«وزارت خانواده و امور اجتماعی» تأسیس خواهم کرد
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری پس از ضبط برنامه تبلیغاتی، توجه به نسل جوان را در اولویت رسیدگی به مسائل کشور برشمرد و گفت: مهمترین مسائل کشور درباره جوانان است. وقتی از اشتغال صحبت میکنیم، اشتغال جوانان مد نظر است یا اگر از ازدواج، طلاق و مسکن صحبت میکنیم نگرانی در مورد نسل جوان است.
وی افزود: توجه به جوانان به این معنا نیست که دیگران مشکلی نداشته باشند، ولی با توجه به اینکه افرادی که سن و سالی از آنها گذشته قاعدتاً فکری برای خود کردهاند، خانوادهها بیشتر نگران مسکن و اشتغال فرزندان خود هستند؛ به همین دلیل است که تعداد زوجهای منتظر ازدواج افزایش یافته است.
قاضیزاده هاشمی تصریح کرد: در این راستا وزارتخانهای تحت عنوان «وزارت خانواده و امور اجتماعی» تأسیس خواهیم کرد و نهاد سازی جدیدی از ادغام مرکز زنان و امور خانواده، سازمان ملی جوانان و سازمان بهزیستی تشکیل خواهیم داد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: با تأسیس این وزارتخانه مسائل ازدواج از جمله تشکیل، پایدارسازی و فرزند آوری در خانواده و همچنین آسیبهای اجتماعی مثل اعتیاد، فقر، زنان سرپرست خانوار، کودکان کار و امثال این موارد مسئول و پاسخگوی مشخص خواهد داشت.
وی با اشاره به طرح حمایتی ۵۰۰ میلیون تومانی خود بیان کرد: صندوقی تحت عنوان «صندوق اعتبار خانواده» برای پشتیبانی در نظر گرفتهایم که این صندوق، طرح ۵۰۰ میلیون تومانی معروف و جنجالی را به عنوان پشتیبان تشکیل هر خانواده قرار خواهد داد.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه برنامههای مفصلی در نظر داریم تاکید کرد: ردپای قانونی تمام این برنامهها در قانون برنامه ششم، قانون بودجه ۱۴۰۰، قانون جهش مسکن و قانون جمعیت عالی خانواده که مجلس اخیراً آن را به تصویب رسانده است، وجود دارد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: این چهار قانون نقطه گذاریهایی کردهاند که بر اساس آن برنامههایی که نام بردم هم الزام قانونی دارند و هم منابع آنها در همان قوانین پیشبینی شده است.
وی درباره حضور رئیس جمهور در بین مردم به کلام امیرالمومنین مبنی بر اینکه «حاکم اسلامی بودن در بین مردم بودن است» اشاره کرد و گفت: در حکومت دینی مردم و دولتمردان واقعیتی مشترک هستند که طبق فرمایش امیرالمومنین حاکم دینی باید روزی دو بار از دارالحکومه بیرون بیاید و با مردم درباره وضعیتشان گفتگو کند.
وی افزود: اگر بخواهیم به دستور امیرالمومنین عمل کنیم، حضور در میان مردم باید روزانه باشد و ماهی یک بار فاصله بسیار زیادی برای دیدار با مردم است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/