انتخابات نماد استیفای حق و ادای تکلیف است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، نشست بصیرتافزایی فرماندهان و افسران نیروی انتظامی شهرستانهای جنوبی استان فارس در سالن اجتماعات نیروی انتظامی شهرستان لارستان برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این نشست تخصصی با آرزوی سربلندی و سرفرازی مدافعان شایسته حافظ نظم و امنیت اظهار کرد: بدون تردید نقش و جایگاه نیروی انتظامی در ارتقای امنیت و تقویت احساس امید بین مردم بسیار پررنگ و مشهود است.
مهدی زارع افزود: امیدآفرینی و جلوگیری از شیوع احساس یأس و ناامیدی در جامعه، وظیفه کسانی است که دل در گروی آبادانی و پیشرفت این مرز و بوم دارند و موفقیتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی را که به برکت خون شهدا شکل گرفته شده، صمیمانه آرزو میکنند.
وی با بیان اینکه یکی از جلوههای ایجاد امنیت و امیدآفرینی، شرکت فعالانه در انتخابات پیش رو است، گفت: انتخابات در ایران اسلامی یکی از نمونهها و مظاهر دموکراسی و مردمسالاری است که در دو قالب استیفای حق و ادای تکلیف مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان ادامه داد: انتخابات از این رو حق است که اگر ما در استیفا و تمتع از این حق بزرگ، با درایت، بصیرت و دقت کافی اقدام نکنیم، ممکن است گزینههایی در مراتب پایینتر توسط افراد دیگر انتخاب شده و کشور آنچنان که باید و شاید نتواند در مسیر توسعه و پیشرفت قرار بگیرد و آنگاه حقوق خرد و کلان فردی و اجتماعی ما با چالش جدی مواجه شود.
انتخابات ریاستجمهوری به پیاده کردن راهبردهای نظام کمک میکند
زارع بیان کرد: از سوی دیگر، انتخابات یک تکلیف همگانی است؛ چراکه از نظر اغلب مراجع عظام و فقها هر موضوعی که موجب تضعیف جمهوری اسلامی شده و دشمنان نظام را در براندازی یا تصعیف این نظام مبتنی بر مکتب اهل بیت علیهمالسلام امیدوار کند، حرام شرعی بوده، بنابراین شرکت در انتخابات یک واجب قطعی است.
وی توضیح داد: اگر حضور در انتخابات با درصد بالای حضور مردم همراه شود، از منظر ناظران بینالمللی نشاندهنده علاقهمندی مردم به کشور و نظام سیاسی تلقی شده و حکایت از امید آنان به برطرف شدن مشکلاتشان در چارچوب نظام مستقر دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با اشاره به اینکه انتخابات ریاست جمهوری هم در عرصه ملی و هم بینالمللی به پیاده کردن راهبردهای نظام کمک میکند، توضیح داد: امروز تمام رسانههای معاند و تحت پوشش کمکهای سرویسهای اطلاعاتی سازمان جاسوسی آمریکا (سیا)، موساد و رسانههای وهابی و تکفیری تحت حمایت سعودی بهشدت دنبال القای این خط مشی هستند که انتخابات در ایران فرمایشی بوده و تأثیری در بهبود زندگی اجتماعی و معیشتی مردم ندارد.
زارع با طرح این پرسش که آیا کشورهایی که در طول عمرشان یک انتخابات برگزار نکردهاند و مردم و زنان خود را از کوچکترین حق مدنی محروم کردهاند،شایستگی و صلاحیت اظهار نظر در مورد انتخابات ایران را دارند؟
وی درباره سیاستهای کشور وهابی عربستان سعودی گفت: رسانههای تحت حمایت کشوری که خود مرکز شرارت در منطقه بوده و با ریالهای سنگین نفتی، بدترین لطمه و صدمات را به امنیت و پیشرفت کشورهای منطقه و جنبشهای اسلامی وارد کرده است، شایستگی اظهارنظر درباره انتخابات مردمی ایران را ندارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان تبیین کرد: هرچند که سیاست این کشورها در چارچوب سیاستهای کلان ایالات متحده آمریکا ترسیم شده و از خود نقش مستقلی ندارند و قاعدتاً نمیتوان سیاست مستقلی را از این کشورها انتظار داشت.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/