خستگی سهراب و انتخاب وزنه اشتباه؛ کادر فنی پاسخگو باشد/ رقابت تنگاتنگ هاشمی و میری برای اعزام به المپیک
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، سهراب مرادی برای رسیدن به آوردگاه توکیو تلاش بسیار زیادی کرد، او در این مسیر سخت و طاقتفرسا بارها با مصدومیتهای زیادی روبهرو شد؛ او دو بار با مصدومیت از ناحیه کتف روبهرو شد و به همین خاطر با حمایت صد در صدی کمیته ملی المپیک راهی آلمان شد تا تحت مداوا قرار بگیرد، سهراب پس از آن از ناحیه کمر و پشت ران با مصدومیت روبهرو شد اما با وجود همه این سختیها باز هم دست از تلاش برنداشت و برای کسب سهمیه المپیک تلاش کرد اما درست در جایی که همه امیدوار به کسب سهمیه المپیک توسط سهراب مرادی بودند مصدومیت قدیمی گریبانگیرش شد و از حضور در المپیک ناکام ماند.
سهراب مرادی پس از ناکامی در کسب سهمیه المپیک گفت به دلیل خستگی و فشار مسابقات نتوانست به هدفاش برسد. موضوعی که بزرگان وزنهبرداری بارها در مورد آن هشدار داده بودند که با توجه به اینکه سهراب مرادی 20 روز قبل در مسابقات قهرمانی آسیا روی تخته رفته است و تا رسیدن به کلمبیا هم مسیر طولانی طی کرده است باید هوشمندانه در این میدان وزنه بزند.اما متأسفانه اشتباه در انتخاب وزنهها از سوی سرمربی تیم ملی وزنهبرداری سبب شد که سهراب مرادی در مهار وزنه 170 کیلوگرمی دچار دررفتگی کتف شود و از حضور در مسابقات انصراف دهد. حال باید دید محمدحسین برخواه برای انتخاب وزنههای سهراب مرادی و در نهایت اتفاقی که برای او افتاد چه توضیحی میدهد.
در مسابقات قهرمانی آسیا تیم ملی وزنهبرداری ایران عملکرد بسیار ضعیفی داشت و ضعف بدنسازی و تمرینات غیراستاندارد در جریان اردوی تیم ملی وزنهبرداری سبب شد تا لشگری از مصدومان باقی بماند. فدراسیون وزنهبرداری از زمان روی کار آمدن علی مرادی با حواشی زیادی روبهرو شد و بسیاری از بزرگان این رشته ورزشی در دوران ریاست مرادی خانهنشین شدند، ثمره حواشی دوران ریاست مرادی سبب شد تا این روزها شاهد از دست دادن فرصت برای ستارههای وزنهبرداری ایران باشیم.
با توجه به اینکه هماکنون وضعیت کیانوش رستمی هم مشخص نیست و او منتظر تصمیم فدراسیون جهانی است تا امتیازهای مسابقات سوییس را محاسبه کند، موضوعی که بعید به نظر میرسد. حالا باید منتظر سهمیه دوم وزنهبرداری باشیم که رقابت تنگاتنگی بین علی هاشمی، میری به وجود آمده است. تغییرات جدیدی که در سیستم کسب سهمیه المپیک به وجود آمد مبنی بر اینکه وزنهبرداران به جای اجباری بودن حضور در شش مسابقه گزینشی المپیک میتوانند در چهار مسابقه شرکت کنند و اگر تنها در یک مسابقه در وزن المپیکی وزنه زده باشند کافی است به نفع علی میری تمام شد و این وزنهبردار توانست واجد شرایط شود و در رنکینگ صعود کند. میری با حذف نفرات دوم کشورهایی که دو نفر در رنکینگ دسته ۹۶ کیلوگرم دارد، جزء هشت نفر اول رنکینگ دسته ۹۶ کیلوگرم قرار میگیرد و میتواند سهمیه بگیرد. (هشت نفر اول رنکینگ هر وزن به همراه بهترین نفرات هر قاره سهمیه میگیرند).
البته علی هاشمی هم از این تغییر قانون بهرهمند شد و به جای حضور در 6 مسابقه میتواند در پنج رقابت شرکت کند. هاشمی هماکنون با کسب ۳۶۷۲ امتیاز جزء هشت نفر اول رنکینگ دسته ۱۰۹ کیلوگرم است و سهمیه را کسب کرده است. البته وضعیت علی هاشمی این روزها مشخص نیست، چرا که او در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت نکرد و در آخرین اردوی تیم ملی هم حاضر نشد و به نظر میرسد علی هاشمی چندان مورد اقبال کادر فنی و فدراسیون برای حضور در المپیک نیست.
فدراسیون جهانی وزنهبرداری در خردادماه رنکینگ جهانی وزنهبرداران را اعلام میکند و تکلیف سهمیه 96 کیلوگرم باید از سوی فدراسیون ایران مشخص شود.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/