اشتغالزایی و مانعزدایی در گرو مهارتآموزی هدفمند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمی پیربلوطی در وبینار تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار کرد: تعامل دانشگاه تأثیر تعیینکنندهای در رشد فرهنگی و اجتماعی انتخابات جامعه دارد و طرح ایجاد کرسیهای آزاداندیشی با محور انتخابات بهنوعی راهگشای انواع مشکلات در بستر بصیرتافزایی است.
وی بر ضرورت اجرای گام دوم بیانیه مقام معظم رهبری با اجرای طرح تعامل دانشگاهیان در انتخابات پرشور بهواسطه حضور دانشگاه آزاد اسلامی در کشور تأکید کرد و ادامه داد: اتاق فکر استادان انقلابی و اندیشهورز میتواند در تحقق انتخابات پویا اثرگذار باشد و از جامعه دانشگاهیان یک انتظار ویژه وجود دارد که بهعنوان نخبه سیاسی و علمی یا قوه عاقله برای انتخابات نگاه ویژه داشته باشند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس افزود: باید جوانب مختلف جریانسازی انتخابات را بررسی و روشنگری کنیم؛ بهعنوان مثال سال ۲۰۱۶ یک شرکت یا یک مرکز تحقیقاتی با همکاری فیسبوک و اینستاگرام زندگی محرمانه و گرایش سیاسی افراد را بررسی و جریان رسانهای در رکن انتخابات ایجاد میکند.
نقش موثر جوامع دانشگاهی در راستای تعهد و اخلاقمداری
قاسمی پیربلوطی بیان کرد: در ارتباط حقیقی میان دانشگاه با فرهنگ سیاسی جوامع دانشگاهی میتواند در راستای تعهد و اخلاقمداری نقش تعیینکنندهای در رشد فرهنگی و اقتصادی جامعه داشته باشد.
وی توضیح داد: بهعنوان مثال اگر دقت کرده باشید شخصی که خود را کاندیدای ریاست جمهوری اعلام کرده، حرفی میزند یا فضایی ایجاد میکند که آب در آسیاب دشمن میریزد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با تشریح طرح ایجاد کرسیهای آزاداندیشی با محور انتخابات و روشنگری، این طرح را گامی مثبت در مسیر ایجاد ارتباط سازنده دانشگاه و فرهنگ سیاسی در جامعه برشمرد و بیان کرد: اجرای دقیق طرحهای کرسی آزاداندیشی میتواند در آموزش و تربیت نیروی با بصیرت و مهارتدیده متناسب با نیاز جامعه گامهای اساسی بردارد.
قاسمی پیربلوطی، مشکلات دانشآموختگان جامعه را از جمله چالشهای اساسی کشور برشمرد و بیان کرد: سالهای گذشته مدرکگرایی، فقدان مهارت و نامتناسب بودن آموزش با نیاز بازار کار از اصلیترین علل گسترش بیکاری و کمبود نیروی کاری متخصص در صنایع کشور است که با تعامل صحیح انتخابات در بخش ایجاد فرهنگ تمدنساز و توسعه فرهنگ مهارتافزایی با اندیشههای تحقیقاتی همراه با تعهد میتواند بخش بزرگی از این مشکلات را برطرف کند و متناسب با نیاز جوامع، نیروی مهارتدیده همراه با تعهد اخلاقی و وجدان کاری در منطقه تربیت کند تا مشکل بیکاری دانشآموختگان رفع شود.
وی، توسعه و پیشرفت در بخش تولید، اشتغالزایی و مانعزدایی را در گروی مهارتآموزی هدفمند دانست و گفت: مهارتآموزی هدفمند استادان و دانشجویان اولویت حساس و حیاتی در تربیت نیروی انسانی متخصص به شمار میرود و ارتقای آموزشهای مهارتی و تربیت نیروی کار اهمیت بالایی در اشتغال پایدار هر جوامعی دارد.
وجود بیش از ۲۰۰ عضو هیئت علمی در واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در بخش دیگری از سخنان خود تبیین کرد: شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم بهخصوص استادان و معلمان شهید از زندگی خود گذشتند تا با ایثارگری جان مردم بهتر زندگی کنند و سایه امنیت همواره بالای سر ایرانیان باشد.
قاسمی پیربلوطی متذکر شد: اگرچه بیش از ۲۰۰ عضو هیئت علمی در واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت نمونه هستند، اما ما به صورت نمادین تعدادی از استادان را انتخاب میکنیم تا بهعنوان استاد نمونه از آنان قدردانی کنیم.
وی گفت: نکته دیگر موضوع گروه «الف» و برنامهریزی در حوزههای پژوهشی، فناوری و فرهنگی است که باید جدی گرفته شود و با توجه به فعالیتهای خوب در واحدهای شهرقدس و صفادشت امیدواریم اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس نیز تحول جدیدی را در همه عرصهها ایجاد کنند.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس افزود: دانشگاه آزاد اسلامی میتواند پل ارتباطی با فرهنگ سیاسی جامعه بوده و برنامهریزی مناسب در مسیر توسعه سرمایههای انسانی جامعه انجام داده و در این راستا گامهای مهمی بردارد.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/