«جهاد فکری»؛ رسالت اصلی استادان و معلمان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، حجتالاسلام محمدمهدی شمسی در آیین تجلیل از برگزیدگان جشنواره فرهیختگان و استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: وجه تسمیه روز معلم همزمان با شهادت استاد مطهری آن است که وی استاد نیازها بود و براساس نیازهای جامعه قلم برمیداشت و حرف میزد.
وی با بیان اینکه مهمترین ویژگی استاد شهید مطهری حرکت براساس نیازهای جامعه بود، افزود: استاد مطهری اگر احساس میکرد جامعه نیاز به برخی مفاهیم براساس داستان دارد به علامه بودن و فیلسوف بودن نگاه نکرد، قلم را برداشت و کتاب داستان راستان را نوشت و وقتی احساس کرد باید تمام قوا در حوزه عقلانیت پا به میدان بگذارد و قلمفرسایی کند وارد میدان مبارزات عقلانی شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی عنوان کرد: معلم است که به جامعه زندگی و حیات میدهد، چراکه زندگی فقط ظاهری نیست، بلکه معلم یک زندگی فراتر به ما می دهد و آن حیات فکری است.
شمسی، جایگاه معلم را بسیار باارزش دانست و گفت: معلمان پا در پای خداوند قرار دادهاند، چراکه نخستین معلم بشریت خداوند متعال است.
معلمان باید مقابل تبلیغ جهالت فکری دشمنان بایستند
وی با تأکید بر اینکه اصول اصلی یک جامعه، نیروی انسانی آن است، خاطرنشان کرد: درصورتی که جامعه قدرت و توان نداشته باشد، نمیتواند تمدن شکل دهد و این معلمان هستند که نیروی انسانی جامعه را شکل میدهند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی، یکی از مهمترین وظایف معلمان را جهاد فکری عنوان کرد و ادامه داد: دشمن داخلی و خارجی میخواهد انسانها را در جهالت نگه دارد و این معلمان هستند که با جهاد خود مقابل این جهالت میایستند.
شمسی متذکر شد: دشمن با رسانهها و ابزار مختلف سعی دارد همه را در جهالت و آگاهی نداشتن نگه دارد و در حال حاضر نیاز به معلمان برای جهاد فکری مدنظر شهید مطهری مضاعف بوده، چراکه ابزار و رسانههای دشمن بیشتر شده است.
وی یادآور شد: دشمن با ابزار سیاهنمایی و ناامیدی پای به میدان گذاشته و وظیفه استادان مقابله با حربه دشمنان اسلام است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/