دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون تلفیق مجلس یازدهم در گفت‌گو با آنا:

هرجا بحث نفوذ گفتمان انقلاب باشد با تمام وجود حمایت می‌کنیم/ نفوذ و برجسته شدن گفتمان انقلاب اسلامی نیاز به ابزار رسانه دارد

محمد رشیدی گفت: هر جایی که ببینیم گفتمان انقلاب در حال رشد و نفوذ در آن بوده و نیاز به حمایت دارد، با تمام وجود حمایت می‌کنیم.
کد خبر : 581090
رسانه خبرنگاری

به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه آنچه امروزه باعث شده از جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور ارزشمند و ضد استکباری در دنیا یاد شود، استقلالی است که برای ما وجود دارد، گفت: این استقلال هزینه‌های زیادی هم برای کشور و برای مردم ایجاد کرده است  و شبکه‌های برون مرزی صداوسیما باید این گفتمان استقلال طلبی و آزادی خواهی جمهوری اسلامی را انعکاس دهند.


نفوذ و برجسته شدن گفتمان انقلاب اسلامی نیاز به ابزار رسانه دارد


محمد رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه پرس تی وی صدای جمهوری اسلامی ایران در جهان است، گفت: جمهوری اسلامی که مدعی قدرت نظامی در دنیا نبوده؛ یعنی با قدرت نظامی نبوده که توانسته در دنیا نفوذ کند، بلکه با گفتمان به این مهم دست یافته است که توانسته موفق شود. آنچه که انقلاب ایجاد کرد همین گفتمان سازی بوده است که امروز برای اینکه بیشتر برجسته شود و بیشتر نفوذ کند، نیاز به ابزار رسانه دارد. در این راستا، شبکه‌های برون مرزی ایران نظیر پرس تی‌وی، هیسپان تی‌وی، آی فیلم و هوسا تی‌وی  به عنوان ابزار قوی رسانه ای می‌توانند این گفتمان را انتقال دهند و به ملت‌های مسلمان جهان و حتی غیر مسلمانان و تمام آزادی خواهان جهان معرفی کنند.


وی افزود: آنچه که امروز از جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور ارزشمند و ضداستکباری در دنیا یاد می‌شود، استقلالی است که دنیا برای ما متصور است. این استقلال هزینه‌های زیادی هم برای کشور و برای مردم ایجاد کرده است و معرفی این گفتمان استقلال طلبی و آزادی خواهی جمهوری اسلامی برعهده شبکه‌هایی چون پرس تی‌وی است. 


رشیدی با اشاره به تلاش‌هایی که غول‌های رسانه ای امریکایی و غربی برای مخدوش کردن چهره جمهوری اسلامی به کار می‌گیرند، گفت: محتوا و متن غالب ادبیاتی که از جانب شبکه‌های غربی نسبت به ایران ایجاد می‌شود، کذب و دروغ است؛ یعنی با دروغ بافی و وصل کردن راست و دروغ به هم توطئه ای ایجاد می‌کنند و یک قسمتی از نظام را تضعیف می‌کنند. در نقطه مقابل،  بهترین راه این است که شبکه‌های بین المللی ایران  به میدان بیایند و شفاف سازی کنند.


نقش رسانه‌های بین المللی ایران در خنثی‌سازی فتنه ۸۸


این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: آنچه در فتنه ۸۸ اتفاق افتاد، این بود که دروغ پردازی‌های فتنه‌گران ۸۸ در شبکه‌های معاند فضاسازی کرد. خاطرم است که در آن مقطع، هم شبکه‌های برون مرزی ما یعنی پرس تی وی و هم شبکه‌های داخلی خوب عمل و  بخشی از این دروغ‌ها را برای مردم آشکار و شفاف کردند. این شفاف سازی در رسواکردن شبکه‌های معاند و غربی بسیار موثر بود. این شبکه ها با پشتوانه‌های قوی مالی از سوی صهیونیست ها حمایت می‌شوند و ما باید بتوانیم هم به لحاظ مالی شبکه هایمان را حمایت کنیم و هم به لحاظ محتوایی، تا بتوانند در مقابل آن ها قد علم کنند و توطئه‌های آن ها را خنثی کنند.


رشیدی گفت: کلیت نظام و حاکمیت باید از این شبکه‌ها حمایت‌های لازم را به عمل بیاورند. البته مجلس آمادگی کامل این موضوع را دارد؛ یعنی ما هر جایی که ببینیم گفتمان انقلاب در حال رشد و نفوذ در آن بوده و نیاز به حمایت دارد، با تمام وجود حمایت می‌کنیم. دولت هم نباید مسائل را خصوصا در حوزه صدا و سیما و شبکه‌های خارجی آن، به‌شکل جناحی نگاه کند؛ چون شبکه‌هایی مثل پرس تی‌وی گفتمان سازی می‌کنند و ادبیات، نگاه و ایدئولوژی انقلاب را صادر می‌کنند. یک نکته این است که هم نباید نگاه جناحی به فعالیت این شبکه‌ها داشت و هم اینکه باید از شبکه‌های بین‌المللی صداوسیما حمایت کرد. در هر صورت ما فکر می‌کنیم که امروزه حمایت‌ها یک مقداری تضعیف شده و حق صدا و سیما خصوصا در شبکه‌های خارجی بیشتر از این است چراکه هر چه این شبکه‌ها بیشتر حمایت شوند؛ در اصل گفتمان انقلاب تقویت شده است.


رسانه‌های بین المللی ایران با دقت و ظرافت خاصی تحلیل ارائه کنند


این نماینده مجلس قانونگذار با بیان اینکه پرس تی وی در ساخت محتوا باید دقیق عمل کند، گفت: پرس تی وی باید در تحلیل آنچه که در امریکا و غرب در حال رخ‌دادن است، دقیق عمل کند و در برهه‌های مختلف تحلیل‌های به‌جا و به‌هنگام ارائه دهد؛ چون هر شبکه ای که تحلیل درستی ارائه ندهد به مرور مخاطبانش را از دست خواهد داد. به نظر می‌آید باید با یک دقت، ظرافت و حساسیتی عمل کند.


نماینده مردم کرمانشاه در پایان گفت: آنچه که در نظر سنجی‌ها مشخص و واضح است، علاقمندی کشورهای منطقه به جمهوری اسلامی است؛ هرچند که حاکمانشان مخالف نظام ما باشند. به نظر می‌آید حتما باید واقعیات حکومت‌های آنان نشان داده شود و به دیدگاه‌های ملت‌هایشان پرداخته شود. فرهنگ و رسوم ملت‌ها و حتی فاصله فکری و اندیشه حاکمان این مناطق با مردمانشان می‌تواند موجب جذب بیشتر مخاطب از کشورهای منطقه شود.


انتهای پیام/۴۱۳۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب