انتقال موزه «آمادای» دانشگاه آزاد اسلامی به مجتمع فرهنگی عینالقضات
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از همدان، نشست مشترک مرتضی قائمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان و عباس صوفی شهردار این شهر برگزار و تفاهمنامهای درباره انتقال موزه «آمادای» دانشگاه آزاد اسلامی همدان به مجتمع فرهنگی عینالقضات برای بازدید مردم منعقد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در این نشست با تأکید بر اهداف کلان فرهنگی دانشگاه گفت: معرفی دقیق و علمی بومساخت فرهنگی و آثار برجای مانده از تاریخ و تمدن ایرانی ـ اسلامی در زمره این اهداف است که با برنامههای کلان استان همدان بهخصوص در موضوع گردشگری تناسب دارد.
قائمی با بیان قدمت تاریخی شهر همدان و لزوم معرفی زمینههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی این شهر اضافه کرد: موزه «آمادای» دانشگاه آزاد اسلامی همدان با هزاران نمونه از آثار کمنظیر مردمشناسی و تاریخ طبیعی مرجع مناسبی برای بازدید اقشار مختلف جامعه و گردشگران است.
وی عنوان کرد: با توجه به موقعیت مناسب مجتمع فرهنگی عینالقضات همدان در راستای توسعه و افزایش تأثیرگذاری موزه «آمادای» تفاهمنامه ۱۰ ساله با شهرداری همدان منعقد شد تا با استقرار بخش مردمشناسی موزه در این مکان، امکان بازدید عموم و گردشگران از آثار استثنایی موزه فراهم شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان با اشاره به رویکرد فرهنگی قوی در مجموعه شهری و مدیریتی استان همدان بر وجوه مشترک فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی همدان و شهرداری تأکید و ابراز امیدواری کرد که مسئولان استان در توسعه موزه مشارکت داشته باشند تا زمینه تکمیل ظرفیتهای فراوان آن فراهم شود.
توسعه فرهنگی همدان با انتقال مکان موزه «آمادای» به مجتمع فرهنگی عینالقضات
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان مطرح کرد: در فاز نخست تفاهمنامه ۱۰ ساله این دانشگاه و شهرداری همدان بخش مردمشناسی موزه «آمادای» دانشگاه آزاد اسلامی همدان برای بازدید عموم به مجموعه عینالقضات منتقل میشود، ضمن اینکه بررسی شرایط برای انتقال بخش حیات وحش این موزه نیز در دستور کار قرار دارد و در صورت تفاهم مجدد زمان مذکور قابل تمدید خواهد بود.
شهردار همدان هم با بیان اینکه انتقال مکان موزه «آمادای» از دانشگاه آزاد اسلامی به مجتمع فرهنگی عینالقضات در توسعه فرهنگی شهر بسیار مؤثر است، توضیح داد: نگاه باز مدیران دانشگاه در حصول این تفاهمنامه قابل ستایش است.
عباس صوفی افزود: این اتفاق خوب میتواند به شناساندن و معرفی بهتر همدان به سایر شهرها، استانهای کشور، شهروندان همدانی و در نتیجه توسعه گردشگری پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین کمک کند.
وی عنوان کرد: توجه به موضوعات فرهنگی و رشد، تعالی و توسعه امور فرهنگی از اولویتهای مدیریت شهری همدان در سالیان اخیر است.
به گزارش آنا، موزه «آمادای» دانشگاه آزاد اسلامی همدان با چند هزار قطعه شیء در حوزه مردمشناسی و غرفههای متنوع مشتمل بر وسایل آشپزخانه، وسایل گرمازا، وسایل پخت و پز، وسایل نورزا، وسایل نظافت، وسایل آرایش، وسایل شکار، وسایل تدخین، وسایل بازی محلهای، وسایل جادو و رمل اسطرلاب، وسایل زورخانه، وسایل سقاخانه، وسایل دوک ریس، وسایل خیاطی، وسایل کشاورزی، سنگ گورها، لباسها، پارچههای پرده قلمکاری، سقف لمبه کوبی، درهای ارسی، نقاشیهای قهوهخانه، عقدنامهها، فرمانها امکانات گستردهای را برای بازدید استادان، دانشجویان و گردشگران فراهم کرده است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/