دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 دی 1394 - 14:00

برگزاری نشست علمی تخصصی علوم زیستی در واحد پرند با سخنرانی دکتر ایرانبخش

نشست علمی– تخصصی علوم زیستی با محوریت وضعیت ویژگی‌ها و یافته‌های نوین زیست‌شناسی و علوم زیستی در قرن ۲۱ با سخنرانی دکتر علیرضا ایرانبخش و دکتر علی متولی‌زاده اردکانی به همت معاونت پژوهش و فناوری اطلاعات با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان در دانشکده علوم زیستی واحد پرند برگزار شد.
کد خبر : 58301

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون پژوهش و فناوری واحد پرند با ابراز خرسندی از استقبال خوب اعضای هیات علمی و دانشجویان اظهار کرد: زمینه سازی برای کشف و پرورش استعدادهای بالقوه و فعال سازی و به کارگیری توانایی‌های ذهنی و درونی برای تولید فکر و عملکرد بهینه، ایجاد تفکر مثبت و روشن بینی، تکنیک‌های افزایش اعتماد به نفس و خود باوری، مشارکت دادن استادان و دانشجویان از اهداف اصلی برگزاری این نوع نشست‌های علمی – تخصصی است.


دکتر سعید ذاکر بستان آباد همچنین از تصویب رشته ژنتیک در مقطع دکتری واحد پرند خبر داد و گفت: واحد پرند یکی از واحد‌های موفق در زمینه فعالیت و پژوهش در حوزه علوم سلولی و مولکولی است، بنابراین اخذ مجوز آزمایشگاه مشترک بین المللی ایران و روسیه سفید در حوزه ژنتیک میکروبی و انسانی از وزارت علوم و تحقیقات، اخذ مجوز پایلوت سلولهای بنیادین خون بند ناف، اخذ مجوز تاسیس دبیرخانه دائمی همایش ملی و بین المللی در حوزه علوم سلولی و... از دستاوردهای اخیر این واحد دانشگاهی در این زمینه است.


مدیرکل دفتر توسعه و تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی هم در حاشیه سخنرانی تخصصی در این نشست بیان کرد: با توجه به تحولات علمی روز افزونی که در بازار کار به وجود می‌آید و در راستای توسعه علوم و فنون نیاز به نیروی انسانی است که در بازار کار و در سازمان‌های مختلف به حرفه‌های گوناگون مشغول باشد و این میسر نیست مگر اینکه افرادی علاوه بر دانستن مفاهیم پایه‌ای دارای قابلیت‌های علمی در چند رشته مرتبط (میان رشته‌ای) باشند.


ایرانبخش گفت: بنابراین نظام آموزشی در دانشگاه‌ها باید به صورتی طراحی شود که جدید‌ترین اطلاعات مربوط به دانش فنی کار، مهارت و بینش‌های لازم را به دانشجویان ارائه کند تا آنان بتوانند برای احراز مشاغل مختلف همواره آمادگی کافی را داشته باشند. تنها راه رفع این نقیصه، طراحی دوره‌هایی است که از تلفیق و ترکیب امکانات، قابلیت‌ها و مفاهیم پایه‌ای چند رشته‌ای برای بالا بردن کارایی نیروی انسانی شاغل با عنوان یک رشته تحصیلی بین رشته‌ای با نام جدید ایجاد شود. به طور مثال در رشته زیست‌شناسی دیوار بین گرایش‌ها باید خراب شود و رشته‌های با هم تلفیق شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب