دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1400 - 08:40

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه | افتخارات و دستاوردها

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مهر سال ۱۳۷۲ با پذیرش ۱۷۵ نفر دانشجو در رشته تحصیلی زراعت و نباتات و ۵۲ نفر در رشته کاردانی کامپیوتر فعالیت خود را آغاز کرد.
کد خبر : 583286
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، فعالیت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه عملاً از مهر ۱۳۷۲ با تلاش فراوان مسئولان شهر و با کمک و همیاری مردم‌ با پذیرش ۱۷۵ دانشجو در رشته تحصیلی زراعت و نباتات و ۵۲ دانشجو در رشته کاردانی کامپیوتر فعالیت خود را آغاز کرد.


تصاویر بیشتر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را اینجا ببینید.


این دانشگاه با ۱۸۶ رشته تحصیلی متنوع در مقاطع دکتری تخصصی(۱۳رشته)، کارشناسی ارشد(۴۳رشته)، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته(۸۳رشته) و کاردانی پیوسته و ناپیوسته(۴۹رشته) و بیش از ۳ هزار دانشجو و سه مرکز آموزشی ترکمانچای، ترک و کاغذکنان و یک آموزشکده فنی و حرفه‌ای سما وابسته و با تلاش و کوشش بی‌دریغ استادان، کارکنان خدوم و پرتلاش، عرصه‌های جدیدی از پیشرفت و توسعه را تجربه می‌کند و در آینده‌ای نزدیک با افزایش چشمگیر رشته‌های دانشگاهی جهش خیره‌کننده‌ای را در سطح منطقه خواهد داشت.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با سه دانشکده مصوب علوم‌پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی، دارای سه باب کتابخانه مجهز با مجموع بالغ بر ۵۵ هزار جلد کتاب در تخصص‌های مختلف علوم انسانی، علوم پایه و فنی و مهندسی است.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه افتخارات و دستاوردها


فعالیت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، سال ۱۳۸۷ با مسئولیت عباس نعمتی عضو هیئت‌علمی این واحد دانشگاهی، نخستین مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی را راه‌اندازی کرد، و اکنون بیش از ۱۰ شرکت فناوری در این مرکز فعالیت می‌کنند.


مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه سال ۱۳۹۵ در جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان مرکز رشد برتر در سطح کشور برگزیده شد.


سال ۱۳۹۳ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و محصولات ارگانیک با مسئولیت عباس نعمتی راه‌اندازی شد  و اکنون دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد رشته گیاهان دارویی و کشاورزی برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های خود در آنجا مشغول فعالیت هستند.


عمده فعالیت‌های مرکز تحقیقات گیاهان دارویی


خاکبرداری و خاک‌ریزی به عمق ۴۰ سانتی‌متر و آماده‌سازی و کاشت ۶۰۰ کیلوگرم زعفران در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع به‌صورت کشت مخلوط با درخت سنجد در محل مجتمع آموزشی (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، خاک‌برداری و خاکریزی به عمق ۱۰۰ سانتی‌متر و آماده‌سازی و کاشت ۳۵۰ اصله نهال درخت سنجد در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع به‌صورت کشت مخلوط با زعفران در محل مجتمع آموزشی(دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی) از عمده فعالیت‌های مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و محصولات ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه است.


خاک‌برداری و خاک‌ریزی به عمق ۴۰ سانتی‌متر و آماده‌سازی و کاشت ۳ هزار و  ۵۰۰ اصله نهال گل‌محمدی در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع، طراحی و اجرای سیستم آبیاری از نوع قطره‌ای با نوار تیپ برای زعفران در محل مجتمع آموزشی (دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، طراحی و اجرای سیستم آبیاری از نوع قطره‌ای با لوله‌های پلی‌اتیلن و قطره‌چکان برای گل‌محمد و سنجد از دیگر فعالیت‌های این واحد دانشگاهی است.


برگزاری کارگاه آشنایی با روش‌های مختلف اسانس‌گیری به‌صورت تئوری و عملی (تقطیر با آب، تقطیر با بخارآب و تقطیر با آب و بخار) در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، برگزاری کارگاه آشنایی با روش‌های مختلف عصاره‌گیری به‌صورت تئوری و عملی (عصاره‌گیری حساس به دمای بالا "سوکسله" و عصاره‌گیری معمولی (در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از جمله فعالیت‌هایی است که در این دانشگاه در حال انجام است.


برگزاری کارگاه تغلیظ عصاره‌های به‌دست‌آمده با دستگاه تقطیر در خلأ (روتاری اواپوریتور) در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی نعناع فلفلی به مساحت ۳۰۰ متر مربع برای عصاره‌گیری از آن در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی واحد میانه از دیگر فعالیت‌های قابل ذکر در این دانشگاه است.


در بخش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بیش از ۷۰ عنوان اختراع از سوی اعضای باشگاه و مرکز رشد به ثبت رسیده است، دراین‌ میان از ۲۲ طرح تجاری، هسته و شرکت فناور در مرکز رشد حمایت‌شده و ۱۰ محصول تجاری‌سازی شده توسط شرکت‌های مرکز رشد فناوری واحد میانه در مرحله تجاری‌سازی قرار گرفتند.


افتخارات، مدال‌ها و مقام‌های متعدد در مسابقات روباتیک، سازه‌های ماکارونی، جشنواره خوارزمی، المپیاد اختراعات و فناوری و ... توسط تیم‌های تحقیقاتی و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه کسب‌شده است.


گزیده‌ای از افتخارات علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه افتخارات و دستاوردها


تألیف نخستین کتاب مهندسی فناوری EMC در ایران، مدیر برتر فناوری در سطح کشور، برگزیده سومین جشنواره ملی فرهیختگان، مدیر برتر مرکز رشد در سطح کشور و برگزیده چهارمین جشنواره ملی فرهیختگان، رئیس برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در سطح کشور در سال¬های ۹۴ و ۹۳، ۹۲، ۹۱، ۹۰، ۸۹ و انتخاب به‌عنوان رئیس نخستین کارگروه کارآفرینی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ازجمله افتخاراتی است که توسط عباس نعمتی عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی برق برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به دست آمده است.


کسب رتبه ۱۶۷ میان همه دانشگاه‌های ایران ازلحاظ آمار تولید مقالات آنلاین در پایگاه سیویلیکا، کسب رتبه ۷۵ میان همه  دانشگاه‌های آزاد اسلامی بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و کشورهای اسلامی (ISC)، رتبه ۱۸۲ در سال ۲۰۱۶ میان دانشگاه‌های ایران بر اساس رتبه وب توسط مؤسسه ۴international colleges & universities از دیگر افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دارای ۱۷ باب کارگاه در رشته‌های مختلف فنی و مهندسی، معماری و خیاطی، ۱۸ باب آزمایشگاه در رشته‌های مختلف علوم پایه کشاورزی، دامپزشکی، فنی و مهندسی، سالن چندمنظوره ورزشی با امکانات مجهز و پیشرفته، استاندارد، مدرن و کامل، خوابگاه دانشجویی خواهران  با ظرفیت ۶۰۰ نفر، مهمان‌سرا با سوئیت‌های مجهز و امکانات کامل رفاهی و سایت‌های اینترنت مستقل با تجهیزات کامل شبکه‌ای در همه ساختمان‌ها و دانشکده‌هاست.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه افتخارات و دستاوردها


در بخش ورزش، همواره شهرستان میانه یکی از قطب‌های اصلی ورزشی کشور در رشته‌های مختلف ورزشی هست که همیشه در میدان‌های مختلف ملی و بین‌المللی به افتخارات بسیار بزرگی دست پیداکرده و می‌توان به یکی از پرطرفدارترین رشته ورزشی ازجمله تکواندو اشاره کرد و به‌جرئت می‌توان گفت شهرستان میانه، مهد تکواندو ایران است.


بالغ‌بر ۵۰ دانشجوی ورزشکار و قهرمان ملی و بیش از ۱۵ دانشجو در سطح قهرمانی آسیا، جهان، المپیک و پاراالمپیک در این واحد دانشگاهی در حال تحصیل هستند، سرمایه‌گذاری در ورزش علاوه بر کمک به‌سلامت جامعه، افتخارآفرینی، عزت، غرور و سربلندی کشور در همه صحنه‌های بین‌المللی را به همراه دارد.


رشته‌های تربیت‌بدنی در مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دایر است و دانشجویان و قهرمانان بزرگ و نامی کشور در این واحد دانشگاهی تحصیل‌کرده و فارغ‌التحصیل شده‌اند.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه افتخارات و دستاوردها


اسدالله عظیمی، نفر سوم مسابقات پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو برزیل در پرتاب وزنه، حسین فلاحی‌راد، مربی تیم ملی تکواندو، یوسف کرمی (فارغ‌التحصیل) قهرمان چند دوره جهان و نفر سوم المپیک آتن در تکواندو، فرزاد عبداللهی قهرمان جهان در تکواندو، سعید رجبی، قهرمان المپیک دانشجویان جهان در تکواندو و مقام نخست آسیا در فیلیپین از جمله ورزشکاران و افتخارآفرینان ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هستند.


مرتضی شیری قهرمان آسیا در تکواندو، علیرضا شکوری قهرمان آسیا در تکواندو، مهدی انصاری قهرمان آسیا در شنا، مسعود هاشم‌زاده (فارغ‌التحصیل) قهرمان جوانان جهان و نفر چهارم المپیک آتن در کشتی فرنگی، کریم باقری بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و مربی کنونی تیم پرسپولیس، میرهاشم حسینی قهرمان جهان در تکواندو از دیگر ورزشکارانی هستند که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تحصیل کرده‌اند.


امیرمحمد بخشی قهرمان جهان در تکواندو، عرفان ناظمی قهرمان جهان در تکواندو، سروش قندچی عضو تیم ملی شنا، مهدی یوسفی قهرمان آسیا در تکواندو، اصغر عزیزی قهرمان جهان در پاراتکواندو، فرشاد ولی‌پور قهرمان جهان در پرورش‌اندام(بادی کلاسیک) اسپانیا، شایان عفیفی قهرمان جوانان آسیا در کشتی فرنگی از دانشجویان ورزشکار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بوده‌اند.


حسین قره‌داغی(بازیکن تیم ماشین‌سازی تبریز در دسته اول و بازیکن تیم شهرداری تبریز)، عیسی گل‌محمدی (قهرمان مسابقات بین‌المللی بوکس و مربی تیم ملی)، جهان‌پهلوان کاظم رجبی (طلای پارالمپیک و قهرمان جهان) نیز از ورزشکاران قابل ذکر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه هستند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب