معاون پژوهش و فناوری واحد شاهرود: دانشگاه معتبر دانشگاه کارآفرین است
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر صاحبعلی منافی در آیین تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه با توجه به بیانات امام راحل مبنی بر اینکه «مهمترین عامل در کسب خود کفایی و بازسازی، توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی، تمرکز و هدایت امکانات و تشویق کامل و همه جانبه مخترعان و نیروهای متعهد و متخصص است» گفت: حمایت یک میلیونی امام خمینی از دانشگاه آزاد اسلامی درسال۱۳۶۱چنان بابرکت بود که توانست الان ما را درکنارهم جمع کند تا ازافتخارات دانشگاه آزاد اسلامی با یکدیگرسخن بگوییم.
وی یکی از شاخصههای اصلی در تولید علم دنیا را تعداد چاپ مقالات ISI دانست و افزود: واحد دانشگاهی شاهرود از بدو تاسیس تا الان به تعداد ۵۹۴ مقاله ISI و بیش از صدها مقاله غیرISI معتبر را به چاپ رسانده و بالغ بر ۱۰۰۰ مقاله درکنفرانسهای ملی وبین المللی توسط اساتید این دانشگاه ارائه شده است.
منافی از ثبت و چاپ دهها طرحهای تحقیقاتی و مجلات علمی در واحد شاهرود خبر داد که بنا به گفته معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی سازمان مرکزی؛ واحد شاهرود در سطح استان توانسته است رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
وی شاخصه اصلی دانشگاه را حل مشکلات دانشگاه در قالب قراردادهای برون دانشگاهی دانست و افزود: دانشگاه آزاد شاهرود تاکنون توانسته است، ۸۰ قرارداد برون دانشگاهی را به ثبت برساند که از لحاظ تعداد، واحد شاهرود جزو ۳ دانشگاه برتر کشور در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی کل کشور محسوب میشود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: امیدواریم با انعقاد ۲ قرارداد مهم در۶ ماه آینده بتوانیم شیرازه اصلی دانشگاه را که ارتباط با صنعت است، بنا نهیم و انشاء الله با تحقق این مهم واحد دانشگاهی شاهرود در سطح کشور بیش از پیش مطرح خواهد شد.
صاحبعلی منافی نقش اعضای هیات علمی، هیات رئیسه و دفتر گسترش فناوری و ارتباط با صنعت را در جذب طرحهای پژوهشی حائز اهمیت دانست وخواستارهمکاریهای بیشتر آنها در این زمینه شد.
منافی به عقد تفاهم نامهها با ارگانهای دولتی و دانشگاهها اشاره کرد وگفت: عقد تفاهم نامهها درراستای کاربردیتر کردن پایان نامههای دانشجویان است که امید میرود حداقل ۱۰ درصد پایان نامههای دانشجویان را به مسیری سوق دهیم که در راستای حل مشکلات جامعه باشد و صرفا کتابخانهای نباشد.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاه معتبر دانشگاهی است که کارآفرین باشد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم دانشگاه ها را از لحاظ درجه بندی تقسیم بندی کنیم، نسل اول دانشگاه ها، دانشگاه هایی بودند که آموزش محور بودند و نسل دوم پژوهش محورو نسل سوم دانشگاه ها، دانشگاه کارآفرین است که هدف بیشتر دانشگاه ها به این سمت سوق پیدا کرده است.
منافی از راه اندازی طرح ساها در قالب انجام فعالیت های پژوهشی خبرداد و گفت: تمامی دانشگاه های آزاد کشور در قالب ساها، تجهیزات و امکانات خود را در سایت قرارداده اند تا افراد صنعتگران و پژوهشگران در تمام نقاط کشور، فعالیتهای تحقیقاتی خود را در این قالب بتوانند انجام دهند و از امکانات وسیع دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند.
در این مراسم از دکتر نسرین صالحی از دانشکده علوم پایه ، دکتر حسین قربانیان از دانشکده علوم انسانی و دکتر مرتضی خوشوقت از دانشکده فنی مهندسی به عنوان پژوهشگران برتر و از دکتر حسین دیبایی به عنوان پژوهشگر برتر در جذب پروژه های برون دانشگاهی تقدیر شد.
انتهای پیام/