی گفت: در اختتامیه کرسی‌ها حجت‌الاسلام والمسلمین رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی صدرا و دیگر سخنرانان به اهمیت مسئله پژوهش پرداختند، قسمتی که شاید کمتر در دانشگاه آزاد اسلامی دیده شده است، باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی است که دانشجویان با ابتکارات و خلاقیت‌های بسیاری در این باشگاه حضور دارند. شاید بزرگ‌ترین مشکل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی این بود که دیده نمی‌شدند و جایگاهی برای شنیده شدن و دیده شدن در سطح ملی وجود نداشت. رویداد کرسی آزاداندیشی به همه نشان داد که دانشجویانی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارند که از تمام داشته‌های خودشان هزینه می‌کنند تا در این سکوها قرار بگیرند و با قدرت صحبت کنند و توان علمی دانشگاه آزاد را به نمایش بگذارند و از آن دفاع کنند. لازم است که این کرسی‌ها به طور جدی توسط دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری و تثبیت شود.


انتهای پیام/۴۱۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب