پیروزی نماینده دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان در مسابقات کرسیهای آزاداندیشی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، تیم «وحدت» از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در مسابقات مجازی کرسیهای آزاداندیشی با موضوع «اشتغال زنان در جامعه اثر منفی بر ازدواج و ثبات زندگی دارد؟» مقابل نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه پیروز شد.
دانشجوی مقطع کارشناسی پرستاری و سرگروه تیم وحدت در حاشیه این مسابقه اظهار کرد: نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به مرحله نیمهنهایی در بخش اجتماعی نخستین رویداد کرسیهای آزاداندیشی راه یافت و در دو دوره این مسابقات در مرحله استانی در بخش موضوعات اجتماعی برگزیده شد و بهعنوان نماینده استان گیلان به مرحله کشوری راه یافت و در مرحله کشوری نیز سه کرسی متوالی را با موفقیت پشت سر گذاشتیم و به مرحله نیمه نهایی صعود کردیم.
معصومه علینژادساری افزود: سطح مسابقات این دوره بسیار بالا بوده و همه شرکتکنندگان از دانشجویان قوی و تشکیلاتی با بنیه اعتقادی، معرفتی، بصیرتی و آگاه به موقعیتهای اجتماعی و سیاسی کشور و جهان بودند. بیاغراق میتوان گفت مسابقات بین بهترینهای هر واحد دانشگاهی بوده و تیم وحدت نیز به قید قرعه در گروهبندی با تیمهای قدری افتاد.
وی ادامه داد: مرحله نخست کشوری در مقابل دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملارد قرار گرفتیم. بهدلیل اینکه در نخستین مرحله با چنین تیمی روبهرو شدیم، ابتدا کمی استرس داشته و در ادامه، متوجه شدیم پیروزی مقابل چنین تیمی زیاد هم سخت نیست. در این مسابقات نباید بر پذیرفتن صحبتها اصرار کرد؛ بلکه باید منطقی صحبت کرده و کسی که گوش شنوا داشته باشد، حتماً میپذیرد. این رویارویی، تجربه بسیار خوبی برای تیم وحدت بود و این برد اعتمادبهنفس ما را بیش از بیش افزایش داد.
دانشجوی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان عنوان کرد: در دور دوم مقابل تیمی بسیار قوی از دانشجویان تراز اول رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی قرار گرفتیم. آنها نکات بسیار قابلتأملی را در جلسه ذکر کردند. داشتن دیدگاه غربی در بررسی مشکلات جوانان در جامعه و دانشگاهها وجود دارد. پیش از آغاز دور دوم، درس کارآموزی روان را در بیمارستان طی میکردم که همین امر منجر به آشنایی بیشتر با تیپ فکری و عقاید آنان شد و آشنایی با اصطلاحات و بیماریهایی مرتبط با حوزه روانپزشکی و روانشناسی به تیم ما بسیار کمک کرد تا حرف دیگران را بهتر درک کرده و مناظره قویتری را انجام دهیم.
علینژادساری اضافه کرد: در دور سوم مقابل دانشجویان رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه قرار گرفتیم که بسیار قوی و دارای دید بسیار باز در موضوعات مورد بحث بود. در همه این سه کرسی مرحله کشوری، هر بار با چالش جدیدی روبهرو شده و سعی کردیم، سناریو قویتری را طراحی کنیم.
وی حفظ مطالعات تا آخرین کرسی را لازم دانست و توضیح داد: همیشه بهدنبال مطالب جدیدتر بودیم و با هر دیدگاه و شخصی صحبت کرده تا احاطه بهتر و بیشتری به موضوعات متفاوت پیدا کنیم و فقط به مطالب مرتبط با موضوع گروهمان اهمیت نداده و موضوع تیم مقابل را نیز بررسی و خودمان را برای هر پیشامد و سؤالی آماده میکردیم تا جایی که در گروه خودمان دوبهدو به موافق و مخالف موضوعات درمیآمدیم و بیمحابا مباحثه میکردیم و زمانی که از عهده جواب سؤالی برنمیآمدیم با کمک هم بهدنبال یافتن جواب از طریق استادان و کتابهای منبع میگشتیم.
دانشجوی پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تشریح کرد: مخاطبسنجی در کرسیهای آزاداندیشی بسیار پراهمیت است. تیپهای فکریهای متفاوت میتوانند دارای نظریات مختلف باشند و با شبیهسازی آنها، برای مواجهه با هر تیپ شخصیتی فکری آماده بودیم و به همین دلیل توانستیم مقابل تیپ فکری دانشجویان روانشناسی و حقوق (با اینکه از قبل رشته تحصیلی تیم مقابل را نمیدانستیم و سر جلسه متوجه میشدیم) و با توجه به پیشبینیهای انجامشده، بهترین عملکرد را ارائه دهیم. در کرسیها، گاهی فقط با یک کلمه کلیدی پیش رفته و همه تمرکز ما بر سر جنبههای مختلف آن کلمه بود.
وی تبیین کرد: چیدمان سخنگوی نخست و دوم تیم، بعد از بررسیهای گوناگون در بهترین حالت و ترکیب خود قرار گرفته؛ زیرا در هر سه مرحله تیم موافق بودیم و بر اساس قوانین، آغاز با تیم موافق است، چیدمان را به گونهای انجام دادیم که آغازی طوفانی و نتیجهگیری کامل را داشته باشد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/