دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کارگاه فعالان اجرایی و مدیران اقامه نماز در واحد بندرعباس برگزار شد

به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس کارگاهی با عنوان« آموزش فعالان اجرایی و مدیران اقامه نماز و نحوه ارزیابی فعالیت های آن» با حضور مدیران و کارشناسان فرهنگی استان های هرمزگان و کرمان در این واحد دانشگاهی برگزار شد
کد خبر : 58105

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس اداره امور ستاد‌ها و همکاری‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی هدف از برگزاری این کارگاه را بالا بردن سطح علمی مسئولان اجرایی در امر نماز یاد کرد و گفت: متولیان نماز در دانشگاه‌ها باید با بهترین روش ممکن بتوانند دانشجویان را به انجام این فریضه مهم و حیاتی دعوت کنند.


عبدالله رضایی با توجه به سیاست‌های جدید دانشگاه در عرصه فرهنگی و اجتماعی افزود: نگاه دینی و معنوی مدیریت دانشگاه در عرصه فرهنگی، پویایی و نشاط را در بین دانشگاهیان به ارمغان آورده و فعالیت مسئولان را در این زمینه مضاعف کرده است.


حجت‌الاسلام والمسلمین بحرینی مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه این کارگاه حیات حکومت اسلامی را در گرو تقویت و ترویج کار فرهنگی در کشور دانست و گفت: باید تلاش شود تا با حفظ و نهادینه کردن فرهنگ ناب اسلامی در بین جوانان و انتقال آن به نسل‌های آینده زمینه ساز ظهور حضرت حجت (عج) باشیم.


وی از کار فرهنگی به عنوان کار الهی یاد کرد و گفت: اصل و اساس کار فرهنگی از وجود خداوند نشات گرفته است به طوری که خداوند متعال با فرستادن انبیاء الهی جهت هدایت و قرار دادن انسان در مسیر دین به عنوان چشمه جوشان فرهنگ اسلامی برای جهانیان شناخته می‌شود.


بحرینی با تاکید بر اینکه مجریان برنامه‌های نماز در دانشگاه باید کار خود را بدون خطا و اشتباه انجام دهند، افزود: از آنجایی که برگزار کننده فریضه نماز در دانشگاه به عنوان الگوی فرهنگی در بین دانشجویان مطرح هستند، لذا رعایت نکات اخلاقی و دینی از سوی آن‌ها امری ضروری محسوب می‌شود.


معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد بندرعباس واحد بندرعباس هم نماز را نشانه ایمان و عبودیت در برابر قادر متعال خواند و نقش دانشگاه را به عنوان کارخانه انسان سازی، در تقویت ایمان دانشجویان با تنوع در برنامه‌های فرهنگی با محوریت نماز در دانشگاه مهم قلمداد کرد.


دکتر داود افخمی تبا با بیان اینکه آنچه امروز در دانشگاه در رابطه با بحث ترویج نماز به عنوان یک فریضه الهی اثر بخش و مفید است، انجام پژوهش‌های فرهنگی با موضوع نماز و چرائی نماز است گفت: امروزه تحقیقات متعددی در رابطه با تاثیر نماز و معنویت بر سلامت روح و روان در دانشگاه‌ها انجام شده است که می‌تواند اثر بخش در بحث ترغیب دانشجویان به موضوع نماز باشد.


افخمی تبا چشم انداز فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را با تحول ایجاد شده در حوزه فرهنگی دانشگاه روشن توصیف کرد و افزود: افزایش ۶۰ درصدی بودجه‌های فرهنگی طی دو سال اخیر فرصتی مغتنم برای فعالین عرصه فرهنگی واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در راستای رشد و اعتلای برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه است و قطعاً در دراز مدت شاهد اثرات مثبت آن در دانشگاه و جامعه خواهیم بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب