دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 خرداد 1400 - 10:48
کامیاب در گفت‌وگو با آنا:

رویداد کشت‌بافت گیاهان دارویی برگزار می‌شود | صاحبان ایده ثبت نام کنند

پیش‌بینی درآمد ۷ میلیارد ریالی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان اعلام کرد که رویداد کشت‌بافت گیاهان دارویی به‌منظور شناسایی استعدادها و حمایت از طرح‌های خلاقانه برگزار می‌شود.
کد خبر : 586653
سرای نوآوری واحد رفسنجان

فرشته کامیاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از برگزاری رویداد کشت‌بافت گیاهان دارویی در تابستان ۱۴۰۰ (اوایل شهریور به‌صورت مجازی) به‌منظور شناسایی استعدادها و حمایت از طرح‌های خلاقانه در سرای نوآوری کشت‌بافت خبر داد و گفت: ثبت نام متقاضیان و صاحبان ایده از اوایل مرداد از طریق سایت رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به آدرس https://www.iaurafsanjan.ac.ir/fa انجام خواهد شد.


وی عنوان کرد که در رویداد کشت‌بافت گیاهان دارویی سرای نوآوری کشت‌بافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان از ایده‌های برتر در زمینه کشت‌بافت گیاهان دارویی به‌ویژه گونه‌های در حال انقراض و ارزشمند بومی ایران استقبال و ایده‌های برتر تجاری‌سازی می‌شود.


رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان همچنین از برگزاری دوره دوروزه (کامل) کشت‌بافت گیاهی به‌صورت کشوری از اواخر مرداد با ثبت نام در سایت این دانشگاه خبر داد.


پیش‌بینی درآمد ۵ تا ۷ میلیارد ریالی سرای نوآوری کشت‌بافت


کامیاب با پیش‌بینی اینکه سرای نوآوری کشت‌بافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان در سال جاری به درآمدی بین ۵ تا ۷ میلیارد ریال دست پیدا ‌می‌کند، اظهار کرد: سه هسته فناور در این سرای نوآوری فعالیت می‌کنند و دو قرارداد با شرکت‌های خصوصی برای تولید نهال «پیرودوارف» و «یو سی بی وان» به امضا رسیده که اکنون ۵ هزار نهال کشت‌بافتی «پیرودوارف» و ۲ هزار «یو سی بی وان» آماده فروش بوده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۵ هزار پیرودوارف و ۲۰ هزار یو سی بی وان دیگر نیز تولید شود.


وی اضافه کرد: هدف از تولید نهال کشت‌بافتی تکثیر نهال‌های با ژنوتیپ برتر است تا عملکرد در واحد سطح، بالا رود و از طرف دیگر نهال‌های مقاوم به شرایط نامساعد محیطی تکثیر شوند.


رئیس سرای نوآوری کشت‌بافت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان ادامه داد: با افزایش میزان تولید در واحد سطح و تولید رقم‌های مقاوم، بهره‌وری تولید در صنعت کشاورزی که موضوع اصلی امنیت غذایی است، افزایش می‌یابد و از این طریق تولید ثروت برای آحاد کشاورزان فراهم می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب